Ja ne mogu da vjerujem 🙈 nadam se da ce bit sve dobro. Sinoc me grudi malo bolile, i donji dio ledja, bas neka probadajuca bol, sto mi inace nije tako. I jutros uradila test cim sam se probudila, i onda opet kad sam dosla na posao uradim jos jedan. Pokusavamo od nove godine, i pretrprosli ciklus pocela koristit LH trakice, prvi nije uspjelo i sad evo nadam se da jest. A 4x samo imali odnose. 3 dana za redom, jedan preskocila i jos jednom.
Moram napomenut da sam isto bila kod ginekologa prije otprilike mjesec dana, ni minut nisam bila na pregledu, napisao mi Dg Sterilitas i rekao da imam policisticne jajnike, dao mi neke tablete, ali nisam kupila nijedne.
👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
06.10. +
16.10.21. Missed ab 6tt 😞
13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞
Delia, ja sam isto sada 4 dana pred m, ali nisam jos radila test. I isto smo 4 puta porkili 😛 mozda je i meni to dobitan ciklus. Daj mi samo reci pratis li grlić i imas li pojacan iscjedak?
Delia, ja sam isto sada 4 dana pred m, ali nisam jos radila test. I isto smo 4 puta porkili 😛 mozda je i meni to dobitan ciklus. Daj mi samo reci pratis li grlić i imas li pojacan iscjedak?
Iscjedak imam, al to imam uvijek, pa nisam po tome nista mogla ni pratit. Ja sam u drugom tjednu nakon zadnje menstruacije ta 4 dana pokrila. Mozda i bude dobitan 😁 haha bilo bi super. Ima jos nesto novo sto sam koristila, a prije nisam, mozda ce zvucat smijesno, al et, htjela isprobat vibrirajuci prsten, pa sta znam 🙄🤣 Oboma nam je bilo dobro i fokus je bio na tome. Ja sad mislim da je zbog toga, valjda sto smo tad bili opusteni oboje.
👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
06.10. +
16.10.21. Missed ab 6tt 😞
13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞
Delia čestitam ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav, nova sam ovdje.😊
Muzic i ja pokusavamo vec dosta na bebi, i nikako.
Prvo sam imala biokemisku t, (prakticki nista nije ni bilo),poslje toga normalnu m koja je trajala 3 dana i sredinom ciklusa ovulacijsko krvarenje 5 dana na sto je ginica rekla da je sve uredu i normalno da je tolko trajalo.
Pa me zanima vaše misljenje😊
Prvo sam imala biokemisku t, (prakticki nista nije ni bilo) sve proslo ok i uredno ,poslje toga sljedeca m koja je trajala 3 dana i sredinom ciklusa ovulacijsko krvarenje 5 dana na sto je ginica rekla da je sve uredu sa nalazima i normalno da je tolko trajalo, sad si razmisljam ili se varam da bude sve uredu sada kad sve svega pomalo tog izdesavalo. :|
Pa me zanima vaš savijet i preporuke.♥️
Prvo sam imala biokemisku t, (prakticki nista nije ni bilo) sve proslo ok i uredno ,poslje toga sljedeca m koja je trajala 3 dana i sredinom ciklusa ovulacijsko krvarenje 5 dana na sto je ginica rekla da je sve uredu sa nalazima i normalno da je tolko trajalo, sad si razmisljam ili se varam da bude sve uredu sada kad sve svega pomalo tog izdesavalo. :|
Pa me zanima vaš savijet i preporuke.♥️
Ispricavam se na ponovljenom problemu, nova sam pa nisam znala kako prepraviti post pa sam svasta poklikala😅
Di ste cure 🤗
Nisam vise toliko aktivna na temi iz vise razloga. Prvi je da smo na pauzi od pokusavanja, nema seksa opcenito, i ne fali mi😅,drugi je da nemam vremena, a treci da su skoro sve cure ili otisle s teme ili zatrudnile, pa se ne uklapam vise medju ekipu...😅 Puno je novih cura vidim. Neka. 😊
Ja imam dva pira ovaj vikend, pa se mogu posteno opustiti. 🥂🙈
Vise nisam zaokupljena ili bolje receno opsjednuta temom trudnoce i beba.😅 Druge stvari su mi trenutno u fokusu. Citam vas i dalje i bodrim, i javit cu se tu i tamo. Sretno s plusicima!🤗🤞🤰
Buhtlice, Buffy, Ameliee, Inna_92, Lunamoon, Lavica, Mama andjela….🤗🤗🤗
Svima zelim lijep vikend! 🌞💗🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Di ste cure 🤗
Nisam vise toliko aktivna na temi iz vise razloga. Prvi je da smo na pauzi od pokusavanja, nema seksa opcenito, i ne fali mi😅,drugi je da nemam vremena, a treci da su skoro sve cure ili otisle s teme ili zatrudnile, pa se ne uklapam vise medju ekipu…😅 Puno je novih cura vidim. Neka. 😊
Ja imam dva pira ovaj vikend, pa se mogu posteno opustiti. 🥂🙈
Vise nisam zaokupljena ili bolje receno opsjednuta temom trudnoce i beba.😅 Druge stvari su mi trenutno u fokusu. Citam vas i dalje i bodrim, i javit cu se tu i tamo. Sretno s plusicima!🤗🤞🤰
Buhtlice, Buffy, Ameliee, Inna_92, Lunamoon, Lavica, Mama andjela….🤗🤗🤗
Svima zelim lijep vikend! 🌞💗🤗
Tuu smooo miii, nemoj da nestanes sa temee. Cmokiic😘😘
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Tuu smooo miii, nemoj da nestanes sa temee. Cmokiic😘😘
💗🤗💗🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji