Trudnice🤰:
Nikki777➕
Allie ➕
🌻ODBROJAVANJE - 9. MJESEC🌻
Atina2525.09. - 2 dana❤️
Lunamoon27.09. - 4 dana❤️
Nanaj28.09. - 5 dana❤️
Marta9628.09. - 5 dana❤️
Lavica16830.09. - 7 dana❤️
Njezna_duša 30.09. - 7 dana❤️
🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂
Gaga883.10. - 10 dana ❤
Mama_andjela6.10. - 13 dana❤️
Ex_inna7.10. - 14 dana❤️
Ameliee8.10. - 15 dana❤️
Zoeeuzoee8.10. - 15 dana❤️
🍂ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂Buhtlica 10.11.- 48 dana❤️
Kamilica…Sorgi…Samo ja…BlairWaldorf…Malina_30..
Cureee, jel se koja testira uskoro????🙈🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Dobro jutro curee, nadam se da ste sve dobro. :).
Buhtlice, tebe sam dodala na listu i gledam ovaj datum za ne dobiti M, ti inace imas ovakve cikluse, po 40 i vise dana ili je doslo do zamjene datuma? Nisam sve upratila, mozda si ranije nekad i pisala o tome, ali sad mi je privuklo paznju..
.
Njezna_duša, i tebe sam dodala na listu, do sada nisi bila i nadam se da je ok :)
.
Kamilica, slazem se, svi trazimo izgovore ponekad, al eto sta je tu je, valjda se nekad opametim za te izgovore koje sam pravila
.
Tiya , dobro nam dosla. :) Kao sto cure kazu, i muz ako se do sada nije podvrgavao nekakvim pretragama, trebao bi pa da upoznate sta je osnovni razlog tome svemu. Znam da tudje trudnoce bole, ali polako, godine su pred vama i nikad one nisu problem. Nadam se da ce nakon svih pretraga poci po dobrom i da ces se cim prije naci u ulozi trudnice i majke.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Jutro drage moje
Marta96 ja nikad ne radim testove jer ne mogu gledat taj negativan rezultat, tako da uvijek procurim a i po svim simptomima mislim da cu i sad, dok ne dođe je sve pozitiva ali sam i realna :(
Ttiya Vjerujem da je mix osjećaja kao i kod svih, ali ja gledam na vaše godine kao i na moje malo si mlađa,nekako mislim da imamo vremena bit ce sve OK Budu se sad doktori malo više mozda posvetili tome pa dali vam neke potrebne lijekove ako treba a ozda je sve u redu samo je pitanje vremena..
Kamilica Nisam prokomentirala, svaka ti čast na prehrani, ja sam se tako isto hranila dok sam trenkala i kad se ushemiš nije frka, nađeš zamjenu za slatko i bas to šta kažeš, kad probaš neku milka čokoladu umreš od šećera, nazalost radi nekih loših stvari sam počela utjehu trazit u hrai i vidim da i to sad radim, jednostavno nisam doseljedna čim me nešto abci u bed odmah se počnem debljati i jest.. Vidim da si stavila ovaj mj pod pauzu, jeste pokrili išta? Mozda ima nade..
Nježna_duša vi radite tek 2 mj to je zaista malo, bit će brzo vidjet ćeš
Nes Obožavam vidjet pozitivna mišljenja i stvarno se nadam da je ovaj ciklus VAŠ i da sta više plusića bude
Pusa svima cure

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Nina23 Ureaplasma je spolno prenosiva bolest tako da ako imas partnera možeš je dobit ne moras mijenjat , kao i HPV,CIN ili bilo koju drugu spolno prenosivu. Ja sam je imala i popila 3 kure antibiotika i nije prošla, izliječila je prirodnim vaginaletama..

11.11 miny anomaly ✅
Dobro jutro curee, nadam se da ste sve dobro. :).
Buhtlice, tebe sam dodala na listu i gledam ovaj datum za ne dobiti M, ti inace imas ovakve cikluse, po 40 i vise dana ili je doslo do zamjene datuma? Nisam sve upratila, mozda si ranije nekad i pisala o tome, ali sad mi je privuklo paznju..
.
Njezna_duša, i tebe sam dodala na listu, do sada nisi bila i nadam se da je ok :)
.
Kamilica, slazem se, svi trazimo izgovore ponekad, al eto sta je tu je, valjda se nekad opametim za te izgovore koje sam pravila
.
Tiya , dobro nam dosla. :) Kao sto cure kazu, i muz ako se do sada nije podvrgavao nekakvim pretragama, trebao bi pa da upoznate sta je osnovni razlog tome svemu. Znam da tudje trudnoce bole, ali polako, godine su pred vama i nikad one nisu problem. Nadam se da ce nakon svih pretraga poci po dobrom i da ces se cim prije naci u ulozi trudnice i majke.
Da da, ja ti imam jako produzene cikluse, zbog toga pijem utrice i duphaston. Tj bez tableta ni nemam ciklus. Bude i po 150 dana bez ..

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Kamilica podijeli neki recept za smooti 🤗
Meni moje kombinacije dosadile već.
Svaka čast na takvoj prehrani,ja sam milijun puta probala bez slatkog i milijun i jedan put odustala 😓😓 sladoled i čokolada moja slaba točka..ne jedem kruh,paštu ali čokoladaaa to je neka teža borba 😒
Pa svatko ima neki porok 😁 ako su ti slatkiši jedini porok, to je bolje nego recimo da pušiš ili piješ alkohol. 🙈
A za smoothie sam vjerna ovom receptu vec 2 godine. Nekad nesto dodam/oduzmem, ali ovaj mi je najukusniji. 😋
Banana, avokado, bio jabuka, baby špinat,
po žlicicu: chia sjemenke, lanene sjemenke, goji bobice, konopljine sjemenke;
5-6 badema, 3-4 oraha, malo agava sirupa i zlicicu veganskog protein powder-a . Sve to zalijem zobenim mlijekom i smiskam u nutribulletu 20-ak sekundi. Bude taman jedna velika šalica meni i druga velika mužu. Bude gušči pa ga jedemo sa žlicom. Lijepo zasiti, ali i otvori apetit za rucak. I super je za probavu ujutro. 🙈 Nekad nemam nesto od ovoga pa stavim npr celer umjesto baby špinata, ali obavezno uvijek banana, avokado, jabuka, i ove sjemenke i orašasti plodovi. I uz smoothie pojedemo po jedan brazilski oraščić. ☺️
Buhtlice svi mi volimo čokoladu, bez brige 😅ali probaj tamnu čokoladu. Isprva ce ti bit gorka, ali kad se naviknes, sve druge ce ti biti preslatke. ☺️🤗
Taya dobrodošla 🤗 godina i 4 mjeseca nije puno, a kako imas ciste na jajniku i povisen hormon, vjerojatno je i to utjecalo. Kako Marta kaze, mozda i kod muža nesto ne stima. Sve to treba provjeriti i lijeciti ako se moze. i nemoj ocajavati, tek ti je 29. 🤗
Ne pušim i ne pijem ,ajd tu i tamo možda čašu crnog vina 🍷
E super hvala ti puno za receptić,malo da promijenim 😘

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ja bi trebala ne dobit 01.10.pa me možete upisati,pik smo pokrili ali mislim da je kod mene još sve malo zbrkano s obzirom na spontani prije dva mjeseca pa ćemo vidjet šta će i kako bit..
Vama držim fige 🍀
Tko nam onda prvi piša?sutra netko? sretnoo 🥰🥰

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Atina25 samoj mi je tako i stalno govorim sad neću testirati dok neće kasniti pa mi vrag neda mira, danas mi je 5 dana do M.... Koma, cicke ne bole za poludit, a najgore je kad imam sve iste simptome M i T pa sad ti znaj..
Visibaba kakva je situacija kod tebe 😁
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Visibaba ja sam narucila neke trakice koje otkrivaju betu od 10 vec pa eto, mislim da ću ja prva piškiti😂
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta96 DRŽIM FIGEEEE

11.11 miny anomaly ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji