Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    22. Rujan 2021. 16:31

Atina25, e da, ja sam i BiH 😊 Tu smo manjina, ali mi je forum cool, i bila sam na njemu ttokom cijele trudnoce, taki da zasto da ne 😊 
    .
    Kamilica, fino mi je vidjeti kada se neko hrani zdravoz ne moze ti to nastetiti ali eto, ja sam ovisnik i slatkisima i teski se toga odricem, i smuti volim ali ujutro nemam kad to pripremati stvarno, ne stignem ni kafu spremiti  ustajem nekako prije na 30 min, i sve mi je tempirano u minut. A sve nekako krenem da promijenim to, i brzo mi se desi da me nesto zafrka. Prosle godine sam bila lijrpo krenula, mjesec dana bez slatkisa, samo zdrava hrana, trening, i saznam da sam trudna😅😅😅😅 Ostavim se treninga, i malo pomali krenem brljati i s hranom i tako to..
    .
    Marta96, za tamnu cokoladu sam i ja cula da djeluje na endometrij, tako da samo nastavi  i ja i nju ponekad uzmem😊 Bas je lijepo cuti te sretne zavrsetje gdje parovi nakon toliko godina pokusavanja uspiju. Divim se njihovoj snazi i volji. 😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

buhtlica23
    22. Rujan 2021. 16:32

Mama_andjela

Ja inace nisam iz Hr, ali postoji nekoliko izraza koji mi se dopadaju, koje ponekad ubacim u svoj govor . Rijec "ajme" mi je tako coool,mozda je to vama kao pff bezveze, beznacajno, a meni se dopada i volim ju ubaciti u svoje neke frazeTako da mi je bilo bas slatko kad je Buhtlica za blizance napisala ajmeajmeajme

Hahah jesi me sad nasmijala 😁, meni je svaka druga ajme 😅(ajmee,ajme meni,ajme rekla sam ti i sl..) smaram ljude sa tim hahahah sad sam dosla do tog da i pisem ajme hahah.  Postapalica samo takva.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    22. Rujan 2021. 16:35

Kamilica 🌅

Martamlada si, samo je pitanje vremena kad ces drzati svoju bebu u rukama. Ti definitivno nisi zakasnila.😊🤗
    Mama andjelabile bi dobre cimerice, ja bi jela ono sto ti ne jedeš i obratno 😅 ja sam vec 15 godina Anka- vegetarijanka, nista meso, nista riba…😁 Prije sam ja voljela slatko, nutella, cokolade, torte….a onda sam prije desetak godina citala kako secer izaziva upale u tijelu i rak, kako je stetan za organizam, pa sam ga izbacila malo-pomalo. Pojedem ja i danas tu i tamo sladoled, kolac, ali sad mi je sve preslatko kako sam se odvikla. Posto sam se navikla na cokoladu od najmanje 70 % kakaa, sad mi je npr Milka sami secer, ne mogu ni kockicu. Jedino sto kupim od skatkisa su te cokolade od 70 % kakaa i vise. Uglavnom, trudim se jesti zdravo. Voce, povrce, orasasti plodovi… Smoothie mi je svako jutro za doručak. 😊 E da, od nedavno ne konzumiram kravlje mlijeko, jako je stetno za zeludac i kozu lica, posto je puno antibiotika. A i nije prirodno da odrasla osoba pije mlijeko od krave. Barem meni nije 😅 Vec godinama pijem zobeno mlijeko i super mi je. 😊
    Atinai ja sam primjetila da ima dosta cura iz ex Juge 😊

Uf svaka ti cast. Ja bi bez cokolade umrla doslovno. Pred PMS i za vrijeme M ne smijem ostati bez slatkisa. Ali bas čokoladnih ostalo ne brojim pod slatkiše 😂 ali divim se ljudima koji mogu bez njih. Svakako dobro za tebe. Sto se tice mlijeka ja ne podnosim laktozu pa izbjegavam..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

marta96
    22. Rujan 2021. 17:57

nes bas si me razveselila ovom pozitivom!! 😁
    Mislim da će i kod mene biti plus 😂🙈
    Ja sam 8 dpo, stalno neki čudan osjećaj u trbuhu i bolne cicke. Samo to mi je i pred M. 😂

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Kamilica ♡
    22. Rujan 2021. 18:50

Marta bas lijepo da si podijelila iskustvo tvoje prijateljice. 😊 Stvarno je sve moguće, i nikad ne treba odustajati. Sto se prehrane tice, nije dobro ni svega se odricati. Ali pripaziti malo nije na odmet. Naravno da nekad sebi moramo priustiti guilty pleasure. Pogotovo za vrijeme PMS-a. 🙈😁 
    Hvala ti na savjetu za stitnjacu, sve cu ja to reci i pitati endokrinologa, pa cu krenuti s nekom terapijom, nadam se.🤗
    Mama andjela svi mi jedva dočekamo neki izgovor da ne trebamo vjezbati ili zdravo jesti. 😅 Jako je tesko disciplinirati se, meni je to svakodnevna borba, ali trudim se. 😊
    Buhtlice kako onda zoveš slatkise koje nisu cokoladni? 😅
    Nes svaka čast na pozitivi! 👏🤗 Eto drzim fige da budes 🤰, kako je krenulo bit ce ovu jesen puno plusica. 🙈😊 Sretno i tebi, i svim ostalim trudilicama! 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Visibaba07
    22. Rujan 2021. 20:37

Marta ti si kriva jer ja sada jedem čokoladu za endometrij 🤣🤣 nekako mi je puno bolja od cikle 😁

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    22. Rujan 2021. 20:41

Kamilica podijeli neki recept za smooti 🤗 
    Meni moje kombinacije dosadile već.
    Svaka čast na takvoj prehrani,ja sam milijun puta probala bez slatkog i milijun i jedan put odustala 😓😓 sladoled i čokolada moja slaba točka..ne jedem kruh,paštu ali čokoladaaa to je neka teža borba 😒

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

buhtlica23
    22. Rujan 2021. 21:51

Kamilica 🌅

Martabas lijepo da si podijelila iskustvo tvoje prijateljice. 😊 Stvarno je sve moguće, i nikad ne treba odustajati. Sto se prehrane tice, nije dobro ni svega se odricati. Ali pripaziti malo nije na odmet. Naravno da nekad sebi moramo priustiti guilty pleasure. Pogotovo za vrijeme PMS-a. 🙈😁
    Hvala ti na savjetu za stitnjacu, sve cu ja to reci i pitati endokrinologa, pa cu krenuti s nekom terapijom, nadam se.🤗
    Mama andjela svi mi jedva dočekamo neki izgovor da ne trebamo vjezbati ili zdravo jesti. 😅 Jako je tesko disciplinirati se, meni je to svakodnevna borba, ali trudim se. 😊
    Buhtlicekako onda zoveš slatkise koje nisu cokoladni? 😅
    Nes svaka čast na pozitivi! 👏🤗 Eto drzim fige da budes 🤰, kako je krenulo bit ce ovu jesen puno plusica. 🙈😊 Sretno i tebi, i svim ostalim trudilicama! 🤗

Usputnjaci 🤣🤣🤣 nije da nee pojedem nekad  nesto drugo,alii jedino u cemu uzivam je cokolada 😁 pa slambos 😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ttaya
    22. Rujan 2021. 22:09

Pozdrav svima, zapravo ni ne znam sta da napisem i cime da pocnem.. suprug i ja vec godinu dana i koji mjesec pokusavamo dobiti bebicu.. od negdje 6mj pokusavanja pratim ovulacije lh trakicama, shvatila sam da ovuliram svaki drugi mjesec.. pijem caj od vrkute, relativno se zdravo hranim, nisam pretila, redovito posjecujem ginokologa, receno mi je da na lijevom jajniku imam ciste.. pila sam duphaston 7 mjeseci, menstruacije su mi se regulirale, 26 dana traje ciklus.. medutim, nikako da ostanem trudna, svaki mjesec placem od tuge i tesko je gledati sve trudnice oko mene koje su mame vec po drugi put.. imam 29 godina.. ginekologica me uputila na ginekologiju u kbc rijeka na humanu reprodukciju, ponovno vadenje hormona ( prosli nalaz je pokazivao samo povisen prolaktin) i sad ne znam sta ocekivati, svi osjecaji su mi pomijesani i znam da godinu dana i 4 mjeseca nije puno, ali meni niti tih 16 negativnih testova nije malo 😭 zna li tko kako to sad ide dalje? Oprostite na dugom postu, ali stvarno sam izgubljena u svim tim osjecajima i informacijama. Hvala vam puno 

marta96
    22. Rujan 2021. 22:34

Visibaba rekla sam tamna čokolada pa ako jedeš nju, nemas brige, ona je zdrava 😁😁

ttaya a muž? Jel on ima kakvih problema?
    Obično se nakon godine dana tu postave neke dijagnoze vec.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.