Inna_92 hvala ti na pitanju draga,dobro sam.jedino malo tuzna jer imam osjecaj da se nekad vise trudim.nego MM oko svega tipa ,ja bi da pokrijemo sve plodne dane ,a njemu je ono pa budeko svaki drugi dan da se spermici obnove,cemu tolko naginjem da ce se i ovako primiti pa kao sta sad ako ne bude ovaj ciklus,on ima 22 ja 23 godine i ponekad se osjecam bas jadno zbog takvih njegovih komentara..
Kako si mi ti?🥰🥰
Slazem se s tobom,tak i ja razmisljam bas mi je svejedno samo bitno da bude☺
Uh jesam se raspisala al bas me ovo muci
22 i 23 godine, nema mjesta panici. Polako i sigurno do cilja🤞😁❤️
Slazem se sa Martom, mladi ste. Opusti se sada, mislim da se ti previse forsiras i bitno je da oboje imate zelju, ali nema potrebe da toliko gledas na to, i da ti smeta takva njegova reakcija. Sada uzivajte u tim lijepim godinama, izlazite, druzite se, vodite ljubav, uzivajte i obidjite neka lijepa mjesta, a u medjuvremenu ce doci i plusic, vidjeti ces. Ja nemam brige za vas, jer mislim da sam na vasem mjestu, da ne bih toliko zurila. Znam dosta parova koji su mladi kao vi i dugo skupa ali jos nemaju bebu, jednostavno zele malo sami da budu, da se ostvare u drugim segmentima zivota pa ce onda planirati i bebu. Ti se mozda i osjecas 100% spremnom, a muz, obzirom i da sporije sazrijevaju, mozda bas i nije sasvim spreman, a ti ces svakako trebati i njegovu pomoc i podrsku kroz sav taj period. Tako da, lagano samo. i sa srecom neka vam je.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Cure hvala vam puno bas te me utjesile,stvarno ova grupa jako dobro dode kao podrska.
Znam svijesna sam ja toga,on isto zeli bebu al vise ima razmisljanje kao sto ste mi sad vi rekle da se ne treba frustrirati oko tiga i da ce doci.
Imala sam vec jedan spontani prije par mjeseci i mislim da je moja zelja zbog toga jos veca.Grlim vaaas❤❤
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Marta96, sretno sa testicem, i nikad se ne zna. Mozda ti se desi cudo i ovaj mjesec. :) Jednostavno tvoje tijelo je proslo jedan period i treba da se malkice pripremi, obzirom da je bila kratka trudnoca, znam i da doktoru savjetuju vec od sledeceg mjeseca da se krene sa novom trudnocom.
Dok kad sam ja u pitanju plasim se da li je tijelo spremno, prvo sam se porodila i bila je i kiretaza, povisoka trudnoca, gdje mi je doktor rekao da 6 mjeseci moram pauzirati, i to samo zato jer sam mlada, inace bih cekala godinu dana, u medjuvremenu sam 6 mjeseci koristila kontracepc pilule, i tek dva mjeseca sam bez pilula, tako da je tijelo proslo razne faze i nadam se da ce uskoro biti spremno. Ponekad mi je krivo jer sam i koristila te pilule, jesam se plasila trudnoce, ali mozda sam mogla uz obicnu zastitu se sacuvati, jer svakako u tom periodu nismo imali cesto odnose, ali eto, sta mogu sada. Samo da se nadam da sam se oporavila, uglavnom ovulacija ima, a sad sta i kako dalje, vidjeti cemo. Tako da, ti si u dobroj poziciji i biti ce to brzo
Istina, makar meni jedan doktor rekao pauzu, drugi ne pauzu, a u svemu tome psiha igra najviše.
Kontracepcije nisam nikad koristila jer sam oduvijek znala da ostavlja posljedice, uvijek smo pazili ovako i nije bilo problema nikakvih, a i da se desila beba nebi bilo nista strasno.
Hvala ti na podršci i ja tebi želim da se ulovi to i da bude sve dobro ❤️ pa da se zajedno selimo na drugu temu 😇🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure hvala vam puno bas te me utjesile,stvarno ova grupa jako dobro dode kao podrska.
Znam svijesna sam ja toga,on isto zeli bebu al vise ima razmisljanje kao sto ste mi sad vi rekle da se ne treba frustrirati oko tiga i da ce doci.
Imala sam vec jedan spontani prije par mjeseci i mislim da je moja zelja zbog toga jos veca.Grlim vaaas❤❤
Razumijem te, mi imamo malo vise godina, ali iskreno da nije ova korona dosla vjerojatno nebi jos razmišljali o tome. Hoćemo svasta proći i svugdje ići, a ako ćemo čekati da prođe korona i da to sve ostvarimo imat ćemo i preko 40. Pa smo ovako odlučili pa šta bude, a poslje će beba s nama na put oko svijeta 😂 a nakon spontanog je i meni tako, želja je još veća, nekad da samo o tome razmišljam.. A to nije dobro, to je ono što nas koči uvijek, misli..
Trebamo se voljeti i voditi ljubav, a ne s ciljem ići da pokrijemo plodne dane samo misleći o tome..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta ovu zadnju rečenicu kao da sam ja pisala 😓
Strah me koji put da od silne želje nećemo uspjeti tako brzo,jer psiha je čudo.
Trebale bi se opustiti a mi(ja) forsiram stalno nešto..ali imam osjećaj da tu bol nakon spontanog mogu koliko toliko zaboraviti samo ako opet ugledam plus i bude sve ok,naravno ❤️

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Marta ovu zadnju rečenicu kao da sam ja pisala 😓
Strah me koji put da od silne želje nećemo uspjeti tako brzo,jer psiha je čudo.
Trebale bi se opustiti a mi(ja) forsiram stalno nešto..ali imam osjećaj da tu bol nakon spontanog mogu koliko toliko zaboraviti samo ako opet ugledam plus i bude sve ok,naravno ❤️
Totalno to,u potpunosti susosjecam s tobom❤
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
I ja cure skroz suosjećam s vama..
Makar se hoću ustabiliti pa pokušavam misliti o nečem drugom, npr ako nisam trudna idem na karibe 🙈😋
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Visibaba rekla sam tamna čokolada pa ako jedeš nju, nemas brige, ona je zdrava 😁😁
ttaya a muž? Jel on ima kakvih problema?
Obično se nakon godine dana tu postave neke dijagnoze vec..
Tek sad je uzeo uputnicu za spermiogram i to cemo sve obaviti u rijeci, ali nikako da mi se jave za termin, vec sam luda oko svega sta nas sve ceka ☹️
Da se i ja malo nadovežem...
I nama je malo problematično to na silu...
Npr, prošli ciklus kad sam išla na folikulometriju, uhvatili ovulaciju i sad dođeš kući i trebaš se baciti na posao. Iako si umoran, možda i živčan zbog nečeg, neda ti se ništa, a u glavi ti je ili sad ili nikad... Stvarno katastrofa! S obzirom na današnji način života, ubrzan, pun stresa, nervoze, nije to baš lako... Mislim da nije rješenje ni raditi to na silu, a u glavi ti milion i jedan problem...
Uglavnom, dragi je dobio termin za spermiogram, za tjedan dana! 🤞🤞
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sve znam i razumijem cure moje, ta zelja je nesto -.. uhh..
Znam kada mi je doktor rekao da 6 mjeseci trebam pauzirati, toliko sam se osjecala lose i tuzno, i toliko mi je krivo bilo, jer sam u tom trenutku jedini spas vidjela u novoj trudnoci. I nakon pregleda mi je doktor ubio sve nade, pa sam pomisljala da mozda nije u pravu, kao u fazonu sta on zna, pa onda cujem od drugih cura koje su isto prosle da cekaju samo 3 mjeseca, pa onda razmisljam da prestanem s pilulama nakon 3 mjeseca i da krenemo u akciju. I nekako, kako je vrijeme prolazilo, sazrijevala sam na tom polju, i citala sam dosta, vidjela sam da maternici treba vrijeme da se vrati u svoj polozaj, da bih s novom brzom trudnocom mogla napraviti probleme, i tako sam se smirila. Shvatila da novi plus nije spas i da treba vremena da ozdravim i fizicki i psihicki koliko je moguce. A sve dok ima zelja, ne plasimo se.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji