Dakle, vecina nas bi blizance, dok postoji i dio cura koje ne bi. Nije to toliko ni vazno kad covjek skonta, mastati mozemo, al nakon svega evo sto sam ja prosla i sto prolazite vi cure, samo je bitno da dijete dodje na svijet zivo i zdravo bez bilo kakvih poteskoca. Dzaba sve ostalo, ako nista, neka bude makar jedno, samo da imamo potomak iza sebe. A budimo realni, evo polazeci od same sebe i kao sto Kamilica kaze, to ce biti nase male mazuljice i kad porastu, bojim se da cemo tu djecu svi toliko pustiti i maziti, samo da nam po glavi ne skacu
.
Atina25, zaista hvala na lijepim rijecima. I meni se svaka od vas dopada, i samo zamisljam kakva bi to druzenja bila, kad bismo sve skupa otisle na kafu, ajme ludilo Mislim da bi nam bilo mnooogo dobro i zabavno
A uz to jedna drugu najbolje razumijemo.
.
Marta96, nikad se ne zna, mozda je taj bol u cickama dobar znak, molimo Boga da je..
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ja inace nisam iz Hr, ali postoji nekoliko izraza koji mi se dopadaju, koje ponekad ubacim u svoj govor . Rijec "ajme" mi je tako coool, mozda je to vama kao pff bezveze, beznacajno, a meni se dopada i volim ju ubaciti u svoje neke fraze
Tako da mi je bilo bas slatko kad je Buhtlica za blizance napisala ajmeajmeajme
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Opet ja, jesam dosadna, ali vidjeh tamo poruke od Kamilica na drugoj grupi, kako ne jede slatkise, nema slatka uopste u kuci, pa rekoh da ti kazem da ti zavidim, tako da sam wow, kamo srece kada bih ja mogla tako.. Meni je cokolada i lijek protiv depresije, i za uljepsati si dan, i evo upravo sad trebam kuci poslije posla i u medjuvrmenu mi je naumpao Ferrero Rocher kojeg obavezno idem kupiti Tako da sam ja izrazito luda za slatkisima, i vazda se vadim, ovo mi je vjerovatno zbog ovulacije, ili menstruacije, ili neceg treceg, uglavnom uvijek imam razlog
U mesu takodjer uzivam, a povrce slabo jedem, tako da Kamilica i ja sto se tice hrane ne bi mogle skupa zivjeti i spremati
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Mama_andjela Ti si iz BiH??? vidim da ima dosta cura iz Bosne, Srbije
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Loriii drago mi je kaj si nam se javila,zelim ti i dalje mirnu i skolsku trudnocu🥰😊
Amaliee jako mi je zao,moja sucut i drzi se,saljem ti zagrljaj😙😙💛
Mama_andjela lijepo od tebe sto si prihvatila voditi listu🤗
Malo kasnim ,ali procitam vam svaki dan samo zbog posla ne stignem bas tipkati ali sam s vama u mislima..
Sto se tice blizanci,ja bi ih bas jako voljela imati,to mi je zelja od malena,tako da treba se nadati ali bila bi i zadovoljna sa jednom bebicom naravno,bitno da je zivo i zdravoo...
Ja bas imam.osjecaj da ce ovaj ciklus biti plusica,drzim vam fige i saljem pozitivnu energiju😚😚 pozdrav svima!
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Opet ja, jesam dosadna, ali vidjeh tamo poruke od Kamilica na drugoj grupi,kako ne jede slatkise, nema slatka uopste u kuci, pa rekoh da ti kazem da ti zavidim, tako da sam wow, kamo srece kada bih ja mogla tako.. Meni je cokolada i lijek protiv depresije, i za uljepsati si dan, i evo upravo sad trebam kuci poslije posla i u medjuvrmenu mi je naumpao Ferrero Rocher kojeg obavezno idem kupitiTako da sam ja izrazito luda za slatkisima, i vazda se vadim, ovo mi je vjerovatno zbog ovulacije, ili menstruacije, ili neceg treceg, uglavnom uvijek imam razlog
U mesu takodjer uzivam, a povrce slabo jedem, tako da Kamilica i ja sto se tice hrane ne bi mogle skupa zivjeti i spremati
Suosjećam s tobom, ja isto nekad kao ma neee.. Kakvo slatko, kuham kavu s malo meda itd.. A onda pojedem pola čokolade 😂😂
Ali dobro, ja jedem puno voća i povrća i bas ga volim pa se tješim. Sve je to dobro dok je raznovrsno😁
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta mlada si, samo je pitanje vremena kad ces drzati svoju bebu u rukama. Ti definitivno nisi zakasnila.😊🤗
Mama andjela bile bi dobre cimerice, ja bi jela ono sto ti ne jedeš i obratno 😅 ja sam vec 15 godina Anka- vegetarijanka, nista meso, nista riba...😁 Prije sam ja voljela slatko, nutella, cokolade, torte....a onda sam prije desetak godina citala kako secer izaziva upale u tijelu i rak, kako je stetan za organizam, pa sam ga izbacila malo-pomalo. Pojedem ja i danas tu i tamo sladoled, kolac, ali sad mi je sve preslatko kako sam se odvikla. Posto sam se navikla na cokoladu od najmanje 70 % kakaa, sad mi je npr Milka sami secer, ne mogu ni kockicu. Jedino sto kupim od skatkisa su te cokolade od 70 % kakaa i vise. Uglavnom, trudim se jesti zdravo. Voce, povrce, orasasti plodovi... Smoothie mi je svako jutro za doručak. 😊 E da, od nedavno ne konzumiram kravlje mlijeko, jako je stetno za zeludac i kozu lica, posto je puno antibiotika. A i nije prirodno da odrasla osoba pije mlijeko od krave. Barem meni nije 😅 Vec godinama pijem zobeno mlijeko i super mi je. 😊
Atina i ja sam primjetila da ima dosta cura iz ex Juge 😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Martamlada si, samo je pitanje vremena kad ces drzati svoju bebu u rukama. Ti definitivno nisi zakasnila.😊🤗
Mama andjelabile bi dobre cimerice, ja bi jela ono sto ti ne jedeš i obratno 😅 ja sam vec 15 godina Anka- vegetarijanka, nista meso, nista riba…😁 Prije sam ja voljela slatko, nutella, cokolade, torte….a onda sam prije desetak godina citala kako secer izaziva upale u tijelu i rak, kako je stetan za organizam, pa sam ga izbacila malo-pomalo. Pojedem ja i danas tu i tamo sladoled, kolac, ali sad mi je sve preslatko kako sam se odvikla. Posto sam se navikla na cokoladu od najmanje 70 % kakaa, sad mi je npr Milka sami secer, ne mogu ni kockicu. Jedino sto kupim od skatkisa su te cokolade od 70 % kakaa i vise. Uglavnom, trudim se jesti zdravo. Voce, povrce, orasasti plodovi… Smoothie mi je svako jutro za doručak. 😊 E da, od nedavno ne konzumiram kravlje mlijeko, jako je stetno za zeludac i kozu lica, posto je puno antibiotika. A i nije prirodno da odrasla osoba pije mlijeko od krave. Barem meni nije 😅 Vec godinama pijem zobeno mlijeko i super mi je. 😊
Atinai ja sam primjetila da ima dosta cura iz ex Juge 😊
Ja isto obožavam tamnu čokoladu i eto čitala sam isto da zadebljuje endometrij, pa navali narode 😁
Ja volim sir i vrhnje, ne mogu protiv toga. Isto sam mislila mlijeko nesto drugacije, onda kad vidim da se svako malo nesto povlaci s polica zbog nečeg.. Najzdravije je domaće i odlučila sam se ne opterećivati s tim (od nečeg se umrijeti mora 😂)
Jer ja kad god pazim uvijek neke probleme imam, gledam neko jede sve, pije sve, pusi.. I nije mu nista, ali nismo svi isti 🤷♀️
Pratim te i u drugoj grupi, ali tamo je ekipa glasnija. Samo te molim ne vadi štitnu, traži samo prirodno..
Bez nje se hormoni ne luče i u tijelu ode sve ko domino. Radim u tom području, zato sam ti savjetovala Jadrankinu otopinu.. Za haši treba i 3 do 4 selena, oraščići su preslabi za to, joda u soli nema, on ishlapi, nije da nam je sol bas zdrava jel.. Koliko stoji po policama i tako 🤷♀️
Obzirom na tvoju prehranu i da ovo ubacis, uskoro sve riješavaš.. Haši vodi u hipo i onda znas i sama kako ide.. Od jajnika pa nadalje, a to ti je sad najbitnije ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Također jedno svjedočanstvo moje drage prijateljice, nakon 16 godina borbe sa neplodnosti, problema sa štitnom i jajnicima... Ona je nakon mjesec i pol protokola na jodu ostala trudna.. Evo sad će bebač 3 godine. Inače je ostala trudna sa 38 godina. Ništa nije nemoguće 🙏
Kad sad pratim sve ovdje najradije bi sve cure slala na taj protokol, ali svaka ima svoje misljenje. Ja sam imala cistu na štitnoj isto sam ju riješila.
Pijem Selen i jod svakodnevno, ostala trudna iz prvog pokušaja, ali eto nije nesto bilo dobro 🤷♀️ kako bilo da bilo, nastavljam sa svim i dalje i vjerujem u sve nas🍀
Drago mi je da smo podrška jedna drugoj.
Pusa svima 😘
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
buhtlica jesi ti dobila ili nisi?
Znači sve bi blizance 😋😍
Jeesam prijavila sam vec 🤣