Bebica i na onoj temi sam ti odg.
Malina di si tiii?😘
Buhtlica vidim da ste vi stvarno već predugo u borbi,sorry mozda nisam pohvatala sve al drago mi je da je gynositol pomogao i ako vidis napredak 💪💪💪 i male stvari vesele ♥️
Pa mislim da je on napravio pomak, trenutno je jedino sto koristim. Nadam se da ce pomoc oko ovulacije i da cu ovulirat 🤞 iako idemo step by step 😂. Necu se previse zanositi. Kako bude bude.
Možda će ružno zvučati, ali one bi bebu, a osnove neznaju… Pa to smo i u školi učili! Postoji internet, ginekolog! Ne razumijem kako je u današnje vrijeme moguće toliko toga ne znati?
Sto se tice bebice ne znam da li je troll ali ako nije bude mi zao ne odg. im. Cure bi trebale bit vise obrazovanije u vezano uz odnose,cikluse i sve ostalo 🙄
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bebica i na onoj temi sam ti odg.
Malina di si tiii?😘
Buhtlica vidim da ste vi stvarno već predugo u borbi,sorry mozda nisam pohvatala sve al drago mi je da je gynositol pomogao i ako vidis napredak 💪💪💪 i male stvari vesele ♥️
Pa mislim da je on napravio pomak, trenutno je jedino sto koristim. Nadam se da ce pomoc oko ovulacije i da cu ovulirat 🤞 iako idemo step by step 😂. Necu se previse zanositi. Kako bude bude.
Možda će ružno zvučati, ali one bi bebu, a osnove neznaju… Pa to smo i u školi učili! Postoji internet, ginekolog! Ne razumijem kako je u današnje vrijeme moguće toliko toga ne znati?
Blago tebi! Ovaj moj obeca pa se predomisli 🤣 nez sta cu s njim i njegovim strahom od doktora. Nez boji li se vise njih ili to da je u njemu problem. Iako znamo da ja imam problem predpostavljam da se i on boji da ga ima.
Sto se tice bebice ne znam da li je troll ali ako nije bude mi zao ne odg. im. Cure bi trebale bit vise obrazovanije u vezano uz odnose,cikluse i sve ostalo 🙄
Sigurnonda se boji. Da ga strah da u njemu problem. I moj je jedva otiso na spermiogram koji ke preporucen od gin. Odugovlacio 3 mj. I et na kraju se natro . Sve vise manje uredu sa njima samo malo manje pokretni. Pa pije profetil tab vec 2 mj. I jos uvjek nista . Dok ne rijesimo mene
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Joj i koliko puta mi prode kroz glavu od njih mali milijun sto se ispuste zar ni jedan ne moze naci put do stanice da je oplodi🤦♀️🤣
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
I da neki dan sam saznala da mi sestra trudna a nisu nesto radili na bebe. Majko draga ja nemam snage reci svom da mi sestra trudna. Mislim svi okolo trudni kod nas nista.
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
I da neki dan sam saznala da mi sestra trudna a nisu nesto radili na bebe. Majko draga ja nemam snage reci svom da mi sestra trudna. Mislim svi okolo trudni kod nas nista.
S tim se teško nositi,meni barem..koliko sam sretna zbog drugih toliko zavidim jer to nisam ja..
U mojoj blizini jako puno trudnica,većinom i druga trudnoća,neka planirana neka ne..okolina baš utječe na to sve i na psihu da ne pričam o tome kako se zagledam u svaku trudnicu koju sretnem ili bebu malu.
Bit ćemo i mi te sreće,samo nije svakome suđeno odmah i iz prve,nažalost..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Aaa Boze, znam kako je to. Ja sam bila u 6mj trudnoce i saznam da je sestra trudna, ja ono hepi, zamisljam nasu djecu skupa, kroz mjesec dana ja izgubim bebu, sestra nastavi do kraja sve super, i eto njena beba sada ima 3 mjeseca, a ja ono kao neka luda, zurim da vidim to dijete, pozelim ga, zamisljam da je moje i tako, znaci situacija se skroz preokrena kod nas dvije, ali to ti je zivot.. ponekad okrutan.:/
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
S tim se teško nositi,meni barem..koliko sam sretna zbog drugih toliko zavidim jer to nisam ja..
U mojoj blizini jako puno trudnica,većinom i druga trudnoća,neka planirana neka ne..okolina baš utječe na to sve i na psihu da ne pričam o tome kako se zagledam u svaku trudnicu koju sretnem ili bebu malu.
Bit ćemo i mi te sreće,samo nije svakome suđeno odmah i iz prve,nažalost..
Da i ja isto ono pogled minleti samo na stomak bebe . I sve oko me e trudno puno male djece. A meni dodu pametni kod ebe nista jos nemoj te se bojati nije to nista strasno😡
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Aaa Boze, znam kako je to. Ja sam bila u 6mj trudnoce i saznam da je sestra trudna, ja ono hepi, zamisljam nasu djecu skupa, kroz mjesec dana ja izgubim bebu, sestra nastavi do kraja sve super, i eto njena beba sada ima 3 mjeseca, a ja ono kao neka luda, zurim da vidim to dijete, pozelim ga, zamisljam da je moje i tako, znaci situacija se skroz preokrena kod nas dvije, ali to ti je zivot.. ponekad okrutan.:/
Mogu mislim kako ti je. Al ja nez vise mogu li se radovati tudoj trudnoci. Mislim drago je meni ali mislim samo kad cu ja , da je meni
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Nina23 ma mislim da je to normalno iskreno evo ja isto pisala da sam neki dan čula za jednu trudnoću koja se dogodila preko pogleda doslovno i to isto od njih bilijon da bar nije jedan oplodio 🤣🤣🤣 strašno... Al ko zna sta im sve utječe pa kad vidim sta sve moze bit problem nije ni čudno sta nekima treba preko 2 god za ostvarit trudnoću a nekom odmah..
Mama_andjela ova tvoja situacija je bas specifična 🥴🥴 jako jako jakoooo Teska, sam čini izgubiti bebu u tim mjesecima i da nitko okoo tebe nema dijete je koma a kamoli jos kad ti je sestra trudna ALI ja zaista vjerujem da nesto postoji jače od svega i da za sve postoji razlog jednostavno to nekako moram vjerovat jer mi je inače sve preokrutno 😘
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Nina23 ma mislim da je to normalno iskreno evo ja isto pisala da sam neki dan čula za jednu trudnoću koja se dogodila preko pogleda doslovno i to isto od njih bilijon da bar nije jedan oplodio 🤣🤣🤣 strašno… Al ko zna sta im sve utječe pa kad vidim sta sve moze bit problem nije ni čudno sta nekima treba preko 2 god za ostvarit trudnoću a nekom odmah..
Mama_andjela ova tvoja situacija je bas specifična 🥴🥴 jako jako jakoooo Teska, sam čini izgubiti bebu u tim mjesecima i da nitko okoo tebe nema dijete je koma a kamoli jos kad ti je sestra trudna ALI ja zaista vjerujem da nesto postoji jače od svega i da za sve postoji razlog jednostavno to nekako moram vjerovat jer mi je inače sve preokrutno 😘
Valjda postoji razlog sto prolazimo kroz sve to. Dao bog da sve mi zatrudnimo i dobijemo svoje male dugo iscekivane bebice🥰
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Sortiraj odgovore
Najstariji