Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    22. Rujan 2021. 23:11

Visibaba07

Kamilica podijeli neki recept za smooti 🤗
    Meni moje kombinacije dosadile već.
    Svaka čast na takvoj prehrani,ja sam milijun puta probala bez slatkog i milijun i jedan put odustala 😓😓 sladoled i čokolada moja slaba točka..ne jedem kruh,paštu ali čokoladaaa to je neka teža borba 😒

Pa svatko ima neki porok 😁 ako su ti slatkiši jedini porok, to je bolje nego recimo da pušiš ili piješ alkohol. 🙈 
    A za smoothie sam vjerna ovom receptu vec 2 godine. Nekad nesto dodam/oduzmem, ali ovaj mi je najukusniji. 😋
    Banana, avokado, bio jabuka, baby špinat, 
    po žlicicu: chia sjemenke, lanene sjemenke, goji bobice, konopljine sjemenke;
    5-6 badema, 3-4 oraha, malo agava sirupa i zlicicu veganskog protein powder-a . Sve to zalijem zobenim mlijekom i smiskam u nutribulletu 20-ak sekundi. Bude taman jedna velika šalica meni i druga velika mužu. Bude gušči pa ga jedemo sa žlicom. Lijepo zasiti, ali i otvori apetit za rucak. I super je za probavu ujutro. 🙈 Nekad nemam nesto od ovoga pa stavim npr celer umjesto baby špinata, ali obavezno uvijek banana, avokado, jabuka, i ove sjemenke i orašasti plodovi. I uz smoothie pojedemo po jedan brazilski oraščić. ☺️
    Buhtlice svi mi volimo čokoladu, bez brige 😅ali probaj tamnu čokoladu. Isprva ce ti bit gorka, ali kad se naviknes, sve druge ce ti biti preslatke. ☺️🤗
    Taya dobrodošla 🤗 godina i 4 mjeseca nije puno, a kako imas ciste na jajniku i povisen hormon, vjerojatno je i to utjecalo. Kako Marta kaze, mozda i kod muža nesto ne stima. Sve to treba provjeriti i lijeciti ako se moze. i nemoj ocajavati, tek ti je 29. 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

nina23
    22. Rujan 2021. 23:12

Pozz. Evo i mi radimo na bebi ima 1.5 god. Doktor mi  planira raditi propuhivanje jajnika. Pa je prije toga raden bris . I tu su otkrivene bak. Poput eserihije candide i ureoplazme. Znaci od propuhivanja nista dok se ne rijesim ovih nametnika. Glava mi je u kaosu. Pa me zanima dali je itko od vas imao tu ureoplazmu??? Jer ja sta god procitam o njoj dobiva se ako mjenjas partnere... 😔🤔

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Kamilica ♡
    22. Rujan 2021. 23:15

nina23

Pozz. Evo i mi radimo na bebi ima 1.5 god. Doktor mi planira raditi propuhivanje jajnika. Pa je prije toga raden bris . I tu su otkrivene bak. Poput eserihije candide i ureoplazme. Znaci od propuhivanja nista dok se ne rijesim ovih nametnika. Glava mi je u kaosu. Pa me zanima dali je itko od vas imao tu ureoplazmu??? Jer ja sta god procitam o njoj dobiva se ako mjenjas partnere… 😔🤔

Dobrodošla 🤗 to nije istina jer moja prija je imala ureaplasmu, a muz joj je prvi i zadnji. 😅 bitno je da oboje uzimate antibioke, ponovite briseve, i ako su bakterije otisle, nastavite raditi na bebi. Ili nastavite s drugim pretragama. ☺️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

nina23
    22. Rujan 2021. 23:25

Kamilica 🌅

nina23

Pozz. Evo i mi radimo na bebi ima 1.5 god. Doktor mi planira raditi propuhivanje jajnika. Pa je prije toga raden bris . I tu su otkrivene bak. Poput eserihije candide i ureoplazme. Znaci od propuhivanja nista dok se ne rijesim ovih nametnika. Glava mi je u kaosu. Pa me zanima dali je itko od vas imao tu ureoplazmu??? Jer ja sta god procitam o njoj dobiva se ako mjenjas partnere… 😔🤔

Dobrodošla 🤗 to nije istina jer moja prija je imala ureaplasmu, a muz joj je prvi i zadnji. 😅 bitno je da oboje uzimate antibioke, ponovite briseve, i ako su bakterije otisle, nastavite raditi na bebi. Ili nastavite s drugim pretragama. ☺️

Hvala☺. Uh u glavi mi je kaos a od soka od tolikih bak. Ginekologa se nisam ni sjetila pitat kako se to dobije. Mislim on je meni prico i prico a meni su u glavi odzvanjale te 3 bakterije. Haha i onda normalno pitan gogla i tamo izbaci sve i svast. I onda jos veci kaos. Da dobili smo antibjotike i kad se toga rijesimo idemo dalje😊

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Kamilica ♡
    22. Rujan 2021. 23:34

nina23

Hvala☺. Uh u glavi mi je kaos a od soka od tolikih bak. Ginekologa se nisam ni sjetila pitat kako se to dobije. Mislim on je meni prico i prico a meni su u glavi odzvanjale te 3 bakterije. Haha i onda normalno pitan gogla i tamo izbaci sve i svast. I onda jos veci kaos. Da dobili smo antibjotike i kad se toga rijesimo idemo dalje😊

Super, eto onda samo malo strpljenja. 😊 Slobodno ostani i druzi s nama ako imas jos pitanja. Cure ce ti rado pomoći i odgovoriti. 🤗

nina23
    22. Rujan 2021. 23:43

Hvala Kamilice. Eto zanima me dali je ovdje itko radio to propuhivanje? I toga me je strah.

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Kamilica ♡
    22. Rujan 2021. 23:46

nina23

Hvala Kamilice. Eto zanima me dali je ovdje itko radio to propuhivanje? I toga me je strah.

Ja osobno nisam, ali sigurno ima netko tko je ili tko planira. Odgovorit ce ti netko sigurno.😊 I nemoj da te icega bude strah, nista to nije nepodnošljivo kad znas zasto to radis.  🤗

• Njezna_duša
    23. Rujan 2021. 00:10

Atina25

Jutro cure moje
    Sve za slatku malu ste dobro iskomentirale,nemam više što reć
    I ja za Kamilicu i Mamu andjela bas ima najljepše mišljenje, najrađe bi vas osobno upoznala da se druzimoma sve ste mi ovdje toliko drage..
    Ja evo imam extra pms simptome tako da ju danas sutra očekujem
    Čula sam opet za jednu trudnoću koja se desila onako odmah i bas nekako tako tuzna budem kad to čujem u smislu da nesto ne valja samnom,možda glupo mislim al moram vam se malo pojadati imam filing da neke osobe čim se pogledaju ostanu trudne. a ma… oprostite na negativi, pusa za sve

Nisi jedina i ja tako nekad pomislim,da samo sto se pogledaju ostanu trudne. Ja i M sr trudimo dva mjeseca. Za 7 dana treba da stigne vjestice,vise bi voljela da ne stigne. Nemam nikakve naznake PMS ni bolne cice,ni bolove preko ledza znaci nista... Pa vidjet ce mo sta ce bit...

M 28
    Ja 28
    1🤰2013 god sa 20god sve proslo kako treba,bez ikakve dijagnoze.
    Odluka za 2🤰 je 19.7.2021 A sad ima Hashimoto. Letrox 50mg 1tab.
    Femisan A kapsule,vrkuta caj.
    Vaginalete Pahuljica (cosmetic)

Mama_andjela
    23. Rujan 2021. 08:18

Trudnice🤰:
    Nikki777 
    Allie ➕
    🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
    Atina25 25.09. - 2 dana ❤️
    Lunamoon 27.09. - 4 dana ❤️
    Nanaj 28.09. - 5 dana ❤️
    Marta96 28.09. - 5 dana ❤️
    Lavica168 30.09. - 7 dana ❤️
    Njezna_duša 30.09. - 7 dana ❤️
    🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
    Gaga88 3.10. - 10 dana ❤
    Mama_andjela 6.10. - 13 dana ❤️
    Ex_inna 7.10. - 14 dana ❤️
    Ameliee 8.10. - 15 dana ❤️
    Zoeeuzoee 8.10. - 15 dana ❤️

🍂 ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
    Buhtlica 10.11.- 48 dana ❤️

Kamilica…
    Sorgi…
    Samo ja…
    BlairWaldorf… 
    Malina_30..

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

nina23
    23. Rujan 2021. 08:29

Lavica168

nina23

Pozdrav i dobrodosla 🤗 ja, AKO dobijem M (nadajmo se svi zajedno da NE dobijem za par dana 😂🙈) moram na propuhivanje jajovoda (ne jajnik, kako si napisala, posto su dvije razlicite stvari 😀) tj, HSSG. Ja sam radila briseve i meni su svi negativni (na jednom pise saprofitna flora sto je isto ok).
    To ti se radi 10.-12.DC (ja dan prije moram ici vaditi SE i L) gdje ti oni stavljaju neki kontrast unutra i odmah se vidi da li taj kontrast prode kroz jajovode ili ne.. i s tim (koliko sam ja skuzila) se mogu vidjeti i druge stvari , ciste, polipi, miomi…
    Kad (kroz 20 dana mozda 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️) i AKO budem isla raditi to, javiti cu ti kako je bilo (prati nas 😊)… Meni je dr.rekla da moram jesti i da pratnja dode sa mnom… nekim curama je to bolno, nekima ne (npr ako su jajovodi zacepljeni moguce da ce, ali nije receno, sve ovisi 🤷🏼‍♀️)…
    To je sve sto znam za sada ali ima cura koje su prosle to, nadam se da ce se javiti (ali prvo moras se rijestiti bakterija) 😊

Pozdrav. Hehe da jajovoda🤦‍♀️
    Mislim da bi i ja trebala za 20 dana to radit ako sve ove bak se izljece😊hehe pa koja bude prva pise iskustvo

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.