Hhaha znam, sve te razumijem. Ni ja u obitelji nemam blizanaca, ali ipak nada postoji. Ali sam isto cula to da s vise ostvarenih trudnoca postoji sansa za blizanackom trudnocom, i zene iznad 35 godina, u toj dobi najvise, tako da ja ponajvise zelim bliznacke trudnoce nasim djevojkama kojima je ovo prva trudnoca i koje su 35 i preko :) Dupla sreca odjednom, ali naravno to zelim i svim ostalima koje bi se voljele ostvariti u toj ulozi.
.
A to je tako, veci broj parova planira trudnocu kad se sve ostalo poslozi, koristis svakojake kontracepcije i onda kad zelis, nece pa nece. To nam je greska svima, kad god smo posao stavljali ispred toga, ogromna greska, ali takva nam je valjda priroda, volis da obezbijedis nekakav lijep zivot tom djetetu..
Ko zna, možda se i mi iznenadimo 🤞
Uvijek je tak, ali realno citam komentare od one cure od jucer, pa kud bez posla i tak mlada na dijete, to je za cijeli život obaveza. Uvijek sam se bojala i da nisam dovoljno odgovorna..
Ali eto, nadamo se najboljem ❤️
Trenutno sam 6 dana do M, od zadnja 3 dana imala neke grčeve.. Danas bole cicke, evo ne smijem se ni nadati da je T..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ej cure nisam se ništa javljala jer sam evo već 7. dan u samoizolaciji a evo jučer razvila simptome.... 🥴 Idem na testiranje ovih dana pa javim situaciju. A bas mi uskoro kreću plodni dani 😭
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ej cure nisam se ništa javljala jer sam evo već 7. dan u samoizolaciji a evo jučer razvila simptome…. 🥴 Idem na testiranje ovih dana pa javim situaciju. A bas mi uskoro kreću plodni dani 😭
Kuhaj čaj, c vitamin i aspirin🤞🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Haha ne znam, čim više mislim o tome tim mi je gore. Mislim si, nemam blizanaca u obitelji🤷♀️ ali navodno zene iznad 35 imaju nekad po duple ovulacije pa se dogode blizanci i zene koje su trudne treći, četvrti put. Eto zato je ta zena nakon vise trudnoća dobila blizance 😁 neka, nek su zivi i zdravi.
Ja sam se do prije koji mjesec bojala da ne ostanem trudna, posao, pa ugovori pa uvijek nesto da se bojim i onda kad se sve poslozi pa kad hoću, e onda neće pa neće.. Nažalost to je uvijek tak, sad vidim da se nisam ni trebala opterećivati s poslom…
Hhaha znam, sve te razumijem. Ni ja u obitelji nemam blizanaca, ali ipak nada postoji. Ali sam isto cula to da s vise ostvarenih trudnoca postoji sansa za blizanackom trudnocom, i zene iznad 35 godina, u toj dobi najvise, tako da ja ponajvise zelim bliznacke trudnoce nasim djevojkama kojima je ovo prva trudnoca i koje su 35 i preko :) Dupla sreca odjednom, ali naravno to zelim i svim ostalima koje bi se voljele ostvariti u toj ulozi.
.
A to je tako, veci broj parova planira trudnocu kad se sve ostalo poslozi, koristis svakojake kontracepcije i onda kad zelis, nece pa nece. To nam je greska svima, kad god smo posao stavljali ispred toga, ogromna greska, ali takva nam je valjda priroda, volis da obezbijedis nekakav lijep zivot tom djetetu..
Jooj i ja bi blizance bas sam oduvijek htjela. Ali bila bi sretna i sa jednim. Ali blizanci ajmeajmeajme 🤞😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
buhtlica jesi ti dobila ili nisi?
Znači sve bi blizance 😋😍
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Di ste cure 🤗
---
Evo, ja ne bi blizance 😅🙈 mislim da moja krhka gradja ne bi to podnijela. A ni krhka psiha 😂
Salu na stranu, velika je to odgovornost, i s jednom bebom je tesko, a makar dvije odjednom 🙈
Da sam npr Jennifer Lopez ili Amal Clooney sa vlastitom poslugom, dadiljama, kuharima... tako bi mogla 4 odjednom. Ali nazalost nisam.😅
Tako da bi ja bila zadovoljna s jednom bebom koju bi razmazila skroz. 😁😊
---
Lavica kako čvorici oko vrata? Mislis na limfne čvorove? Oni mogu biti uvecani nakon prehlade, upale grla i sl. Tako da je vjerojatno to to. 🤗
Marta nemoj se gristi sto si se prije cuvala od trudnoce, pa ne znam nijednu koja nije. Evo ja sam prije 3 godine panicarila da sam trudna sa 35😅 Postoji period u životu kad jednostavno nismo spremni na bebu. Treba biti spreman i emotivno, i u glavi, i financijski, i upoznati pravu osobu....i kad se sve to poslozi onda smo spremni. Netko prije, netko kasnije. Ali tebi je tek 25, ja u tim godinama nisam bila spremna ni za psica ili macu. Bila sam balava i neozbiljna skroz. Sad sam malo bolja 😅 svaka vam cast cure na zrelosti.👏😊
Atina awww i ti si meni draga🤗 i ja bi voljela da zivimo sve u istom mjestu pa odemo na kavu skupa, a poslije nekog vremena guramo kolica skupa 😅🙈
Nemoj biti tuzna, doc ce bebica. Malo mozda kasni, ali je na putu. Doc ce u pravi trenutak. 🤗
Blair brz oporavak zelim 🤗
Mama andjela, Buhtlice….🤗🤗💗💗
Nestala nam je slatka malena…🙈😅
Veliki pozdrav svim curama! 🤗💗🌞
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilice ja sam isto jos i do nedavno bila takva 😂 znači kakva beba, barem do 28 da čekam.. E onda kad smo ipak odlučilo probati i kad se sve ovo izdešavalo, sad si mislim pa bolje sad nego da sam se još čuvala do 28 ili 30 pa da onda nejde.. Ne znam, tješim se s tim da imam vremena za sve izgurati (osim psihe koja me nekad ubije) al vjerujem da je svima ovdje tak..
Ali zato 🤞🤞🤞🤞 svima🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja imam blizanaca u familiji tako da tko zna . Ne bi se bunila. 😁
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja ipak nebi blizance 🤣
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ja npr. evo i da ne dobijem djete ne bi mijenjala nesto da sam mogla prije da sam znala i slično,zaista ne bi.. Jer znam kao sta Kamilica kaže da nisam bila spremna pa makar to bilo i s 40 Moja sestra je 99 godište i ja kad se druzim s njima izgledam mlađe i veće dijete sam nekad od tih cura.. Tako da meni te godine apsolutno nista ne znače
Stvarno je sve u svoje vrijeme
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji