Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    22. Rujan 2021. 00:39

Evo ni meni se ne spava🤦🏼‍♀️ 😅
    Samo da pozdravim mamu andjela, bas si toplo i drago stvorenje. 😊💗 Vjerujem da ces uskoro imati svoj mali, slatki smotuljak u rukama, zasluzila si. 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

buhtlica23
    22. Rujan 2021. 06:23

Mama_andjela

Trudnice🤰:
    Nikki777
    Allie ➕
    🌻ODBROJAVANJE - 9. MJESEC🌻
    Buhtlica18.09. - 4 dana kasni❤️
    Atina2525.09. - 3 dana❤️
    Lunamoon27.09. - 5 dana❤️
    Nanaj28.09. - 6 dana❤️
    Marta9628.09. - 6 dana❤️
    Lavica16830.09. - 8 dana❤️
    🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂
    Gaga88 3.10. - 11 dana ❤
    Mama_andjela6.10. - 14 dana❤️
    Ex_inna7.10. - 15 dana❤️
    Ameliee8.10. - 16 dana❤️
    Zoeeuzoee8.10. - 16 dana❤️
    Kamilica…Sorgi…Samo ja…BlairWaldorf…Malina_30...
    Ne spava mi se, pa da obnovim listu.
    Buhtlica, ti si mi jos na listi za kasnjenje, drzim fige da to malo roskasto curenje nije nadolazeca M.😊🤌
    Malina, zao mi je zbog M. ☹ Nadam se da ces sledeci mjesec imati mnooogo vise srece. Budi nam dobro😊

Jooj hvala ti,ali je M. Te bolove ne mogu masiti.Iduca je po aplikaciji 10.11😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mama_andjela
    22. Rujan 2021. 08:11

Kamilica 🌅

Samo da pozdravim mamu andjela, bas si toplo i drago stvorenje. 😊💗 Vjerujem da ces uskoro imati svoj mali, slatki smotuljak u rukama, zasluzila si. 🤗

Hvala na lijepim rijecima.  Isto to osjecam kada si ti u pitanju , i slazem se s tim da zasluzujemo srecu u vidu malenog smotuljka, ili pak dva odjednom  Oduvijek sam mastala o blizancima, znam da je dupla briga i odgovornost, alii nesto najsimpaticnije. Ponekad se zamisljam ono ja na pregledu, trudna i doktor mi kaze da ih je dvoje, mislim da bi to bio sok ogroman, aaali predivan 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

marta96
    22. Rujan 2021. 08:19

Mama_andjela

Kamilica 🌅

Hvala na lijepim rijecima.Isto to osjecam kada si ti u pitanju , i slazem se s tim da zasluzujemo srecu u vidu malenog smotuljka, ili pak dva odjednomOduvijek sam mastala o blizancima, znam da je dupla briga i odgovornost, alii nesto najsimpaticnije. Ponekad se zamisljam ono ja na pregledu, trudna i doktor mi kaze da ih je dvoje, mislim da bi to bio sok ogroman, aaali predivan

Meni je neka zena tak kao "izgatala" roditi blizance. Tako da isto često razmisljam o tome 🙈😂

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mama_andjela
    22. Rujan 2021. 08:51

marta96

Mama_andjela

Kamilica 🌅

Hvala na lijepim rijecima.Isto to osjecam kada si ti u pitanju , i slazem se s tim da zasluzujemo srecu u vidu malenog smotuljka, ili pak dva odjednomOduvijek sam mastala o blizancima, znam da je dupla briga i odgovornost, alii nesto najsimpaticnije. Ponekad se zamisljam ono ja na pregledu, trudna i doktor mi kaze da ih je dvoje, mislim da bi to bio sok ogroman, aaali predivan

Meni je neka zena tak kao "izgatala" roditi blizance. Tako da isto često razmisljam o tome 🙈😂

Aaa nikad se ne zna, možda je kod tebe baš dobro izgatala  Neki dan čitam na nekom forumu, ženska ima troje djece i sada očekuje blizance  Razlika u godinama djece je mala, tako da mislim da joj je ludnica, ja joj se divim, ali hvala Bogu na tom daru, sve je s razlogom baš da nakon troje djece ostvari blizanačku trudnoću. Mada, neke bi u tom slučaju otišle na abortus, alli da te iste neke samo malo razmisle kako neko teško dobije prvo dijete, po svaku cijenu bi zadržale trudnoću 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    22. Rujan 2021. 08:54

Sada sam ušla malo na temu Lovci na ovulacije, vidim da vas dosta djevojaka piše i na toj grupi, ali trenutno ubjedljivo Simba, najjaca si s komentarima na zadnju ostvarenu trudnocu na toj grupi. Igrate se malo mackica i miseva. Ali vas ima dosta vidim, poprilicno aktivne :) 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

marta96
    22. Rujan 2021. 09:08

Mama_andjela

marta96

Mama_andjela

Kamilica 🌅

Aaa nikad se ne zna, možda je kod tebe baš dobro izgatalaNeki dan čitam na nekom forumu, ženska ima troje djece i sada očekuje blizanceRazlika u godinama djece je mala, tako da mislim da joj je ludnica, ja joj se divim, ali hvala Bogu na tom daru, sve je s razlogom baš da nakon troje djece ostvari blizanačku trudnoću. Mada, neke bi u tom slučaju otišle na abortus, alli da te iste neke samo malo razmisle kako neko teško dobije prvo dijete, po svaku cijenu bi zadržale trudnoću

Haha ne znam, čim više mislim o tome tim mi je gore. Mislim si, nemam blizanaca u obitelji🤷‍♀️ ali navodno zene iznad 35 imaju nekad po duple ovulacije pa se dogode blizanci i zene koje su trudne treći, četvrti put. Eto zato je ta zena nakon vise trudnoća dobila blizance 😁 neka, nek su zivi i zdravi.
    Ja sam se do prije koji mjesec bojala da ne ostanem trudna, posao, pa ugovori pa uvijek nesto da se bojim i onda kad se sve poslozi pa kad hoću, e onda neće pa neće.. Nažalost to je uvijek tak, sad vidim da se nisam ni trebala opterećivati s poslom...

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mama_andjela
    22. Rujan 2021. 09:32

marta96

Haha ne znam, čim više mislim o tome tim mi je gore. Mislim si, nemam blizanaca u obitelji🤷‍♀️ ali navodno zene iznad 35 imaju nekad po duple ovulacije pa se dogode blizanci i zene koje su trudne treći, četvrti put. Eto zato je ta zena nakon vise trudnoća dobila blizance 😁 neka, nek su zivi i zdravi.
    Ja sam se do prije koji mjesec bojala da ne ostanem trudna, posao, pa ugovori pa uvijek nesto da se bojim i onda kad se sve poslozi pa kad hoću, e onda neće pa neće.. Nažalost to je uvijek tak, sad vidim da se nisam ni trebala opterećivati s poslom…

Hhaha znam, sve te razumijem. Ni ja u obitelji nemam blizanaca, ali ipak nada postoji. Ali sam isto cula to da s vise ostvarenih trudnoca postoji sansa za blizanackom trudnocom, i zene iznad 35 godina, u toj dobi najvise, tako da ja ponajvise zelim bliznacke trudnoce nasim djevojkama kojima je ovo prva trudnoca i koje su 35 i preko :) Dupla sreca odjednom, ali naravno to zelim i svim ostalima koje bi se voljele ostvariti u toj ulozi. 
    .
    A to je tako, veci broj parova planira trudnocu kad se sve ostalo poslozi, koristis svakojake kontracepcije i onda kad zelis, nece pa nece. To nam je greska svima, kad god smo posao stavljali ispred toga, ogromna greska, ali takva nam je valjda priroda, volis da obezbijedis nekakav lijep zivot tom djetetu..

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

Atina25
    22. Rujan 2021. 09:41

Jutro cure moje 
    Sve za slatku malu ste dobro iskomentirale,nemam više što reć  
    I ja za Kamilicu i Mamu andjela bas ima najljepše mišljenje, najrađe bi vas osobno upoznala da se druzimo  ma sve ste mi ovdje toliko drage..
    Ja evo imam extra pms simptome tako da ju danas sutra očekujem  
    Čula sam opet za jednu trudnoću koja se desila onako odmah i bas nekako tako tuzna budem kad to čujem u smislu da nesto ne valja samnom,možda glupo mislim al moram vam se malo pojadati imam filing da neke osobe čim se pogledaju ostanu trudne. a ma... oprostite na negativi, pusa za sve 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Gaga.88
    22. Rujan 2021. 09:41

@Mama_andjela hvala za listu! 🌸

03/21 Ginekoloski pregled ✔️papa brisevi ✔️ urea plazma,hlamidia ✔️
    09/21 Ginekoloski pregled, UZ Endometrijum tanji nego sto bi trebao biti za taj dan ciklusa- Duphaston 15DC 1x1 10 dana💊 inace UZ uredan, bez cisti, sve okay
    🌸Ciklusi 27-29 dana
    👩33
    👱🏻‍♂️35

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.