Znam da nema smisla joj to pisat ali dobro 🤷🏼♀️😂
Tek sad sam vidjela da je prije napisala da je imala velike probleme, da joj je puno kasnila… i sad napise da nikad nije bila kod ginekologa jer nikad nije imala probleme 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ okkk…
Prvi ginekoloski pregled se obavlja kada se pocinje bit spolno aktivna, ma i prije nebi bilo lose… 🙈
Prva rečenica 😂😂
Al da... Slažem se sa svime.
.
Nego, sada ti čitam potpis, što znali ovo što imaš na lijevom jajniku? Oprosti, al to ne znam ni copy pasteat, a ne pročitat i izgovorit 😅
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Znam da nema smisla joj to pisat ali dobro 🤷🏼♀️😂
Tek sad sam vidjela da je prije napisala da je imala velike probleme, da joj je puno kasnila… i sad napise da nikad nije bila kod ginekologa jer nikad nije imala probleme 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ okkk…
Prvi ginekoloski pregled se obavlja kada se pocinje bit spolno aktivna, ma i prije nebi bilo lose… 🙈
Prva rečenica 😂😂
Al da… Slažem se sa svime.
.
Nego, sada ti čitam potpis, što znali ovo što imaš na lijevom jajniku? Oprosti, al to ne znam ni copy pasteat, a ne pročitat i izgovorit 😅
Nisam ni ja znala prije par mj 😂😂 ugl zacepljen je jajovod..pa idem propuhivanje (hssg) slijedeci mjesec ako dobijem M… pa da vidimo stanje drugog…
Ahaaa.
Nadam se da neće doći do toga, ali sretno u svakom slučaju :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hej devojke, ja sam od nedelje pocela da pijem duphaston (15 dan ciklusa jedna dnevno 10 dana) kako je doktor prepisao. Nista ne osecam drugacije sem sto mi kroz grudi povremeno kao prostruji. Predpostavöjam da je od toga jer to ranije nije bilo. Nisam koristila trakice ovog meseca jer smo u fazonu da ne kalkulisemo od ovog meseca previse vec da imamo odnose svaki drugi dan, ili par puta dva dana za redom pa jedan dan pauza u skldu sa radpolozenjem. U predjodna 3 meseca smo se cuvali i tada sam korostila trakice gde su pokzale smajlija 17 dan dva meseca i jedan mesec 16 dan. U subotu i nedelju sam imala nepodnosöjive glavobolje, pokrili smo dakle 13,14 dan pa je bila pauza 15 dan i onda 16 dan opet odnosi. Sluz sam imala 15 i 16 dan... danas je 17 i vise nema sluzi i ostao mi je jedan test pa sam uradila i nije bilo smajlija danas. Sto bi se super poklopilo sa tom sluzi i smajlijem u predhodnin mesecima. Nadam se da je ivaj mesec dobitni! Ne treba da dobijem 03.10.
03/21 Ginekoloski pregled ✔️papa brisevi ✔️ urea plazma,hlamidia ✔️
09/21 Ginekoloski pregled, UZ Endometrijum tanji nego sto bi trebao biti za taj dan ciklusa- Duphaston 15DC 1x1 10 dana💊 inace UZ uredan, bez cisti, sve okay
🌸Ciklusi 27-29 dana
👩33
👱🏻♂️35
Drage zenske zelim nam svima taj plus sto pre!!! Radujem se svim simptomima koji treba da budu, nista mi nece biti mrsko! Pratim vas u tisini, dok jos pohvatam sve vas ❤️
03/21 Ginekoloski pregled ✔️papa brisevi ✔️ urea plazma,hlamidia ✔️
09/21 Ginekoloski pregled, UZ Endometrijum tanji nego sto bi trebao biti za taj dan ciklusa- Duphaston 15DC 1x1 10 dana💊 inace UZ uredan, bez cisti, sve okay
🌸Ciklusi 27-29 dana
👩33
👱🏻♂️35
Da oprostite, čim sam prvi post od slatke male vidila, mislila sam da se neko sprda s nama...
18 godina i jedan mj rade na bebi?
Majko mila kad se sitim di sam bila sa 18... Ludilo u glavi, da je bar samo jedan dan opet proživiti! Nebi to vrime, ludilo, bez pameti, problema, ičega, minjala za ništa!
Curo draga, idi luduj! Nikad nećeš moći vratiti godine nazad! I 7 mjeseci veze s nekim nije niti premalo,niste se ni upoznali!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Malena slatka je troll. 😅 To sam odmah skuzila iz prvog posta, ali nisam htjela ništa pisati 🙈
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Lavice i ja imam par cvorica na stitnjaci. Radila sam punkciju prije par godina i bili su dobrocudni. Sad ih kontroliram jednom godišnje da li rastu i to je to. Ako ih je previse, i ne daj Bože zlocudni, onda se stitnjaca naravno vadi.
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
E da, hvala svima na podršci. 🤗 Otic cu kod svog endokrinologa pa cu znati sta dalje ako je stvarno hashimoto. Bitno da sad znam zasto mi opada kosa i nemam libida.
Nadam se da postoji neka terapija. 🤞
Slatka malena, je uletila sa petnaest objava, prvo nema problema pa ima, haos😁 Fakat sa 18 nisam pomisljala na vezu ozbiljnu, odnose, a da ne pricam o bebi, malo je reci da se razlikujemo😆
.
Gaga.88, u ime svih, hvala na lijrpim zeljama a i tebi sada zelimo jedan ogroman plusic, na listi 03.10. za ne dobiti🤞🤞🤞🤌😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Trudnice🤰:
Nikki777 ➕
Allie ➕
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Buhtlica 18.09. - 4 dana kasni ❤️
Atina25 25.09. - 3 dana ❤️
Lunamoon 27.09. - 5 dana ❤️
Nanaj 28.09. - 6 dana ❤️
Marta96 28.09. - 6 dana ❤️
Lavica168 30.09. - 8 dana ❤️
🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
Gaga88 3.10. - 11 dana ❤
Mama_andjela 6.10. - 14 dana ❤️
Ex_inna 7.10. - 15 dana ❤️
Ameliee 8.10. - 16 dana ❤️
Zoeeuzoee 8.10. - 16 dana ❤️
Kamilica…
Sorgi…
Samo ja…
BlairWaldorf…
Malina_30..
.
Ne spava mi se, pa da obnovim listu.
Buhtlica, ti si mi jos na listi za kasnjenje, drzim fige da to malo roskasto curenje nije nadolazeca M.😊🤌
Malina, zao mi je zbog M. ☹ Nadam se da ces sledeci mjesec imati mnooogo vise srece. Budi nam dobro😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Sortiraj odgovore
Najstariji