Stigla je vištica, u noci s bolovima... ali nisam nesto ljuta/razočarana, vjerojatno sam po tom pitanju istrošena... život mi je lijepo posložen, samo pms me nekad baci na koljena i plakanac... dobro je♥️
Idemo cure dalje, skuzila sam da na 10 cura s liste bude barem 4 trudnice, ajde ajde vi koje brojite nema negative💌
Kamilice nemoj odma donositi dijagnoze sama sebi. I da jesi u pravu, nije ni Hashimoto neka prepreka. Hoću reći, znam situacije kad su žene i s njim ostale trudne :) tako da vjerujem da i tebe čeka pozitivan ishod.
SamoJa sretno i odlično za papu :)
slatka mala cure su ti sve rekle. Na računanje ovulacije po menstrualnim kalendarima se ne možeš osloniti, već ih trebaš uzeti sa deeeeebelom rezervom. Ako se i ispostavi da je računanje točno, to je čista slučajnost. Već sljedeći ciklus ne mora biti tako. S obzirom da je tek jedan ciklus iza vas, za koji se još ne zna je li uspješan ili nije, nemoj dizat dramu i padat u očaje. Bebicu moraš dočekat s veseljem :)
Gdje je Tommyfame? Tebe se uvijek sjetim kad pomislim da nam ni pas neće doć kad smo tužne, a kamo li beba :) nadam ste ti i Fran dobro <3
Ooooo ljubice moja 😍😍😍 bas mi je drago sto me se sjetis ❤️
Znas da sam ja uvijek tu i vjerno vas pratim 🙈
Mi smo super😍 Fran se malo bori sa kilazom, ja se borim sa tlakom i secerom no sve u svemu super smo 😘😘😘
I bome i sad mi psi dolaze, no posto se kelje po stomaku dok ovaj udara rekla bi da njemu dolaze 🤣🤣 jedva cekam da vidim kak ce to sve ispast hhh
Ljubim vas sveee i bacam kamion prasine 🎆🎆😘😘
Jaoo kako mi je drago vidjeti da si tu. Nadam se ce se Fran izboriti sa kilazom i ti sa tlakom i secerom. Veec 32w tt ajmeajmeajmee kako vrijeme brzo letii 😍
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mama_andjela
Meni je znala kasniti cak i 6 mjeseci ali stabiliziralo se to vec
Meni zna izostati i na 8 dana kak sam rekla nisam bas panicar ali imam zelju…mi smo poceli od prošlog mjeseca i ovaj mjesec skoro cijeli a nadam se da će se primiti i na plodnim danima smo imali odnose ali sad neznam jel smo pogodili plodne dane jer imam svaki mjesec ili ne ali nadam se da imam…
Da li tebi nekada kasne plodni ilibe
Nemoj me krivo shvatiti ,ali ovo vam je prvi mj pokusavanja😅 ne gledaj sve crno bit ce kad bude vrijeme. Ima nas ovdje koje pokusavamo preko godinu,dvije,tri ..
Prije svega moras upoznati svoje tijelo,cikluse i dovesti psihu na mjesto. Tada neces imati 1001 pitanje i bit ces pametnija. Treba 100 stvari da se ostvari trudnoca ima zena koje su iz prve uspjele no vise njih je u razdoblju do 6mj i godinu dana. Napravi odredene pretrage kod ginekologa,papu,briseve. I trazi uputnicu za vadit krvi (progesteron,lh,tsh)...
Stvaras si nepotreban pritisak nakon samo jednog ciklusa. U svakom slucaju drzim fige da bude plus.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Joj slatka mala, sve je to normalno i sve mi gorimo od želje. Ali baš gledam što ti druge cure pišu i slažem se u potpunosti. Ako već ne misliš ići opušteno već "na silu" onda primijeni to da upoznaješ svoje tijelo. Džabe što se cijeli mjesec ne pazite ako ne pogodite ovulaciju.
Da ti odgovorim na pitanje, da, normalno je da ti se ovulacija pomjera i da nikad nije na isti dan ciklusa.
Šta god te zanima slobodno pitaj, vjerujem da će ti sve cure ovdje rado pomoći i objasniti sve. Samo bez depresije jer se nije primilo u prvom mjesecu... Stres ne pomaže, dapače, veliki ti je neprijatelj.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Nisam bas stigla pratiti sta se desilo.. imala sam pregled uzv vrata.. sa stitnjacom je sve u redu ali imam neke cvorove 11mm..i moram ponoviti uzv za 3 mj 🙄 nadam se da ce bit sve ok..
Ugl… koliko sam uspjela pratiti…
slatka_malena_ znaci, ti i buduci muz ste po prvi puta probali i si zabrinuta?
Te smijem pitati koliko imas godina? Koliko dugo si sa deckom? Kada si zadnji put bila kod ginekologa?
Ne opterecujes se ako se ne primi odmah prvi mjesec… ja pokusavam vec godinu dana skoro i prvo i osnovno moras upoznati svoje tijelo, ici na redovite preglede i ne panicariti.. nista na silu..
Mozda si krivo koristila trakice.. evo i ja sam ih po prvi puta koristila ovaj mjesec i svaki put se vidjela svijetlija linija… treba vremena i za to…
Ona nema više od 18 god.. Tolike nebuloze pisat može samo mlada cura koja očito ne zna ništa o ciklusu i svome tijelu. Čaš piše da joj kasni i po 8 dana, pa čak i 6mj, ali da prati kalendar i po njemu se ravna🙄 A da ode ginekologu obavit bar osnovno, papa test, ultrazvuk. Nevezano za trudnoću. Pa porazgovarat sa ginekologom o svom ciklusu, pa izvadit spolne hormone, počet piti folnu.. Jer ne imati ciklus mjesecima nije normalno. To joj ne pada na pamet. Nego eto, oni sad žele dijete i to mora bi odmah. wtf.
👩33g
👨42g
👦4g
Nisam bas stigla pratiti sta se desilo.. imala sam pregled uzv vrata.. sa stitnjacom je sve u redu ali imam neke cvorove 11mm..i moram ponoviti uzv za 3 mj 🙄 nadam se da ce bit sve ok..
Ugl… koliko sam uspjela pratiti…
slatka_malena_ znaci, ti i buduci muz ste po prvi puta probali i si zabrinuta?
Te smijem pitati koliko imas godina? Koliko dugo si sa deckom? Kada si zadnji put bila kod ginekologa?
Ne opterecujes se ako se ne primi odmah prvi mjesec… ja pokusavam vec godinu dana skoro i prvo i osnovno moras upoznati svoje tijelo, ici na redovite preglede i ne panicariti.. nista na silu..
Mozda si krivo koristila trakice.. evo i ja sam ih po prvi puta koristila ovaj mjesec i svaki put se vidjela svijetlija linija… treba vremena i za to…
Ona nema više od 18 god.. Tolike nebuloze pisat može samo mlada cura koja očito ne zna ništa o ciklusu i svome tijelu. Čaš piše da joj kasni i po 8 dana, pa čak i 6mj, ali da prati kalendar i po njemu se ravna🙄 A da ode ginekologu obavit bar osnovno, papa test, ultrazvuk. Nevezano za trudnoću. Pa porazgovarat sa ginekologom o svom ciklusu, pa izvadit spolne hormone, počet piti folnu.. Jer ne imati ciklus mjesecima nije normalno. To joj ne pada na pamet. Nego eto, oni sad žele dijete i to mora bi odmah. wtf.
Simba 🤭🤭 napisala si sve ono što ja mislim 😂
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Malena kao sto je rekla Simba. Prvo kod ginekologa. Obaviti sve pretrage i neka te uputi malo o tvom ciklusu, a onda sve dalje polako.
Malina zao mi je zbog m 😭💜
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Lavica 168
Prvi puta smo probali na dijete ic prosli mjesec…da zabrinuta sam
Imam 17 godina 7 mjeseci smo zajedno…nisam isla ginekologu nikad jel nisam imala problema sa nicime
a to što kasni po 6 mj ili po 8 dana ti nije problem? Evo iskreno tebi želim da vam to ne uspije tako skoro, ne iz neke zavisti, nego jer se da isčitati da ste još balavi za tu ogromnu odgovornost, a da ne spominjem da vjerojatno živiš kod mame i tate i da ti oni još financiraju mjesečne uloške.
👩33g
👨42g
👦4g
Lavica 168
Imam 17 godina 7 mjeseci smo zajedno…nisam isla ginekologu nikad jel nisam imala problema sa nicime
a to što kasni po 6 mj ili po 8 dana ti nije problem? Evo iskreno tebi želim da vam to ne uspije tako skoro, ne iz neke zavisti, nego jer se da isčitati da ste još balavi za tu ogromnu odgovornost, a da ne spominjem da vjerojatno živiš kod mame i tate i da ti oni još financiraju mjesečne uloške.
Objašnjeno.
Curo svakako sretno što god odlučila, ali mislim da biste trebali prespavati ovu odluku... Ništa ne ide preko noći i dokle god misliš da si u mjesec dana propustila milion prilika da zatrudniš - mani se toga. Prvo matura, a onda pelene. 🙋♀️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lavica 168
Objašnjeno.
Curo svakako sretno što god odlučila, ali mislim da biste trebali prespavati ovu odluku… Ništa ne ide preko noći i dokle god misliš da si u mjesec dana propustila milion prilika da zatrudniš - mani se toga. Prvo matura, a onda pelene. 🙋♀️
Vjenčanje.. stambeno pitanje.. osnovni uvjeti za dijete.. itd..
Polako život je pred vama.. u svakom slučaju sretno..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji