Slatka_malena e da vidis, sad je jos komplikovanije jer su ti ciklusi neredoviti, tako da ne panici kao sto cure kazu i ne dizi dramu, obzirom da ti je znalo kasniti i po 8 dana, tako da sad ako sacekas i tih 8 dana a ne dobijes, tek onda poduzimaj naredni korak. Neredoviti ciklusi, kao sto je i kod mene slucaj, koji znaju biti po 34 dana, tesko se mogu pratiti putem aplikacije, dakle moras pratiti uz pomoc tvog tijela, tvoje sluzi, mnoge cure mjere temperaturu, ili uz pomoc lh trakica, da upratis kada imas plodne dane i ovulaciju. Sad za sad, ostaje ti da sacekas jos nekoliko dana, cak i 8 dana kada bi kasnilo, sto je bio tvoj maksimum, sacekaj da oni prodju pa onda radi test i idi na pregled. :9 Do tada smireno, bez panike i ako nisi inace isla doktoru a planiras trudnocu, mogla bi otici sada i obaviti neki neobavezni pregled, posavjetovati se, jer vidim da si bas "uletila" u grupu i da vrlo malo poznajes sve sto je vezano za planiranje trudnoce.
.
Kamilice, za sada bitno da ima pomaka i da su se neki pokazatelji popravili. Na pregledu ces nadam se dobiti dalje upute i prave preparate kojima ces sniziti sve sto je preko granice. Drzim fige da sve bude dobro, svaka pozitivna vijest i rezultat je pomak, ne gubimo nadu.
.
Samo ja, drago mi je zbog urednog papa testa. Dalje u nove pobjede, srecu vam zelim.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Kamilice nemoj odma donositi dijagnoze sama sebi. I da jesi u pravu, nije ni Hashimoto neka prepreka. Hoću reći, znam situacije kad su žene i s njim ostale trudne :) tako da vjerujem da i tebe čeka pozitivan ishod.
SamoJa sretno i odlično za papu :)
slatka mala cure su ti sve rekle. Na računanje ovulacije po menstrualnim kalendarima se ne možeš osloniti, već ih trebaš uzeti sa deeeeebelom rezervom. Ako se i ispostavi da je računanje točno, to je čista slučajnost. Već sljedeći ciklus ne mora biti tako. S obzirom da je tek jedan ciklus iza vas, za koji se još ne zna je li uspješan ili nije, nemoj dizat dramu i padat u očaje. Bebicu moraš dočekat s veseljem :)
Gdje je Tommyfame? Tebe se uvijek sjetim kad pomislim da nam ni pas neće doć kad smo tužne, a kamo li beba :) nadam ste ti i Fran dobro <3
Ooooo ljubice moja 😍😍😍 bas mi je drago sto me se sjetis ❤️
Znas da sam ja uvijek tu i vjerno vas pratim 🙈
Mi smo super😍 Fran se malo bori sa kilazom, ja se borim sa tlakom i secerom no sve u svemu super smo 😘😘😘
I bome i sad mi psi dolaze, no posto se kelje po stomaku dok ovaj udara rekla bi da njemu dolaze 🤣🤣 jedva cekam da vidim kak ce to sve ispast hhh
Ljubim vas sveee i bacam kamion prasine 🎆🎆😘😘
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Atina a kad su mali i na normalnom ultrazvuku se stope s endometrijem. No kad se pusti kontrast, baš se vide izbočine.
Marta96, hvala ti. Stvarno je lijepo čuti takve priče sa sretnim završetkom.
LOZA Joj točno ovo znam.. kad neka nedraga osoba ostane trudna
. Drago mi je da si dobro, samo se lijepo trudite svaki mjesec, ali ostanite mirni. Ja sam to svojem mužu uvijek govorila - bitno da se mi potrudimo da znamo da smo dali sve od sebe.
Mama andjela, da, istina, sve nam se svodi na to. Meni je postalo puno lakše od ljeta kad sam se počela fokusirati na posao i edukaciju, uz pokoje putovanje. Iscjedak vodenasti ti može značiti da su plodni dani. Meni je tako uvijek bijelo-vodenasti u vrijeme ovulacije.
Buhtlica, tebi treba samo 1 ovulacija i bit ćeš trudna odmah. :) Hvala ti na podršci, bome svjetsko čudo bi mi bilo.
Slatka malena hvala ti. Ima marulje po ovim prodavaonicama zdrave hrane. Za praćenje ovulacije nabavi LH trakice. LH trakica je pozitivna 24 do 36 sati prije ovulacije. Ovo što sam ja objavila u jutarnjem postu je pozitivna LH trakica, tj. "peak"
Kamilice, super da su TSH i hormoni uredni. Za same nalaze protutijela ne brini, curke su ostajale trudne s Hashimotom bitno da je TSH dobro kontroliran. Moja prijateljica (s Jesenskih beba) ostala trudna uz Hashimoto i endometriozu. :) I rodila nedavno prekrasnu djevojčicu.
SamoJa, super da je papa test uredan!
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Bok Tommy ! Ajme pa već si prešla 30 tt! Drago mi je da se hrabro držite ti i Fran, uz tlak, šećer i sve.
Za mene molim 2 kamiona prašine
Sretno tebi, Franu (i, naravno, gosponu mužu - budućem tati).
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Bok Tommy !Ajme pa već si prešla 30 tt! Drago mi je da se hrabro držite ti i Fran, uz tlak, šećer i sve.
Za mene molim 2 kamiona prašine
Sretno tebi, Franu (i, naravno, gosponu mužu - budućem tati).
Bomeee gledam tvoj popis i saljem ti 3 kamiona 🎆🎆🎆💖💖💖
Idemo mi lagano pri kraju 🙈🙏🙏 sretno i tebi iii ps.znam par cura koje su nakon histero ostale trudna, tako daaa 🤞🤞🤞❤️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Inna92, nekako mislim da je O mozda prosla, jer preksinoc sam imala iscjedak koji je kao bjelance ljepljiv, sad nekako mislim da je nakon O, normalan bijeli iscjedak i tj to. Budemo vidjeli, cak i da je danas mozda ima spermica koji su zastali u sluzi i cekaju oplodnju, jer muzda ovih dana nema, otisao je na put, tako da sto smo pokrili, pokrili smo.
.
Tommyfame, tebe ne poznajem, ali zelim ti ogromnu srecu, vidim da trudnoca odmice, i ovih par nedjelja ce proci u neznan dok pomalo pocnes pripremati stvarcice, u tom ce doci i vrijeme rodjenja bebija.
.
Dugo nam se nije javila Ina, zaboravila sam koji je broj bio uz njen nick, ali je par ciklusa imala biokemijsku,te se nadam da je sada sve okej. Znam da si trebala ici na pregled i nadam se da ce sve proci u najboljem redu.
.
Buhtlice , cekamo jos malo.. kamo srece da taj rozikasti iscjedak nije nadolazak M...
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
heeeeej Tommy tu si <3 <3 <3 <3
a miša mu kilama, tlaku i šećeru! Vjerujem da će do kraja sve ostati u redu, brojiš još sitnoooo <3
al ne mogu vjerovati da je već toliko prošlo i da ćeš za 8 tjedana držati svoje malo klupko sreće u rukama :)
kako su ti daleke sad sve one brige od ranije, i neka su hvala Bogu.
čuvajte se <3 <3
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
btw slatka malena, iskreno ja na tvom mjestu ne bi s ničim eksperimentirala. Tek je jedan ciklus pokušavanja iza vas. S takvim pripravcima možeš si nesvjesno zeznuti ciklus a nitko ne može garantirati da će ti pomoći. Ako već želiš uzeti neke pripravke onda bolje kreni s folnom kiselinom da pripremiš tijelo za trudnoću, a ne vrkutu ili marulju... Nije da pokušavate cijelu vječnost i da ne ide pa ćeš sad probati sve jer si već na rubu.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza…ja i budući muz zelimo dijete znam da nije lako to sve a i znam da je rano ali konačna je odluka…nama dvoje nejde jer ja imam vjerovatno problema sa jajnicima stalno sam bolesna nije ni čudo…ali volim djecu i zeljela bi sto prije jedno…svaki tren razmišljam o tome jer znam da nesto sigurno nije uredu a bojim se da otkrijem sta…
Ne mora znaciti da si bolesna i da imas problem. I ja sam imala zakasnjenje menstruacije, pogotovo nakon sto sam usla u brak, odmah je prvi mjesec kasnilo 4 dana, i tek nakon 5 mjeseci ostanem T, iako smo imali cesce odnose nego sada, nekada skoro svaki dan, vikende iskoristavali, i ponekad mi jeste bilo cudno ali nisam htjela da panicim jer smo bili na pocetku i iskreno nisam imala nikakve bolove niti sam bolesna bila od neceg. A ti ako sumnjas na nesto, idi ginekologu, neka te pregleda tako si najsigurnija da znas sta ces i kako dalje. I kao sto kaze Loza ne bih zurila sa svakojakim pripravcima, prvo na pregled odi pa akp i bude nekakva upala i sl doktor ce znati sta je najbolje za tebe. 😊😊 Sacekaj ovaj ciklus ako dobijes, i naruci se na pregled, a ako ipak bude trudnoca onda svakako opret pregled.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Pozdrav curke ❤️
Inna daj vi pokrijte taj pik. Nikad se ne zna 😉😘
Kamilica nadam se da će ti endokrinolog pomoći oko nalaza antitijela. Znam da cure konzumiraju selen i kefirna zrnca za to. Mozda o tome već znas, ako ne proguglaj ❤️
Malena ne se puno stresirati. Tek vam je prvi mjesec 😉 sa pripravcima polako uz dogovor s ginekologom. Da si ne poremetiš još nesto. Cure su ti preporučile lh trakice za ovulaciju. Malo prouci menstrualni ciklus i ovulaciju. I samo naprijed. 😉
Loza baš volim vidjeti tvoje ime ovdje. Piši nam češće. 😘
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Sortiraj odgovore
Najstariji