Sad neznam dal' da pokušam za par dana ili ne
Znači da nisi trudna, ne paničari toliko jer s tim nećeš postići trudnocu. Više sreće idući mj.
buhtlica23 nadam se da će pomoći, nisam bas o tome čitala, ali iskaču reklame. 🤞🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
I jos jedno pitanje da li vjerujete da je točan onaj menstrualni kalendar ili ne pokazuje mi kad je ovulacija i sve
Vasa misljenja me zanimaju
On racuna neke prosjeke no on ne moze reci 100% kada je. Da bi utvrdila kada ti je O trebala bi pratiti temperaturu, iscjedak kao bjellanjak i popratiti Lh trakicama. Kada si trebala dobiti? Taj test je od 25..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
I jos jedno pitanje da li vjerujete da je točan onaj menstrualni kalendar ili ne pokazuje mi kad je ovulacija i sve
Vasa misljenja me zanimaju
On je točan samo onima koje imaju redovite M. Drugačije ne može on znati kad je tebi O. Aplikacija nije tijelo.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Znači da nisi trudna, ne paničari toliko jer s tim nećeš postići trudnocu. Više sreće idući mj.
buhtlica23 nadam se da će pomoći, nisam bas o tome čitala, ali iskaču reklame. 🤞🍀
Pa ja sam procitala puno toga o njemu i eto odlucila se. Da je skup je, no onda razmisljam sta je to, ako ce mi pomoci da imam svoje 👶. Ima puno dobrobiti pa eto mislim da ne moze odmoci a ako pomogne super.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pa ja sam procitala puno toga o njemu i eto odlucila se. Da je skup je, no onda razmisljam sta je to, ako ce mi pomoci da imam svoje 👶. Ima puno dobrobiti pa eto mislim da ne moze odmoci a ako pomogne super.
Aa vidim da si tek počela s njim, pa eto sretno onda. Nadam se da će pomoći, a svakako podijeli onda iskustvo 🤞😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Slatka_mala na osnovu tih simptoma ti nijedna od nas ne moze reci da si trudna, jer su simptomi slicni, i ja sam prosli mjesec imala i povecan iscjedak, i vrtoglavicu, i umor, pa sam dobila M, kasnila je samo jedan dan. Djeluje zbunjujuce, to su uglavnom slicni simptomi, tako da sacekaj jos dva tri dana, ako ne dobijes, uradi ponovo test, ako i tad bude ngativan odi na pregled. Ako inace imas redovne cikluse, to sad moze biti T a moze i nesto deseto..
Ako je to nesto sto ti se uobicajeno ne desava, onda postoji mogucnost. Nadam se da jeste T, ali pusti jos dan dva, ne radi vise test, jer je meni tek cetvrti dan pokazalo drugu liniju i to jedva vidljivu. :)
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Buhtlice, drzim fige da Gynositol upali. Jeste skup, i ja takodjer pijem Inofolic prasak, koji kosta cca 300 kn i aspirin protect, mada on nije znacajno skup, uglavnom treba redovno uzimati, jer sama cijena kaze da nisu bezazlena stvar. Ja nekako i imam osjecaj da me stomak zadnja dva mjeseca ovako boli zbog tog praska, jer ima vise funkcija, a medju njima i podsticanje O, tako da uglavnom drzim fige da ti to pomogne.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Drage cure, hvala vam na podršci.🤗
Dosli su mi nalazi hormona stitnjace.
TSH mi je sad 1,58 . Prije tri tjedna je bio 2,58.
Ft3 i ft4 su u granicama normale.
Ali mi je Anti TG: 915, a normalno je do 100.
Anti TPO mi je 77, a normalno je do 16.
Tako da vjerojatno imam hashimoto, ili neku drugu autoimunu bolest stitnjace.😔
Idem kod specijaliste tek za tri tjedna, pa cu znati vise.
Saljem vam svima veliki pozdrav! 💗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Evo update papa testa - uredan! 👌
Danas dragog naručiti na spermiogram i to je to zasad... S obzirom da moram biti u samoizolaciji, folikulometrija se odgađa za idući ciklus, a dotad ćemo probati s trakicama, nema nam druge...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Kamilice nemoj odma donositi dijagnoze sama sebi. I da jesi u pravu, nije ni Hashimoto neka prepreka. Hoću reći, znam situacije kad su žene i s njim ostale trudne :) tako da vjerujem da i tebe čeka pozitivan ishod.
SamoJa sretno i odlično za papu :)
slatka mala cure su ti sve rekle. Na računanje ovulacije po menstrualnim kalendarima se ne možeš osloniti, već ih trebaš uzeti sa deeeeebelom rezervom. Ako se i ispostavi da je računanje točno, to je čista slučajnost. Već sljedeći ciklus ne mora biti tako. S obzirom da je tek jedan ciklus iza vas, za koji se još ne zna je li uspješan ili nije, nemoj dizat dramu i padat u očaje. Bebicu moraš dočekat s veseljem :)
Gdje je Tommyfame? Tebe se uvijek sjetim kad pomislim da nam ni pas neće doć kad smo tužne, a kamo li beba :) nadam ste ti i Fran dobro <3
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji