Inna mooooolim bez takvih izjava da je pik džabe! Samo ti napadaj, nitko ne kaže da se neće primiti :) sretno <3
Hvala na pitanju, dobro sam. Trenutno sam negdje oko o, ali ovaj ciklus ulazim u sve puno opuštenija nego u prošli... Iskreno, prošli je bio malo na silu i isforsiran jer sam pola ciklusa proplakala kad sam čula da mi je jedna ne-draga osoba trudna. Istog trena sam morala i ja ostat :D
Ali sad sam se dozvala pameti, ohladila se i idemo opušteno kao i do sada :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Mene od jucer glava uzasno boli, a jutros imam i velike bolove u donjem dijelu stomaka, sto se tice iscjedka, na prstu mi se pokazuje samo bijeli vodenkasti iscjedak, tako da mislim da je ovulacija prosla, a nadam se da ce i glavobolja. Za cerviks ne znam da li bas dobro nadjem, ali znam iz prve trudnoce da mi je bio bas visoko i trudnoca je bila visoko, pa sam imala bas dosta problema prilikom izazivanja porodjaja, obzirom da je islo putem nekakvih vaginalnih tableta, doktorica ih je jedva stavila tako visoko, da bi pocelo djelovati. Mislim da je to prirodno, neko ima dosta nizak, i prilikom trudnoce zahtijeva cuvanje dok je kod mene bila suprotnost.
.
Kako je sve neobicno kada pozelis da ostvaris T, nekako se sve oko tebe desava a kao da nemas veze s tim, jer si fokusiran na samo jednu stvar, meni mjeseci prolaze kao ludi, ono u cekanju M, pa opet do sledece da li ce doci ili ne. Znam da je glupo sto nam se ovako zivoti svode, ali jace je od nas, tako da razumijem svaku curu ovdje, a pogotovo one koje su kao ja imale vrlo ruzno iskustvo. Ono, daj Boze da ne zavrsim na bromazepamima i to na porodicnom pakovanju
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Innaaa, cure su ti dobro rekle, ides iskoristiti taj pik, cuda se desavaju.
.
Buhtlica, kakva je situacija kod tebe?
.
Loza, drago mi je da vise nisi isforsirana kao prosli puta, a znam kako je to, kada cujes neku informaciju da je neko trudan, a ti nisi, pa se onda i zaprepastis, i forsiras da i ti budes, ma haos, kao da je to nesto tako jednostavno.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Innaaa, cure su ti dobro rekle, ides iskoristiti taj pik, cuda se desavaju.
.
Buhtlica, kakva je situacija kod tebe?
.
Loza,drago mi je da vise nisi isforsirana kao prosli puta, a znam kako je to, kada cujes neku informaciju da je neko trudan, a ti nisi, pa se onda i zaprepastis, i forsiras da i ti budes, ma haos, kao da je to nesto tako jednostavno.
Evo obrisala sam prve znake nadolazece vjestice 🤣. Onako je roskasto kriza me ubijaju, nervoza na milijontu tako da danas do kraja dana je tu i prijavljujem prvi dan M 😔
E sad pitanje za vas koje konzumirate ciklu kad je treba jest/pit u ciklusu? Endometri mi je jakojakojako tanak moram ga podebljat pod hitno

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
buhtlica23 nisam popratila iznad, jel si ulovila O?
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
buhtlica23 nisam popratila iznad, jel si ulovila O?
Nop

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Kojim pripravcima pokušavaš izazvati O?
Vidim da se spremate u postupak ako do kraja god ništa.. Ja uvijek imam jako izražene O, ali sam nakon spontanog sad uzela ovu macu i kad čitam o njoj puno žena ima od nje jake O. Pa evo možda da proučiš i to 🤷♀️🤞
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Vidim da se spremate u postupak ako do kraja god ništa.. Ja uvijek imam jako izražene O, ali sam nakon spontanog sad uzela ovu macu i kad čitam o njoj puno žena ima od nje jake O. Pa evo možda da proučiš i to 🤷♀️🤞
Sada sam na Gynositolu, prije toga sam pila Jod Jadrankinu otopinu, Evine kapi, Vrkutu,Marulju. Nadam se da ce ovo pomoci. Nije strasan okus dok mi se od Marulje povracalo.
marta96
Pravila sam danas test za trudnoću negativan je i kasni mi jedan dan a imam bolove u trbuhu i male vrtoglavice neznam jel to neki znak T ili ne ali se nadam…
Gdje se ima za nabaviti marulja i koliko je?
Inna_92 drzimo ti svii fige bacaj se odma u akciju…Sretno🥰

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sada sam na Gynositolu, prije toga sam pila Jod Jadrankinu otopinu, Evine kapi, Vrkutu,Marulju. Nadam se da ce ovo pomoci. Nije strasan okus dok mi se od Marulje povracalo.marta96
Pravila sam danas test za trudnoću negativan je i kasni mi jedan dan a imam bolove u trbuhu i male vrtoglavice neznam jel to neki znak T ili ne ali se nadam…
Marulju imas kupiti u Bio i Bio oko 30-ak kn.
Ja isto pijem prah od Bioandine, a nakon toga ću kapsule crvene mace. Ona je malo skuplja oko 180kn pa vjv i kvalitetnija..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sada sam na Gynositolu, prije toga sam pila Jod Jadrankinu otopinu, Evine kapi, Vrkutu,Marulju. Nadam se da ce ovo pomoci. Nije strasan okus dok mi se od Marulje povracalo.marta96
Marulju imas kupiti u Bio i Bio oko 30-ak kn.
Ja isto pijem prah od Bioandine, a nakon toga ću kapsule crvene mace. Ona je malo skuplja oko 180kn pa vjv i kvalitetnija..
Gynositol je oko 300-320kn tako da drzim 🤞 da ce pomoci. Mislim da odmoci ne moze.
Sta mislite koliko dugo da cekam da kasni menga da pravim test a opet sam nervozna i plasim se da će bit negativan🙁
Test mozes odma napraviti ako kasni. Ako je T moralo bi biti vidljivo na bilo kojem testu. Ako jos ne treba doci imas one od 10mlu koje mozes radiiti 4-5 dana prije izostanka M.

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji