Allie, sinoc me tvoja poruka za cerviks zaintigrirala, pa sam ukucala na google da vidim da li ima kakav vodic kako to izvesti. I nasla sam neke upute, jedva sam se snasla, jer nisam nikad to radila, niti prstom nesto sama sebi provjeravala, bilo me i strah da ti kazem. Uglavnom, obzirom da mi aplikacija pokazuje plodne dane, mislim da sam dotaknula to i mekano je, a posto nisam bila sigurna a vidjela sam da pise na google, ako je ovulacija, izadje iscjedak kao bjelance ljepljiv, te je kod mene tako bilo, na prstu mi je ostao bijeli iscjedak koji se rasteze, pa sam se tako uvjerila da ipak ovuliram jer ovako tokom dana nisam primjetila da je ljepljiv. Cekamo i od tebe naravno pojasnjenje, al eto meni je bar drago da sam vidjela da imam taj iscjedak, i jucer i sinoc smo imali odnos pa se nadam pozitivnom ishodu.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Evo javljam da je papa test gotov... Išla sam sama vidjeti preko e - građana i kad sam vidila one upute, srce mi je stalo! Mislila sam da sam gotova, rok mi ističe kroz koji dan! Sva sam se tresla!
Odma sam ga poslala svojoj privatnoj gin da pročita i hvala Bogu, kaže da je sve u redu, trebala bi samo vaginalete stavljati zbog bakterija.
Neznam što stavljaju te puste upute sa strane, doslovno da te srce prekine! Nemogu vam opisati što mi je sve prošlo kroz glavu!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
bok ekipice :)
moram reagirati na dvije situacije.
Ameliee tako mi je žao što ti se to sve događa. Primi moju iskrenu sućut za baku, a nadam se da će se ostali članovi čim prije oporaviti <3 želim ti svu sreću i da nam se dođeš pohvaliti s plusićem :)
ExInna vjerujem da ćeš na ovaj ili onaj način imati svoju bebicu :) nikome nije lako čuti da ima nekakvu dijagnozu, ali barem znaš odakle krenuti i zašto ne ide...i ne prizivaj meteor, udarit će te plusić po glavi a da nisi ni svjesna :)
.
jel bila Wonderer? Draga naša, uletila si s onom jednom porukicom, nadam se da si od tada ugledala plusić <3 <3
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Inna_92, Lavica, lunamoon, hvala vam curke, želim i vama čim prije isto veselje 😘
Atina25 hvala ti, to nam je treći ciklus a prvi za koji sam bila sigurna da je bila O i da smo ju pokrili.
Ness, mama_andjela cure hvala vam. Što se tiče provjere cerviksa, najbolje je kroz jedan mjesec biljeziti kretanje pa ćete tako znati ima li kakvih promjena kod vas, a mislim da može i zamijeniti trakice. Bitno je je prvo oprati ruke i imati kratke nokte da se ne ozlijedite. Brzo se uđe u štos kad shvatite što trazite.
Ja bih obično ujutro nakon pisha provjerila jer je zgodan polozaj na wc-u. Znači napipate prstom i zabiljezite si koliko daleko je cerviks. Kod mene otprilike ako je iza drugog clanka na prstu onda je visoko a ako je oko prvog onda je nisko, mozete napipati je li otvoren ili zatvoren i tvrd. Ovulacija se jako lako skuzi, tad je najvise otvoren a sluz bas kako mama veli, kao bjelanjak. Nakon O bi se cerviks trebao spustiti i zatvoriti ako nije došlo do oplodnje a ostati visoko ako je. Kod mene ie bilo točno tako, ostao je u malo nižem polozaju neko kod O i zatvoren tako da potvrdujem teoriju 😀
Ja sam biljezila svaki dan u aplikaciju za pracenje ciklusa pa mi je bilo lako pratiti.
Nadam se da sam pomogla nekome, nisam ni sama znala koliko toga nam tijelo zapravo samo govori.
Ja koliko god da se veselim, tolika me depresija oprala od tih hormona da samo suze lijem, što god da vidim. Nadam se da će me brzo proći da mogu uživati u ostatku T.
Puno pozdrava i ostalim curkama 😘
Ovdje ima hrpa informacija o tome:
https://www.beautifulcervix.com/your-cycle/
Ovdje ima hrpa informacija o tome:
https://www.beautifulcervix.com/your-cycle/
Hvala ti 😊 ja sam isto pokusala to napraviti ovaj mjesec ali nisam bila sigurna sta tocno moram raditi 😂 jedino sto znam da sam imala sluz kao bjelanjak, bas jako i bas taj dan smo pokrili… iako sam ja mislila da je taj iscjedak prije O… a ne bas kad nastupa O..ili? Nemam pojma vise..
Ah i da, koliko dana ste pokrili? 🙈 svaki, svaki drugi ili?
Da, iscjedak bi trebao biti prisutan i prije a kad baš bude O onda onako rastezljiv i proziran. Uz to bi cerviks trebao biti skroz visoko i otvoren. Treba barem jedan ciklus pratiti da znaš kad je to točno kod tebe. Mi smo pokrili 5 dana svaki dan prije i onda skoro svaki drugi poslije, ovaj mjesec je bio od akcije 😂😂
Di ste cure drage 🤗
---
Ameliee moja sucut zbog bake 😔 drzi se, pa nam se opet vrati kad se budes bolje osjecala. 🤗💗
Inna to su onda mali polipici, mozda bi nestali sami od sebe s mengom? 🤷🏼♀️ I ako su na ulazu u maternicu, onda nisu prepreka za trudnoću, zbog položaja i veličine mislim. To je samo moje laičko mišljenje. Svakako ih je bolje skinuti. 🤗
Samoja6 sretno sa spermiogramom. 🤞🤗
Lori 20 tjedana vec 😮 kao da si jucer prijavila plusic. Kako vrijeme leti. Sretno! 🤗🤰
Njezna dusa dobrodošla! 🤗
Mama andjela super sto si preuzela listu! 🤗👏
Allie ja zivim na moru, Dalmacija. 😊 Cestitke na plusu iz prvog pokušaja?! 😮🥂🥳🤗🤰
Lavica ti si ono iz Istre? 😊
---
Malina, Buhtlica, visibaba, Luna, Atina….🤗🤗🤗
Sta ima s vama cure? 😊
—
Ja jutros vadila progesteron. On mi je kao i drugi hormoni u referentim vrijednostima. Ali citala sam da FSH mora biti veci od LH. Kod mene je obratno. 🤷🏼♀️
Takodjer TSH mi je 2,58. A nikad mi nije bio veci od 0,5 jer sam imala teski oblik hipertireoze. Tako da nemam pojma. Morat cu kod ginica. 😌
---
Svim curama zelim lijep pocetak tjedna, i puno sreće i plusica! 🤗🎈💗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozdrav cure nova sam
Imam problem u vezi trudnoce…ja i decko vec mj dana pokušavamo napraviti dijete ali nikako nejde🙁 menga bi trebala stići sutra pa se nadam da će biti nesta…da li imate iskustva sa vrkutom da li pomaže da se brzo zatrudni…zelimo sto prije bebicu…molila bi vas za bilo kakvi savjet ako bi mogli pomoc…hvala😙
Sretno svim trudnicama i onima koje ocekuju I I 🥰
"Već mj dana" 🤔
Vjeruj mi to nije već,to je tek 😀
Mislim da su rijetki oni kojima uspije u prvom mjesecu..
Opusti se i sretn 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pozdrav cure samo da se javim.
Nemam ništa za prijaviti.
Kod mene ona faza čekanja nakon ovulacije,ako smo bili uspješni znat ćemo kroz 15 dana.
Obećala sam sama sebi da neću piškiti test prije dana očekivane M ali vidjet ću dal ću uspjet u tome.
Svim trudnicama čestitke još jednom.
Kamilica ja se ne kužim u hormone ali vjerovatno će netko objasnit..
Puse i pozdravi 😘😘
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Allie, hvala na informacijama, bas cu pokusati pratiti to, djeluje mi interesantno. Uglavnom kao sto jazes potrebno je bar dva mjeseca da prepoznas tijelo, kako cerviks izgleda u odredjenim fazama i onda ce biti lakse. Vi ste bas fino pokrili i imalo je efekta, super😊🥳🥳
Samo ja, super da je nalaz u redu, i da nemas nekih znacajnih problema. Nadam se da ce poslije tih vaginaleta biti unistena i ta infekcija😊😊
Kamilica, i ja se nazalost ne razumijem u te pokazatelje, niti sam kad to vidjela na nalazima, takk da se nadam da ces naci pravog doktora prije svega koji ce tee uputiti i naci pravi nacin za ispraviti i poboljsati pokazatelje❤ Mnogo srece ti zelim..
Slatka_malena sve je to okej, samo polako, ne opterecuj se bar sada, ja sam prvu trudnocu istvarila nakon 5 mjeseci, nisam brinula uopste, jer su to jos pocetni mjeseci. Pokusaj da uzivas u vodjenju ljubavi, sa sto manje opterecenja, daj si za sada pojasnjenje samoj sebi da ste tek u pocetnoj fazi i da nema problema.😊 Sreeetno
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Sortiraj odgovore
Najstariji