Drage devojke, juce sam klonula, danas se elan vec vraca, zahvalna sam sto je sam pocetak (prethodni u 13tt), zahvalna sam sto ostajem trudna, ako se ne daj Boze ponovi imam dokaz bete pa ce posle treceg hteti analize da mi urade, mada se nadam da ce biti treca sreca, hvala vam svima na podrsci, puno pozdrava
Sve je do psihe, ako ti zelis da nastavis dalje i da mislis pozitivno, tako ce i biti. Nemoj kloniti, nemoj padati, obavljaj aktivnosti, imas drugo dijete kako vidim, vrati se njemu i svakodnevnim obavezama. Ja sam nakon avega sto sam prosla sama nakon 5 dana od porodjaja ustajala da hodam, da perem sudove barem, da se sto prije oporavim i da krenem na posao. Svi su me kritikovali, a ja sam najbolje znala kako ae oajecam i da je moj jedini spas obaveza kojoj cu se posvetiti a to je posao. I nakon 20 dana sam krenula raditi, mozda sam i poranila, ali mi je pomoglo. Kuci sam samo mislila o tome i plakala, a na poslu nemam kad. Tako da sto vise obavezica, znas da si sposobna da nemas problem da zatrudnis i doci ce aKo Bog da, treca sreca. 🤗
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Kad god se setim scene nakon sto mi je saopsteno nema srcane radnje, izlazim sa suzama iz ambulante, savijam se i derem iz sveg glasa, placem dan danas... prosla sam kroz svasta u svom zivotu, od gubitka bebe nema vece tuge
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Zato cemo biti mame pune ljubavi, dosledne u vaspitanju i bez obzira na okolnosti necemo imati napade panike, uvek cemo odreagovati na najbolji nacin, bicemo stub nasih u buducnosti uvecanih porodica i imacemo osmeh uvek, posle ovih iskustava necemo plakati zbog sitnica koje zivot nosi, drzite se i ne odustajte
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Mama_andjela Uvjerila sam se više puta da si doktorima samo broj, ta cura sta sam napisala gore je dobila trudove isla rodit znači puna elana sreće,zammisli tu euforiju odeš roditi da upoznaš svoju bebu sestra brzo zvala doktora on rekao nazalost nema otkucaja beba je mrtva, a kumi nakon sta je imala treći spontani rekao doktor riječi: 'Pa to vam je tako normalno nismo slonovi da sve uspije odmah' i izasao iz sobe. Ja sam sigurna da se i oni svega nagledaju ali malo empatije i utjehe ne škodi. Ja mislim da su to najgore riječi koje žena može čut.
Sad čekamo samo lijepe vijesti, da vidim vaše plusiće čim prije.. Beban puno pusa i mislim na tebe - doći će sreća..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Drage cure, meni je došla M danas popodne. Nisam ni radila test danas jer mi je i prije 2-3 dana bio negativan.. nadam se da će beba doći u idućem ciklusu.
Ma bit ce u iducem,ne sumnjam. Samo polako ☺️
• 20.04.2022. 🌷
Mama_andjela Uvjerila sam se više puta da si doktorima samo broj, ta cura sta sam napisala gore je dobila trudove isla rodit znači puna elana sreće,zammisli tu euforiju odeš roditi da upoznaš svoju bebu sestra brzo zvala doktora on rekao nazalost nema otkucaja beba je mrtva, a kumi nakon sta je imala treći spontani rekao doktor riječi: 'Pa to vam je tako normalno nismo slonovi da sve uspije odmah' i izasao iz sobe. Ja sam sigurna da se i oni svega nagledaju ali malo empatije i utjehe ne škodi. Ja mislim da su to najgore riječi koje žena može čut.
Sad čekamo samo lijepe vijesti, da vidim vaše plusiće čim prije.. Bebanpuno pusa i mislim na tebe - doći će sreća..
Slazem se, samo smo im broj. Ali, eto ja sam isla privatno na preglede, placala i sve i stvarno vjerovala i opet na kraju ispade kako nisam ocekivala ni u snu. Sta se moze, svakakvih iskustava sam se naslusala, katastrofa. Neka je Bog s nama i nasim buducim bebama. Da svakoj od nas stigne ziva i zdrava.❤
Nikki, idemo dalje do medalje. 😊😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Atina neopisivo mi je žao, mami i cijeloj tvojoj obitelji želim puno snage, koliko god da je teško, budite podrška prvenstveno njoj, a potom i jedni drugima. Grlim te jako, jako, jako… Držite se! ❤️❤️
NanaJ možda ti sutra/prekosutra bude O, možda je anovulatorni ciklus, možda je bio nagli pik pa si ga promašila, nisam pametna… 🤷♀️ Samo nemoj odustati, piški i dalje pa ćeš vidjeti.
Mama_andjela srce me bolilo dok sam čitala, ne mogu si niti zamisliti kroz što si morala prolaziti i samo želim reći da se divim tvojoj staloženosti i hrabrosti. 💞
Beban drago mi je da se makar malo bolje danas. ❤️ Vidim da si i sama prošla kroz mnogo toga. 😔 Nadam se da ćete i ti i Mama_andjela uskoro držati svoje predivne bebice u rukama. 💕
Niki žao mi je zbog M. 😢 Neka sljedeći ciklus bude dobitni! 🤞❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Niki žao mi je zbog M. Samo se trudite i dalje, i držim fige da ovaj ciklus bude +.
NanaJ dobrodošla nam nazad😘❤, a istovremeno mi i žao što opet morate sve iznova... sjećam se tebe prije tvog zadnjeg plusića, bila sam baš sretna zbog tebe što si trudna
Beban žao mi je što je na kraju ispala biokemijska, puno sreće dalje...
Mama andjela ovo je stvarno tužno za pročitati, što si sve prošla..😢
Kamilica stvarno si odličan pik uhvatila, i odlično ste pokrili. 👌 Nadam se da ćeš nas za 11-14 dana razveseliti s lijepim vijestima 🥰
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Trudnice🤰:
💞 Lavica1234 ➕
💞 A11 ➕
💞 Katarina27098800 ➕
⬇️🔜🤰
🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
Malina_30 26.08. - 7 dana ❤️
Atina25 27.08. - 8 dana ❤️
Kamilica 29.08. - 10 dana ❤️
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Mama_andjela 04.09 - 16 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.09. - 20 dana ❤️
Ameliee 15.09. - 27 dana ❤️
Buhtlica 18.09. - 30 dana ❤️
Dobro jutro svima! 💕 Moram priznati da me ova M izula iz cipela, ne sjećam se kada je zadnji put bila toliko obilna i toooliko bolna, plus što smo svi šmrkavi i na rubu neke prehlade. 🤧🥴 Zabilješka samoj sebi - počni piti vrutku!! 🫖😬
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Ameliee sumnjam da sam masila pik kad se testiram 3 put na dan to mi se jos nije desilo 🤷🏻♀️ Inace uhvatim pik od prve. Nadam se da nije anovulacijsli 🤦🏻♀️ Nekako se nadam da ce danas biti pik, jucer u 19 mi je aplikacija izracunala 1,35 🤷🏻♀️ A digitalni mi je izbavio krug 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ex inna bas sam se dat ponadala da je to to i statisticki i sve i eto ga opet spontani 🥺 nadam se da ce ovaj put biti to to ipak sam i na odgovarajucoj folnoj i to duplim dozama a i na duphastu sam od 12 dana tako da molim Boga da sad bude sve ok 🙏🏼🙏🏼
Mozete i mene staviti na listu za ne dobit 31.8 🙏🏼
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji