Kod urologa nismo isli samo smo spermiogram radili i tjt... A što se mene tiče sve pretrage sam napravila i sve je uredu
Kaze da je samnom uredu jedino mi je progesteron malo nizi… Ali za supruga je dao preporuke za vitamine koje je pio i prestao… Tako se sa oligospermije popelo na asthenozoospermiu.. Problem je što današnji muški teško prihvaćaju situaciju a jos je gore jer moj suprug ima dijete iz prvog braka i ne vjeruje da je ovo problem nego moj jajovod…
Ako zaista dugo pokušavate mislim da je najbolje ozbiljno razgovarati s mužem te se uputiti specijalistu humane reprodukcije. Posebno ako pokušavate više od godinu dana.
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Atina i prosli ciklus smo pokrili samo jednom, odmah nakon peaka, ali nista. Sad ce bit bolje. Mjesec je ovaj put u boljem položaju. 😅 Drzim i tebi fige da bude dobitni. 🤞🤰🤗
Luna vidim u potpisu da pokusavate godinu dana. Jeste otkrili uzrok tome ili? 🤷🏼♀️ Sorry ako previse pitam. ☺️
Anna dobrodošla 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Curke - sve vas čitam, kraljice 😇 i lavice, baš kao što se i bodrimo♥️ Ma pored svega, poza je jedna karika(mozda bitna/mozda i nebitna)ko sve ostalo (pik, jajašce, spotting) svaka priča drugačija, ali mislim da je najviše - kako Bog da pravi trenutak... strpljivo...
Meni mozda 6dpo, danas pišanac svakih 40min.. pripisujem to ovom vani olakšanju, premda me vec par dana bas vuce pritisak dolje... danas i prije dva dana mi se vrtilo, ali nemoguce mi je toliko rano...
frendica rekla da je prvi simptom imala tek 45dpo, ionako ima neredovite a da je imala pjenušavu urinarnu tekućinu...
Kamilica Ma partner mi se nije nešto previše brinuo oko toga svega i u pocetku smo se dogovorili da ukoliko ne uspijemo kroz godinu dana da ćemo krenuti na pretrage. I obzirom da je moja primarna struka usko vezana uz ginekologiju i porodništvo, nisam se ni ja previše zabrinjavala. Znam da je godinu dana nekakav normalan okvir za postizanje trudnoće posebno ako uzmem u obzir naše godine. Tako da se sad u rujnu planiram naruciti kod ginekologa za konzultacije. Imala sam povišen Tsh tako da i to treba opet provjeriti. 🙂
Ma ne pitaš previse. Ako ovdje pisem u kojoj pozi obavljamo bračne dužnosti, kako ne bi pisala o nečem konkretnom 🐱🐱
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Rezultat beta hcg-a danas je 12,5, nadam se da ce se samo ocistiti pa da nastavimo dalje
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Annna pozdrav i dobrodošla! 👋 Nemam takvo iskustvo, no želim ti svu sreću i nadam se da će ubrzo ugledati ➕. 🤞
Beban strašno mi je žao. 😢😔 Znam da nisu nikakve riječi utjehe, no ako je već moralo tako biti, bolje sada na početku nego kasnije. Drži se! ❤️❤️❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Beban sve je tu s razlogom, nase poruke su zaista neutješne, no ako te utješi, i koja koleginica imala je 3 spontana i s kiretažom na bas bolan nacin i doktor joj je rekao da nek saceka 6mj za oporavak, ona je jedva sacekala 3, opustila se u tom periodu da bi dobila najljepsu info - da joj dolaze blizanke.,, meni je to bilo baš čudo♥️♥️ I nakon toga je dobila jos decka... sve se vratilo na svoje ♥️♥️♥️ I ne treba klonuti, jer tad se udaljavamo od cilja sreće...
Sortiraj odgovore
Najstariji