Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    17. Kolovoz 2021. 07:53

žao mi je kad dođem vamo pa vidim nekoliko starih imena. Cure samo ne odustajte, sve ćemo mi imati svoje bebice kad tad! One nas trenutno samo malo zezaju, ali da znaju koliko smo ih željne ne bi nas sigurno tako zavlačile :) idemo sad sve čim prije Amelie zatrpati poslom upisivanja plusića! 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Atina25
    17. Kolovoz 2021. 08:38

Jutroo curkeeee
    Malina vidiš nisam o tome razmišljala  ovaj mjesec sam jedino primjenila noge u zrak, debilno, da mi je netko rekao da ću to radit za bebu mislila bi da je lud  Back to old days kad sam mislila da se od jednog seksića moze ostat trudan 
    Kamilica jel prezivio muž?  Nadam se da je zaigrala klima 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Beban
    17. Kolovoz 2021. 09:33

Jutros shvatim da se linijica jedva nazire, odem izvadim krv, rezultati posle cetiri, vratim se kuci u gacicama krv...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    17. Kolovoz 2021. 09:34

Drago mi je da je ovaj put bar samo otislo, da ne moram na kiretazu...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Kamilica ♡
    17. Kolovoz 2021. 11:13

Jutro cure 🤗🌞
    Nadam se da je kod vas zahladilo. Kod nas nocas nije padalo ispod 30 C. A trenutno je 33, a osjet 37 C. Kiše nece biti. Uzas. 😩
    Beban zao mi je zbog biokemijske. Ali ne daj da te to baci u depresiju. Ako vec mora otici, bolje odmah na početku nego kasnije. Biokemijska je dobar znak da mozes ostati trudna. Ako se bude ponavljalo, bilo bi dobro napraviti sve pretrage da se otkrije uzrok. Ako vec nisi. Samo hrabro.🤗
    Ex Inna tesko je ljeti piti cajeve. Ja se natjeram kad se skroz ohlade. I postala mi je navika piti svaki dan. 🤷🏼‍♀️ Nemoj odustati 🤗
    Mama andjela uzivaj na godišnjem! 🌊🏖️🌞🤗
    Malina sumnjam da je poza bitna za zacece.🤷🏼‍♀️ Mislim da je bitnije nakon seksa 20-ak minuta lezati. Iako moj ginic kaze da ne treba ni to. 😅 Puno je bitnije stanje glave tj psihe u tom trenutku. To je moje mišljenje ☺️🤗
    Lara ja nisam uzimala te tablete 🤷🏼‍♀️
    Lozice hvala na lijepim željama! I tebi sretno s plusicem 🤗
    Atina pokrili smo nocas 🙈 ne vjerujem da cemo i danas. Ipak smo mi u godinama 😅 prevruće je, a klima nam je krepala. 🥵Ako uspijemo, voljela bi jos danas pokriti na dan ovulacije. Vidjet ćemo 🤷🏼‍♀️🤗
    Ameliee 😘😘
    Cure uzivajte u zahlađenju kad mi na jugu vec ne možemo. 😔🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

lunamoon
    17. Kolovoz 2021. 11:49

Beban Žao mi je 😞 💜
    Kamilice ajde i jednom će biti dovoljno. Jos sutra i to je to. Trudna si 😂 🤞❤️ u Zagrebu je baš lijepo osvježilo, tako da uživamo 😝
    Lara Nisam ih uzimala, ali cini mi se da sam vidjela kod cura na LH trakicama da ih jedna forumašica uzima pa probaj pitati tamo. 😊 Pitaj i ovdje ako te nesto konkretno muci oko tableta. Mozda mozemo pomoći ❤️
    Malina ne prakticiram nista konkretno. Samo redovne poze 😂 naprijed, nazad, gore, dole, iz svih uglova 😂

Svima velika pusa 😘

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Atina25
    17. Kolovoz 2021. 12:02

Kamilica čak sam i čitala jednom da se preporuča svaka dva dana,dal zbog spermija pojma nemam, tako da mislim da je taj na pik super 
    Beban neopisivo mi je zao :( al i to sta sama kažeš bolje da je samo otišlo i da si procurila nego lijekovi ili kiretaža..
     Šta sve mi žene prolazimo, lavice, stijene, sve mislim da muškarci toga nisu i nikad neće bit svjesni

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Annna26
    17. Kolovoz 2021. 12:06

Dobar dan drage žene, imam jedno pitanje.. Naime prije 2 godine sam završila sa teškom upalom jajovoda gdje mi je taj jajovod izvađen a drugi je ostao pod pricom da je taj neprohodan isto. Mjesec dana od operacije doktor je rekao da on nije siguran jer je neprohodan ili ne što je mene bacilo u nedoumicu.. Napravila sam privatno sono hsg gdje mi je doktor rekao kako je preostali jajovod prohodan i tekucina prolazi bez problema.. Suprug je radio spermiogram i prvo je bila oligospermija pa asthenozoospermia.. Zanima me jeli od vas koja  imala slicno iskustva i jeli uspjela zatrudnjeti prirodno.. Mi pokušavamo ali ništa se ne dešava.. Hvala

lunamoon
    17. Kolovoz 2021. 12:33

Annna26

Dobar dan drage žene, imam jedno pitanje.. Naime prije 2 godine sam završila sa teškom upalom jajovoda gdje mi je taj jajovod izvađen a drugi je ostao pod pricom da je taj neprohodan isto. Mjesec dana od operacije doktor je rekao da on nije siguran jer je neprohodan ili ne što je mene bacilo u nedoumicu.. Napravila sam privatno sono hsg gdje mi je doktor rekao kako je preostali jajovod prohodan i tekucina prolazi bez problema.. Suprug je radio spermiogram i prvo je bila oligospermija pa asthenozoospermia.. Zanima me jeli od vas koja imala slicno iskustva i jeli uspjela zatrudnjeti prirodno.. Mi pokušavamo ali ništa se ne dešava.. Hvala

Anna pozdrav 😊 A sto kaže tvoj ginekolog obzirom na nalaze? Koliko dugo pokušavate? Obzirom da je jajovod prohodan ne bi trebalo biti vecih  problema 🤔 pije li suprug nekakve suplemente zbog takvog nalaza? I jeli obrađen kod urologa? Puno pitanja sam sad postavila. 😂

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Annna26
    17. Kolovoz 2021. 12:40

Kaze da je samnom uredu jedino mi je progesteron malo nizi... Ali za supruga je dao preporuke za vitamine koje je pio i prestao... Tako se sa oligospermije popelo na asthenozoospermiu.. Problem je što današnji muški teško prihvaćaju situaciju a jos je gore jer moj suprug ima dijete iz prvog braka i ne vjeruje da je ovo problem nego moj jajovod... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.