Pitanje za trudnice i one friške ako su jos na forumu... jeste li pomislile u bolovima pred mengu da je mozda spotting? Boli li i ima li razlike (tipa ping-pong lijevog i desnog jajnika u pikanju, srednji dio malo zateže i grebe itd.)? Znam, presitno pitanje u moru svega što smo razmjenile, ali ipak😬
Pozdrav cure drage 🤗Lunavjerojatno nije nista kako kazes, ali isto ti napravi briseve, hormone, papu i uzv. Da znas na cemu si. Vec sam pisala tu da je moja prija nakon 2 godine pokusavanja napravila briseve, nasli joj ureaplasmu, i nakon 2 ture antibiotika kod nje i muza, ostala trudna. Nikakvih simptoma nije imala. 🤷🏼♀️
Atinazao mi je zbog tvoje mame. 😔 Znam kroz sto prolazis. Samo budi hrabra za nju, bordi je, i budite optimistične. Drzite se! Saljem ti zagrljaj. 🤗💓
Ex Innahvala ti na lijepim željama 🤗
Amelieevrutka je vrkuta? 🤷🏼♀️🙈 Samo je nemoj piti za vrijeme M. Ja sam tada imala jos obilnije M nego inače. 🤦🏼♀️ Meni je pomogla skratiti cikluse, nije mi nazalost pomogla oko obilne i bolne menge. 🤷🏼♀️ Nadam se da tebi hoce.🤗
—
Kod mene nista nova. Pocinje onaj dosadni period izmedju ovulacije i M. 🤦🏼♀️ Ali bar je mrvicu zahladilo vani, i lakse se diše. 😀
—
Mama andjela 😘
I svim ostalim curama lijep dan zelim! 🤗🏖️🌊🌞💗
Whaaaaat?!?! Moj cijeli život je laž…😂😂😂Jebeš mi sve i mene ovaku disleksičnu, ali ja sam 15 minuta blijedo gledala što ti pišeš i koja je razlika.🙈Znači pročitala sam naziv čaja milijun puta, uopće nisam skontala da cijelo vrijeme govorim i pišem krivo.😂😂Ovih par ciklusa što sam ju pila mi je smanjilo bolove, čak nisam morala posezati za tabletama što je za mene nečuveno. No, kako su krenule vrućine tako mi je sama pomisao na čaj otopila pola mozga pa sam odustala.🤷♀️
as u dm kapsule od vrkute, jer imam isti problem kao i ti dok su vrucine caj ne dolazi u obzir 🤦🏻♀️😂
Vidiš, vidiš, tnx za info. Nije mi palo na pamet, a dobro bi mi došlo. 🥰
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Trudnice🤰:
💞 Lavica1234 ➕
💞 A11 ➕
💞 Katarina27098800 ➕
⬇️🔜🤰
🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
Malina_30 26.08. - 6 dana ❤️
Atina25 27.08. - 7 dana ❤️
Kamilica 29.08. - 9 dana ❤️
Nanaj 31.08. - 11 dana ❤️
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Mama_andjela 04.09 - 15 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.09. - 19 dana ❤️
Ameliee 15.09. - 27 dana ❤️
Buhtlica 18.09. - 29 dana ❤️
Dobro jutro, evo liste… 🥰
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
🫖 Vrkuta od 5/2021.
Pitanje za trudnice i one friške ako su jos na forumu… jeste li pomislile u bolovima pred mengu da je mozda spotting? Boli li i ima li razlike (tipa ping-pong lijevog i desnog jajnika u pikanju, srednji dio malo zateže i grebe itd.)? Znam, presitno pitanje u moru svega što smo razmjenile, ali ipak😬
Malina meni se to upravo događa lijevo desno Ping Pong bol al me srednji dio mislim maternica toliko peče da se ne bi čudila da sam navukla kakvu upalu iskreno. Taj Spotting ja u životu nisam imala 🤣🤣🤣🤦il' je menga ili nista..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Ameliee vjeruj mi da sam ja kad sam dosla na forum isla guglati sta je Vrutka🤣🤣🤣 kad sam vidjela tvoj potpis znači šou.. inače znam za vrkutu ali ovo mi je bas bilo novo
Ma ja znam brdo zena koje su iz prve ostale T i s 40,od muža sestra isto tako evo mala ima par mj. S 39 je zatrudnila bez problema, svenhanavid ti s 36 def nisi stara 😎
Kamilica ček jesi ti imala biokemijsku u 6 mj? 🥴Vidim nesto u potpisu
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina ha vidim da si i ti na cca 7 dana do menge.. mene inace tak bas ne boli tjedan dana prije, eventualno 2-3 dana prije, danas i opcenito par dana i prosli tjedan mi je bas koma... isto sam bila na moru pa ne znam jel je kakva upala.. (jos sutra moram bit u smjeni 15 sati na nogama jer fotkam, sve se bojim)
Ameliee vjeruj mi da sam ja kad sam dosla na forum isla guglati sta je Vrutka🤣🤣🤣 kad sam vidjela tvoj potpis znači šou.. inače znam za vrkutu ali ovo mi je bas bilo novo
Ma ja znam brdo zena koje su iz prve ostale T i s 40,od muža sestra isto tako evo mala ima par mj. S 39 je zatrudnila bez problema, svenhanavid ti s 36 def nisi stara 😎
Kamilicaček jesi ti imala biokemijsku u 6 mj? 🥴Vidim nesto u potpisu
Joooooj mogu misliti… 😂😂😂 Da, ajde da mi je ovo prvi puta da tako nešto krivo pročitam i živim u uvjerenju da je to ispravno… Ne, nije prvi puta i sigurna sam da nije ni zadnji. 😅🤦♀️ Evo izmijenila sam potpis da više ne zbunjujem nikoga. 🤓
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
🫖 Vrkuta od 5/2021.
Pitanje za trudnice i one friške ako su jos na forumu… jeste li pomislile u bolovima pred mengu da je mozda spotting? Boli li i ima li razlike (tipa ping-pong lijevog i desnog jajnika u pikanju, srednji dio malo zateže i grebe itd.)? Znam, presitno pitanje u moru svega što smo razmjenile, ali ipak😬
Hej, ja kada sam prošli puta bila trudna sam imala osjećaj težine u cijelom donjem dijelu, kao balon koji je prenapiren i osjećaj da ću procuriti svaki tren. Također, kako mi je prije trudnoće svaka M kretala prvo sa dan-dva laganog spottinga pa se onda tek odvrnula pipa, u jednom trenu sam imala tzv. spotting (par dana prije, nisam sigurna koji dpo jer ništa tada nisam pratila), par smečkastih kapljica i rekla to je to - stiže gadura. Međutim, ostalo je na tom jednom “krvarenju” koje je najvjerojatnije bilo implantacijsko i M nije još dugo dugo vremena dolazila. 😊
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
🫖 Vrkuta od 5/2021.
Ameliee ahahahaha čitam tvoju dramu s vrutkom. Još ranije sam vidjela da ti to piše ali meni je palo na pamet da tako zoveš vrkutu od DRAGOSTI ahahaha. Tepaš joj "draga moja vrutka" i tako hahaha :D sad smo obje ispale smotane :P :P
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Curke ja danas idem na mjerenje folikula! Sve me neka nervoza drži! 🙂
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore