Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    20. Kolovoz 2021. 23:26

Atina25

Malina Natankal🤣🤣 ma ja sam ti bila prosli mj uvjerena da sam trudna jer sam bila napuhana uzasno plus cice su me uzasno boljele (inace ne bole nikad pred m) i bas masu drugih znakova da se nesto drugacije desava i eto nista procurila prije vremena.tako da sam tad bas klonula i odlučila prestat s tim osluškivanjem svaki mj,dosla sam na forum jer mi je bas tesko palo taj mj valjda jer sam bila uvjerena radi simptoma. Promijenim Badić nekad ne uvijek..🤦
    Samoja moja s posla legica radila na bebi dosta isto tako nekoliko mj nista na kraju kroz Lh trakice skuzila da joj O bila 23dc a imala je na 28 dana i onda je gađala sredinu nekako a zapravo totalno krivo. Imas trakice? Ako imas probaj sad jos ih ispucati mozda i tebi bude slična situacija.

Imam, imam, koristim ih, ali mi je jako teško pogoditi ovulaciju...
    Mene je sad zapravo strah kad napravim opet papu i briseve da nebi bilo nešto... Valjda me razumite, uvijek ti se mota po glavi "ono najgore"...
    I nikad nisam radila briseve, neznam kako se to radi...
    A u drugu ruku sam ljuta jer sam svo ovo vrime govorila da mi se ciklusi još uvijek nisu unormalili, a stalno su govorili da ima vremena, to je normalno... Dosad sam mogla već riješiti sve! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Atina25
    20. Kolovoz 2021. 23:36

Samoja ček dr ti nikad nije radio briseve?😲 Pa Nes ko papa,samo se šalje na drugaciju obradu za bakterije i to. Ma idi to provjeriti vidis ja nisam isla sad na provjeru briseva samo papa test 🤨 možda bih i ja mogla.. jel to se ikad pojavi druga crtica na Lh trakici??probaj sad do menge svaki dan piškiti ako ih imas tako ćeš najbolje znat za početak a kasnije možeš kod dr na pregled posebno oko toga

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Samoja6
    21. Kolovoz 2021. 00:30

Atina25

Samoja ček dr ti nikad nije radio briseve?😲 Pa Nes ko papa,samo se šalje na drugaciju obradu za bakterije i to. Ma idi to provjeriti vidis ja nisam isla sad na provjeru briseva samo papa test 🤨 možda bih i ja mogla.. jel to se ikad pojavi druga crtica na Lh trakici??probaj sad do menge svaki dan piškiti ako ih imas tako ćeš najbolje znat za početak a kasnije možeš kod dr na pregled posebno oko toga

Ne, nikad mi brisevi nisu rađeni!
    Al eto, bolje ikad nego nikad!
    Idući tjedan ću doslovno sve obaviti... Pošto danas nije bilo folikula, idem opet za tjedan dana da vidimo dali se što događa, i na briseve i na papu. Sve u kompletu!
    U jednu ruku sam zadovoljna, da to obavim i riješim se toga... A u drugu me samo strah nalaza i toga hoću li uspjeti... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Ameliee
    21. Kolovoz 2021. 06:27

Trudnice🤰:
    💞 Lavica1234 ➕
    💞 A11 ➕
    💞 Katarina27098800 
    ⬇️🔜🤰
    🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
    Malina_30 26.08. - 5 dana ❤️
    Atina25 27.08. - 6 dana ❤️
    Kamilica 29.08. - 8 dana ❤️
    Nanaj 31.08. - 10 dana ❤️
    🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
    Mama_andjela 04.09 - 14 dana ❤️
    Zoeeuzoee 08.09. -  18 dana ❤️
    Ameliee 15.09. - 25 dana ❤️
    Buhtlica 18.09. - 28 dana ❤️

Dobro jutro curke! 💕
    SamoJa gledaj na tu situaciju kao na korak prema rješavanju problemčića. Nemoj unaprijed paničariti i negativno razmišljati, sve je rješivo, možda si baš pogodila anovulatorni ciklus, normalno je da ih žene imaju jedanput do dva puta godišnje. Možda imaš nagle pikove pa ih ne stigneš uhvatiti ako se testiraš po jedan put dnevno. Šta god da je u pitanju, riješiti ćeš sve i plusić je uskoro tu. 🤞❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• IvKa
    21. Kolovoz 2021. 11:18

Bok cure, je li netko imao iskustva s testom za trudnocu gdje je druga crtica vidljiva ali jako slabo?

Pokusavamo od 9/2019
    1/2020 ureaplazma
    4/2021 histeroskopija polipa
    8/2021 trudnoca
    9/2021 missed ab.

Beban
    21. Kolovoz 2021. 12:04

Ivka zavisi kog dana ciklusa, druga crta svakako znaci zacece, srecno
    Mene molim vas stavite za ne dobiti 10.09.

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• IvKa
    21. Kolovoz 2021. 12:45

Menstruacija kasni 2 dana, na Mullerovom testu se crtica druga vidi, slabo je ali se vidi. Kod first sighn testa crtica se vidi samo na svjetlu.

Pokusavamo od 9/2019
    1/2020 ureaplazma
    4/2021 histeroskopija polipa
    8/2021 trudnoca
    9/2021 missed ab.

Kamilica ♡
    21. Kolovoz 2021. 12:48

Pozdrav cure drage 🤗🌞
    Evo nam vikenda! 🍻🥂Nadam se da uzivate 🌞🌊🏖️☺️
    Svenhanavid nisi stara, dapace, u najboljim si godinama 😀samo hrabro naprijed! 🤗
    Ameliee Vrutka, Mirko i Marko. A jesi legenda..😂😂
    Atina nisam imala u sestom mjesecu biokemijsku. Tada smo imali pauzu od pokusavanja, jer sam mjesec prije nakon prvog pokušaja imala slabu vidljivu crticu na testu nakon 5 tjedana od zadnje menge. Par sati poslije sam dobila mengu. Bio mi je dvostruki šok taj dan. Nisam vadila betu, ginic je rekao da ne treba jer je svakako otislo. Pa ne znam jeli bila biokemijska. Neke cure tu su mi rekle da je bila, neke da je test lazan.🤷🏼‍♀️ Ginic misli da je bila. Ali sam iduci ciklus htjela provjeriti briseve i sve, prije nego krenemo u nove pokusaje. Da budem sigurna da je sve ok. I hvala Bogu, svi nalazi su mi uredni ☺️ 
    Samoja6 ne boj se raditi pretrage. Ako nešto i bude, a vjerujem da neće, uvijek je bolje saznati prije nego kasnije. Meni je ginic na jedvite jade dao da radim briseve. Nikad u 38 godina ih nisam radila. Hormone mi nije dao da vadim. Kaze ako imam ovulaciju svaki mjesec, da ne treba.🙄 Njima je to sve skupo. Iako ja placam pola jer je moj ginic samo pola preko HZZO-a. Najbolje ti je reci da pokusavate vise od godinu dana, i da zelis napravit briseve i hormone. I ja sam svom to trebala reci da mi da za hormone, ali ne znam lagati 🤦🏼‍♀️ ako je normalan doktor, ne moraš lagati. 😅Bit ces mirnija kad napraviš sve pretrage. Brisevi su isti kao papa test, samo malo dulje traju jer vade bris za nekoliko bakterija. A ako nemaš ovulaciju svaki mjesec, onda bi bilo pozeljno izvaditi i hormone. Sretno! 🤗
    Ex Inna, Luna, Malina, Loza, Beban….😘
    I svim ostalim curama zelim lijep vikend! 🤗💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Beban
    21. Kolovoz 2021. 12:54

IvKa Meni je bila slaba crtica i njen intenzitet je slabio cetvrti dan sam dobila ciklus i rezultat bete 12,5
    Nadam se da ce tebi beta rasti ponovi iste testove i prekosutra ili izvadi betu na dva dana

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Atina25
    21. Kolovoz 2021. 13:28

Dan cure 😘😘😘
    Kamilica nekako po svemu sudeći čini se kao biokemijska ,kazu da je masa žena ima da ni ne zna tako daaa😒 Da sve je to njima skupo kažem ti kako je meni moj rekao da to ne mogu ja radit kad hoću 🤦🤦🤦
    Mi isto koristimo sunce za još zadnja kupanja i ja ne vjerujem da je već kraj 8 mjeseca 😲🥴

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.