Trudnice🤰:
💞 Lavica1234 ➕
💞 A11 ➕
💞 Katarina27098800 ➕
⬇️🔜🤰
🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
Nikki777 18.08. - ❤️❤️❤️
Malina_30 26.08. - 8 dana ❤️
Atina25 27.08. - 9 dana ❤️
Kamilica 29.08. - 11 dana ❤️
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Mama_andjela 04.09 - 17 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.09. - 21 dan ❤️
Ameliee 15.09. - 28 dana ❤️
Buhtlica 18.09. - 31 dan ❤️
Jutro! 💞
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Ameliee stvarno svaka čast u 5 ujutro ažurirat listu
Nikki777 kad radiš test?
Cure moje ja sam jučer saznala grozne vijesti, kao da mi se svijet srušio. Mami su došli nalazi i ima karcinom dojke zločudni, baš sam se slomila toliko, ne znam kako se drzim prepalakala sam pola dana i sad mi evo suze idu kad pišem. Nista nas u ovom trenu ne bi više usrećilo od plusića.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina Ajme jako mi je žao. Teško da postoje riječi kojima bi te sad utješila. Mami želim puno snage i hrabrosti. Držite se i budite jake! ❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Bok curke, pratima vas vec neko vrijeme u tisini. Trebala bih pomoc, 5 mj nakon spontanog i kiretaze dobili smo zeleno svijetlo za novi pokusaj. Ovaj mjesec pratim LH trakicama (Femometar) ovulaciju ali evo 17 dan ciklusa nikako uhvatiti pik. Evo slika grafa: https://ibb.co/1LL6C5j
Ciklusi su se malo poremetili od zadnje kiretaze izmedu 29-32 dana su. Inace sam imala uredne ovulacije na 15 dan ali mi je i ciklus bio 28 dana. Osjecam jajnike i sve i prosli mjesec sam bila na pregedu imala sam vodece folikule, ali evo nikako da uhvatim daj pik 🥺 Da li je netko imao ovako ludi graf da je jedan dan lh visi pa onda ooet opadne na 0.20 i tak u krug 🤦🏻♀️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Atina, drzim fige da sve na kraju zavrsi dobrim. Tebi i mami mnogo snage da kroz ovo prodjete sa puno snage i volje i proci ce dobro aBda. ❤.
.
Beban, znam da nema rijeci utjehe ali je svakako bolje da se to desi sada na pocetku nego nekada kasnije. Ja sam sama prosla grozno iskustvo, gdje sam morala roditi mrtvu bebu, tako je Bog htio nazalost, a lakse bih prosla to da sam odmah na pocetku izgubila nego da se dovedem u stanje koje jesam. Tako da sve ima gore od goreg. To je znak da mozes zatrudniti i biti ce ako Bog u narednih mjesecdva novi plusic i zdrava trudnoca i rodjenje bebe. 😊😊
.
Ostale cure dobar dan vam zelim, uzivajte 🥰🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Mama_andjela kad to napišeš tako me srce zaboli jer u tim kasnim tjednima je to već porod a ne spotani :( Oprosti ako pitam previše, vidim da je bio 28tjedan kako je pošlo po zlu,jesi ustanovila poslije sa phd nalazom? Razumijem ako ne zelis pričati o tome i ako je bolno.
Moja prijateljica je imala kolestazu zalila se doktoru da je svrbi trbuh on je rekao da je to normalno jer se koža širi i beba joj je u 39 tjednu umrla :( Pričala je o tome i smogla snage krenuti dalje i sad ima dvoje djece,ali plače i dan danas i rane i trauma su za cijeli život nažalost.. Držite se cure moje
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Je li moguće ostvariti trudnoću prirodnim putem sa nalazom, spermiograma aatenozospermia (smanjen broj progresivno pokretnih spermija 28 ima a treba bit minimalno 32?
Drage devojke, juce sam klonula, danas se elan vec vraca, zahvalna sam sto je sam pocetak (prethodni u 13tt), zahvalna sam sto ostajem trudna, ako se ne daj Boze ponovi imam dokaz bete pa ce posle treceg hteti analize da mi urade, mada se nadam da ce biti treca sreca, hvala vam svima na podrsci, puno pozdrava
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Mama_andjela kad to napišeš tako me srce zaboli jer u tim kasnim tjednima je to već porod a ne spotani :( Oprosti ako pitam previše, vidim da je bio 28tjedan kako je pošlo po zlu,jesi ustanovila poslije sa phd nalazom? Razumijem ako ne zelis pričati o tome i ako je bolno.
Moja prijateljica je imala kolestazu zalila se doktoru da je svrbi trbuh on je rekao da je to normalno jer se koža širi i beba joj je u 39 tjednu umrla :( Pričala je o tome i smogla snage krenuti dalje i sad ima dvoje djece,ali plače i dan danas i rane i trauma su za cijeli život nažalost.. Držite se cure moje
Slazem se, to je bas trauma. Ja sam na pregledu bila u 24tt, beba je malkice bila pokretna a i doktorica mi je rekpa da bebq ima puno prostora unutra i da teze osjetim porkete bas iz tog razloga. I ja sam bila u tom uvjerenju da se to zbog tog desava. Ali zapravo, bila je mrlja na posteljici koju su doktori pred porod primjetili i to je bio znak da posteljuca nije u redu, da je dozivljela infarkt, dok moja ginekologica na to nije obracala paznju. Vidjela je crnu mrlju, poslije mi je to rekla al ocito nije smatrala znacajnim. Beba je bila mrtva neko vrijeme u meni, ne zna se tacno koliko, meni su nalazi odmah radjeni da se vidi da nije doslo do trovanja moje krvi i sl. Tek nakon oporavka, nakon 1mj sam promijenila ginekologa i radila torch test gdje je ustanovljeno da sam imala virus herpes simplex i cmv virus. Tako da je to uticalo na takvo desavanje. Virus je napao posteljicu, fakticki je prodro kroz nju do bebe, i tako nije dolazila ni hrana nit bilo sto do nje. Ima neodgovornih doktora, ja sam privatno isla na preglede i opet se ispostavilo da ne mozes ni njima vjerivati, a tako sam bila ubijedjena da je profesionalac, na kraju se ponijela kao da sam izgubila par kuna iz dzepa, a ne bebu.. I ostane trauma i strah, 6 mjeseci nisam smjela zatrudniti, ali ono sto nikad necu zaboraviti su njene rijeci "beba nije dobro, nije ziva", a ja kao neka luda pitam mozel se to kako popraviti, da je vratimo... 🥺
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ciklusi su mi bili na 22 dana, posle spontanog 27 pa 34 pa su se ustalili na 24, tako da se za dve nedelje nadam ovulaciji, idemo dalje
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Sortiraj odgovore
Najstariji