Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lunamoon
    16. Kolovoz 2021. 18:29

Kamilica opa. Divan pik. Sad  AKCIJA😂 
    Lozice i Wonderer iako vam zelim da odete sto prije 🤞Jako mi je drago da ste se javile. Gdje su ostale cure? Jako sam vas voljela čitati. ❤️ 
    Nadam se da ćete se nastaviti javljati jer i sama u rujnu imam konzultacije s ginekologicom o tome sto dalje jer nam je isto godinu dana pokušavanja. 😔

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Inna_92
    16. Kolovoz 2021. 18:56

Amelie neeeee, žao mi je zbog menge.😭 Ti ćeš uskoro kao naša Sanjarka na Trudnice, samo je pitanje vremena. 
    Kamilice, silim se piti te čajeve. Nisu loši, samo ja jednostavno nemam naviku piti te čajeve 🙈
    Loza tu sam još uvijek, čuvam kuću 🙃😄 Jako mi je drago da si nam se vratila 😘😘 Držim fige da ugledaš uskoro pravi plusić 💪
    Wonderer ❤ stigla si nam opet! Baš sam neki dan čitala stare stranice teme, mislila sam si gdje si ti. Nadam se da se uskoro seliš na Trudnice 👶❤🙏 (i ja skupa s tobom) 😄

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Mama_andjela
    16. Kolovoz 2021. 19:55

Zdravo zenice, nisam se javljala par dana ali sam upratila sve sto ste pisale 😊😊 Trenutno sam na godisnjem, vrijeme super provodimo pa valja bude kakvih pozitivnih ishoda nakon obog. Maximalno smo opusteni, sto je najbitnije 🥰
    .
    Zenice sa plusevima, iskrene cestitke  da trudnoca bude ugodna i da na svijet doeckate aBda zivu i zdravu bebu😊. LAVICE, tvoji simptomi su bas bili upecatljivi i drugaciji, dobro si pretpostavila i plusic ogroman iako  jos nije termin za M.
    .
    Amelie, drago mi je da si tako pozitivno prihvatila vijest i da hrabro ides naprijed. Drzim fige i aBda stici ce u narednuh mjesec dva novi plusic. 😊
    .
    Ostale curke, takodjer, koliko mozete da se ne opterecujete previse i da pokusate biti opustene. 😊 Poceli su novi plusici, najednom tri, tako da ce do kraja ljeta aBda biti jos vise.🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    16. Kolovoz 2021. 19:58

Beban, i moj plusic je na pocetku bio jedva vidljiv  odnosno druga crtica. Valja je i ovulacija bila kasnije i nisam uzimala onaj neki skup test  tako da je crta bila svijetla na testovima radnjenim u roku od tri dana. Tako da ce to sve biti okej. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Ameliee
    16. Kolovoz 2021. 20:31

Atina 2 mjeseca nakon poroda?!? 😱😱 Uf, uf, bome svaka joj čast. 💪
    Lozice ma da sam na moru nema problema, ali eto vratili se kući i ne volim se baš prva 2-3 dana banjat u Dravi. 🙈 Naravno da je i tvoj plusić u blizini, a bome ću te ja zafitiljit sa takvim zadovoljstvom na taj vrh makar mi to bilo zadnje. Eto, to je moje mađijanje. 😘❤️
    Kamilice opaaaaa, ajmoooooo hophophop, nema zabušavanjaaaa!!! 💪💪
    Wonderer možda smo se jako kratko družile, ali te baš lijepo vidjeti. Nadam se da je i tvoj plusić iza ugla te da će preduhitriti preglede i biti ti ugodno iznenađenje. 🤞
    Lunamoon ma to je to, gotovo je, ne moraš ni pišnut test, eto… 😂🙈
    Ex_inna hvala ti draga. ❤️ Jooooj sad si me baš podsjetila, kada sam vam se prvi puta pridružila Sanjarka je vodila listu. 🥰🥰
    Mama_andjela hvala ti. ❤️ Uživaj na godišnjem, opusti se i dobro ga iskoristite. 🤞😘

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Kamilica ♡
    16. Kolovoz 2021. 20:57

Evo maloprije piskila opet, sad je cini mi se jos tamnija. Ajde nek' je bar neka trakica pozitivna. 😅

https://ibb.co/2ShPcvb

Sad cekam muza da dodje doma, pa da ga zaskocim.🙈😅 Hvala vam cure! 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Lara19
    16. Kolovoz 2021. 22:02

Pozdrav cure, da li koja od vas pije bromergon tablete? Meni je endokrinolog rekao da uzimam zbog povisenog prolaktina. I sada citam o tim tabletama i bolje da nisam 🤔 pa me zanima da li ih koja od vas uzima?

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

• malina_30
    16. Kolovoz 2021. 23:15

Yo trudničke 😇 ajmo malo vizualizirati unaprijed :) 
    Sve koje smo na +30, možda nam ide duže, ali kamasutra za sve pik-ove ide na najjače😂 još malo fali da sve s plusekom pitam - eee a koja poza je bila najčešća ili dobitna 😎 (i ovako ih pitala za sluz, zamisli da ideš to mm pitat) 

Šalu na stranu, to je zbog previše foruma/čitanja i išćekivanja... svejedno, cure koje poze su aktivne?😂

Ameliee
    17. Kolovoz 2021. 06:50

Trudnice🤰:
    💞 Lavica1234 ➕
    💞 Beban 
    💞 A11 ➕
    💞 Katarina27098800 
    ⬇️🔜🤰
    🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
    Nikki777 18.08. - 1 dan ❤️
    Malina_30 26.08. - 9 dana ❤️
    Atina25 27.08. - 10 dana ❤️
    Kamilica 29.08. - 12 dana ❤️
    🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
    Mama_andjela 04.09 - 18 dana ❤️
    Zoeeuzoee 08.09. -  22 dana ❤️
    Ameliee 15.09. - 29 dana ❤️
    Buhtlica 18.09. - 32 dana ❤️

Dobro jutro svima! 💕

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Loza 💙😇
    17. Kolovoz 2021. 07:46

🌈Wonderer🌞

Loza 🧙‍♀️🥀

vidim da me se spominjeeee :D
    taman sam došla u pravi čas.
    Ameliee 'bemu miša i vještici! Nek je zadnja išišiš!
    Buhtlice mađijam ja svima vama <3
    Wonderer ako čitaš - često te se sjetim, nadam se da si trudna. Tebi također mađijam! <3
    Je li Ex_Inna tu? nadam se da je na sretnijim temama :)

Sunce moje Lozasto, hvala sto mislis i navijas za mene ❤!
    Nažalost nisam još trudna, a zadnjih 2 ipo, 3 mjeseca čitam forum svako prijestupne po par str, ugl u ovim danima pred M, ako mi padne na pamet. Uđem u nadi da ću vidit neki plusić cura koje znam, onih s kojima sam ovde provela super period u prvoj polovici godine, prepoznat će se ako čitaju 😊!
    Tako sam upravo došla povirit, vrtim unazad do današnjeg odbrojavanja i naletim na tvoju poruku 🥰🥰.
    Nadam se da si dobro, sretno s novim pokušajima i pozdravi mi puno sve naše curke, ako se još čujete na fejsu 🤗🤗.
    Ja sam ok, iza mene je poslovno baš stresan period u kojem smo samo pokrivali plodne dane odokativno, bez praćenja ičega, tako da me i ne čudi što nisam još ugledala svoj +. Ako i ovaj ciklus ne uspije, sljedeći mjesec se dragi i ja hvatamo doktora i detaljnih pregleda kod privatnika, pa kako bude, na sve sam spremna…
    Pozdrav i ostalim trudilicama i trudnicama koje će me se možda sjetit, kao i svim novim curkama ovde, nek vam je sretno i uspješno drage dame, da se što kraće ovde zadržite! 🤗

evo jeeeee, uspjela sam je dozvati iz samo petog puta  <3 <3 tako sam bila sretna kad sam vidjela da si se javila! Žao mi je što nisi u međuvremenu ugledala svoj plusić, svim srcem sam se nadala da jesi. <3 Nije kasno za ovaj ciklus, sada bi već mogla i neki testić piškiti :))) 
    Još uvijek smo aktivne i brbljamo valjda 24h dnevno, tako da ako nam se ikad budeš htjela pridružiti - mi te čekamo! :) 
    Svakako nam javi ishod ovog ciklusa, nadam se najboljem <3 sretno draga moja!

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.