Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    19. Kolovoz 2021. 10:31

Jutro cure,mene bole jajnici i donji dio leđa ne čini mi se to dobro ko da bi mogla doć m i ovaj mjesec  je da je jos 7 dana al i inače mi tako bude.. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Kamilica ♡
    19. Kolovoz 2021. 11:52

Pozdrav cure drage 🤗
    Luna vjerojatno nije nista kako kazes, ali isto ti napravi briseve, hormone, papu i uzv. Da znas na cemu si. Vec sam pisala tu da je moja prija nakon 2 godine pokusavanja napravila briseve, nasli joj ureaplasmu, i nakon 2 ture antibiotika kod nje i muza, ostala trudna. Nikakvih simptoma nije imala. 🤷🏼‍♀️
    Atina zao mi je zbog tvoje mame. 😔 Znam kroz sto prolazis. Samo budi hrabra za nju, bordi je, i budite optimistične. Drzite se! Saljem ti zagrljaj. 🤗💓
    Ex Inna hvala ti na lijepim željama 🤗
    Ameliee vrutka je vrkuta? 🤷🏼‍♀️🙈 Samo je nemoj piti za vrijeme M. Ja sam tada imala jos obilnije M nego inače. 🤦🏼‍♀️ Meni je pomogla skratiti cikluse, nije mi nazalost pomogla oko obilne i bolne menge. 🤷🏼‍♀️  Nadam se da tebi hoce.🤗
    ---
    Kod mene nista nova. Pocinje onaj dosadni period izmedju ovulacije i M. 🤦🏼‍♀️ Ali bar je mrvicu zahladilo vani, i lakse se diše. 😀
    ---
    Mama andjela 😘
    I svim ostalim curama lijep dan zelim! 🤗🏖️🌊🌞💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Baby❤
    19. Kolovoz 2021. 12:47

Cure ja neznam vise dal sam luda ili šta.
    Znači radila sam jučer i danas test(45.dan ciklusa)
    Oba dva testa negativna, ali jučer sam nakon nekih 2,3 sata jos jednom pogledala i došla je još jedna crtica. Danas nakon nekih 15,20 min opet pogledam i opet navire crtica.
    Dal pre rano pogledam test pa mi još ne učita rezultat ili stvarno ludim?
    Idem danas po još jedan test pa ću vidjet.
    Imala koja takav slučaj? 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Loza 💙😇
    19. Kolovoz 2021. 13:54

Tkočekatajidočeka

Oba dva testa negativna, ali jučer sam nakon nekih 2,3 sata jos jednom pogledala i došla je još jedna crtica. Danas nakon nekih 15,20 min opet pogledam i opet navire crtica.
    Imala koja takav slučaj?

Hej, nisam upratila tvoju situaciju. Svakako piše da se testovi ne smatraju relevantnim ako se očitaju van 10 minuta ili koliko već proizvođač navodi. Jesi li pratila ovulaciju kada je bila? 45dc mi se čini baš dugo i sumnjam da bi nekako bilo "rano" za test. Kasni li ti m?

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Kamilica ♡
    19. Kolovoz 2021. 14:53

svenhanavid

Nisam odg.jer je trenutno ludnica kod nas…
    Što se tiče lh trakica,nisam ih nikad koristila. Još da i s time počnem,mislim da bi mi tek onda mozak poludio skrozzz. Ja već imam 3 djece. 14 i 15 god. i malog od 5 god. Prve dvije trudnoće super,sad s malim je trajalo 6 mj.i tek onda sam ostala trudna. Al ovaj puta se događa svašta nešto. Ja imam djecu,a puno od vas nema i to je strašno. Toliko se trudite,glavu razbijate i ništa. Puno od vas ima sve nalaze dobre i mlade ste i opet ništa.
    Ja više nisam mlada i to je razlog toga što se ništa ne dog. A sad ću prvo krenuti da vidimo s ovulacijom kod gin.,a onda dalje…ne znam.
    Svaki mj.osluškujem…ovo mi je,ono mi je,tu me boli,pa onda je slijedeći mj.sasvim drugačiji.
    Zbog toga znam da želja može u glavi brojna stanja stvoriti. Kad sam u 1.mj.bila trudna,odma sam znala da jesam…a sad…sad se nadam svaki mj.da jesam pa ništa.
    Onda odustanem od foruma,pa onda za 3 tj.sve pročitam opet…i tako…
    Drage moje, svima puno sreće!!!
    Kad se od prilike ide gin.? Od kojeg dana ciklusa se mora dolaziti kod gin.na ult.da se vidi za ovulaciju?

Ako ti sa 35 nisi mlada, sta sam onda ja sa 38? 😂
    Imas vec troje djece, ti si vec u startu u plusu. 😀Mene je mama rodila u 42-oj, tako da nemoj misliti da si s 35 stara. Pogotovo jer si vec prije rodila. Teze je nakon 35-e ostati u drugom stanju ako je prvo dijete. Mada ni to ne mora biti.
    Ja sam zadnji put kod ginekologa bila neki 8-9.-i dan ciklusa kad mi je rekao kad je ovulacija. Ali skupo mi je 200 kn mu dati svaki mjesec da mi to kaze.🤷🏼‍♀️ Koristim lh trakice. U početku se cini komplicirano, ali stvarno ne jednostavno. Probaj. I sretno! 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Inna_92
    19. Kolovoz 2021. 15:13

Svenhanavid ja sam tamo 6./7. mjesec bila 12. dc na folikulometriji i doktorica mi je rekla da će folikul puknuti kroz 2 dana. Naručila me opet 22. dc kad je vidjela žuto tijelo i rekla da je bila dobra ovulacija.
    Ja spadam u ovu kategoriju - dobri nalazi, a nikad vidla plusić. Nadam se da će sono-HSG pomoći da dođemo do neke dijagnoze.
    Tkočeka najbolje se držati uputa u testu, sve one sjene koje su kasnije nego piše u uputama nisu pouzdan znak.
    Amelie točno suosjećam, i meni je u nekim ciklusima zadnjih godinu dana bilo baš obilno. A evo i prisilno kuham vrkutu danas na 10. dc 🤣
    Atina sad sam pročitala... žao mi je zbog toga što se desilo.. Drži se.. ❤

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Baby❤
    19. Kolovoz 2021. 15:18

Loza 🧙‍♀️🥀

Tkočekatajidočeka

Imala koja takav slučaj?

Hej, nisam upratila tvoju situaciju. Svakako piše da se testovi ne smatraju relevantnim ako se očitaju van 10 minuta ili koliko već proizvođač navodi. Jesi li pratila ovulaciju kada je bila? 45dc mi se čini baš dugo i sumnjam da bi nekako bilo "rano" za test. Kasni li ti m?

3 spontana, blaga trombofilija.
    Ciklus mi zna biti dug ii do 50 dana. Vec dugo nije bio tako dug al ono. 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Ameliee
    19. Kolovoz 2021. 20:59

Kamilica 🌞

Pozdrav cure drage 🤗Lunavjerojatno nije nista kako kazes, ali isto ti napravi briseve, hormone, papu i uzv. Da znas na cemu si. Vec sam pisala tu da je moja prija nakon 2 godine pokusavanja napravila briseve, nasli joj ureaplasmu, i nakon 2 ture antibiotika kod nje i muza, ostala trudna. Nikakvih simptoma nije imala. 🤷🏼‍♀️
    Atinazao mi je zbog tvoje mame. 😔 Znam kroz sto prolazis. Samo budi hrabra za nju, bordi je, i budite optimistične. Drzite se! Saljem ti zagrljaj. 🤗💓
    Ex Innahvala ti na lijepim željama 🤗
    Amelieevrutka je vrkuta? 🤷🏼‍♀️🙈 Samo je nemoj piti za vrijeme M. Ja sam tada imala jos obilnije M nego inače. 🤦🏼‍♀️ Meni je pomogla skratiti cikluse, nije mi nazalost pomogla oko obilne i bolne menge. 🤷🏼‍♀️ Nadam se da tebi hoce.🤗

Kod mene nista nova. Pocinje onaj dosadni period izmedju ovulacije i M. 🤦🏼‍♀️ Ali bar je mrvicu zahladilo vani, i lakse se diše. 😀

Mama andjela 😘

Whaaaaat?!?! Moj cijeli život je laž… 😂😂😂 Jebeš mi sve i mene ovaku disleksičnu, ali ja sam 15 minuta blijedo gledala što ti pišeš i koja je razlika. 🙈  Znači pročitala sam naziv čaja milijun puta, uopće nisam skontala da cijelo vrijeme govorim i pišem krivo. 😂😂 Ovih par ciklusa što sam ju pila mi je smanjilo bolove, čak nisam morala posezati za tabletama što je za mene nečuveno. No, kako su krenule vrućine tako mi je sama pomisao na čaj otopila pola mozga pa sam odustala. 🤷‍♀️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Ameliee
    19. Kolovoz 2021. 21:00

Nanaj upisana, od sutra si na listi. 😘
    Tkočekatajidočeka slažem se s Lozicom i Ex_innom, pogledaj u uputstvima, gotovo uvijek piše vrijeme u kojem očitaš rezultate, sve izvan toga nije važeće. 
    Ex_inna ma joooj užas, u ponedjeljak sam bila doslovno nepokretna od bolova, a u utorak je toliko lijevalo da sam uflekala pola veša. Još mi je opet riknula veš mašina pa sam morala ribati na ruke. 🤦‍♀️
    Svenhanavid vrlo lako se navučeš na lh trakice, vjeruj mi. 🙈 Malo bude zbunjujuće na početku, ali kad ih skontaš nije nikakav bauk.

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

NanaJ
    19. Kolovoz 2021. 22:14

Ameliee

Kamilica 🌞

Pozdrav cure drage 🤗Lunavjerojatno nije nista kako kazes, ali isto ti napravi briseve, hormone, papu i uzv. Da znas na cemu si. Vec sam pisala tu da je moja prija nakon 2 godine pokusavanja napravila briseve, nasli joj ureaplasmu, i nakon 2 ture antibiotika kod nje i muza, ostala trudna. Nikakvih simptoma nije imala. 🤷🏼‍♀️
    Atinazao mi je zbog tvoje mame. 😔 Znam kroz sto prolazis. Samo budi hrabra za nju, bordi je, i budite optimistične. Drzite se! Saljem ti zagrljaj. 🤗💓
    Ex Innahvala ti na lijepim željama 🤗
    Amelieevrutka je vrkuta? 🤷🏼‍♀️🙈 Samo je nemoj piti za vrijeme M. Ja sam tada imala jos obilnije M nego inače. 🤦🏼‍♀️ Meni je pomogla skratiti cikluse, nije mi nazalost pomogla oko obilne i bolne menge. 🤷🏼‍♀️ Nadam se da tebi hoce.🤗

Mama andjela 😘

Whaaaaat?!?! Moj cijeli život je laž…😂😂😂Jebeš mi sve i mene ovaku disleksičnu, ali ja sam 15 minuta blijedo gledala što ti pišeš i koja je razlika.🙈Znači pročitala sam naziv čaja milijun puta, uopće nisam skontala da cijelo vrijeme govorim i pišem krivo.😂😂Ovih par ciklusa što sam ju pila mi je smanjilo bolove, čak nisam morala posezati za tabletama što je za mene nečuveno. No, kako su krenule vrućine tako mi je sama pomisao na čaj otopila pola mozga pa sam odustala.🤷‍♀️

as u dm kapsule od vrkute, jer imam isti problem kao i ti dok su vrucine caj ne dolazi u obzir 🤦🏻‍♀️😂

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.