Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoe🌸
    20. Kolovoz 2021. 09:42

Amelie ti si kraljica, jesam ti se nasmijala s vrutkom🤣🤣🤣

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Ameliee
    20. Kolovoz 2021. 11:17

Lozice draga eto sad si mi dala alibi. 🙈😂 Kao znala sam ja kako se to izgovara, ali ja to nju iz milja tako zovem… not… 😂😂😂
    Zoe uvijek mi je drago kada mogu nekog nasmijati. 🥰😂
    SamoJa sretno danas na mjerenju, javi kako je prošlo! 🤞❤️

Btw., evo još malo smijeha… Jedan od mojih boljih disleksičnih prosera je bio kada sam u sklopu jednog izvješća za posao morala napisati riječi mikro i makroekonomija. I napišem na Izvješće, pošaljem sve na čitanje i odobrenje, vraća se meni mail sve super, sve 5, samo izmijeni Mirka i Marka i može na potpis. Gledam ja jel čovjek poludio, kakav Mirko i Marko?! Pročitala nanovo 20 puta dokument, nigdje nema Mirka i Marka, dok me u 21. čitanju Mirko i Marko nisu uboli u oči kao dva noža…. Aaaaaa, ja ovakva blesava kakva jesam, pisala cijelo vrijeme mirkoekonomija i markoekonomija i uopće ne vidim u čemu je problem. 😂😂😂 

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Atina25
    20. Kolovoz 2021. 11:54

Amelie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 umireeemmmm  mogu mislit kako ti je bilo..
    Malina pa to se i ja mislim mi smo svaki dan na moru i sad kako malo zapuše ako ne promjenm odmah kostim bas me zna kasnije boljet jos idemo po bazenima 😐😐 ne ide mi bas u prilog.. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Zoe🌸
    20. Kolovoz 2021. 12:26

Amelie top🤣🤣🤣🤣 eh sta su me mirko i marko namucili kroz studiranje, majku im😂
    Ja se nadam da ces se uskoro moc pravdat s trudnickim mozgom, a ne disleksijom😝

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Loza 💙😇
    20. Kolovoz 2021. 12:51

ajme Amelie ahahahahahaha oplakala sam!
    btw slažem se sa Zoe vezano za to kako su me Mirko i Marko mučili na faksu, drago mi je da ih se sad mogu sjetiti i u pozitivnom kontekstu :D a slažem se i s tim da ćeš uskoro takve stvari pravdat kroz trudnički mozak :D

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Samoja6
    20. Kolovoz 2021. 13:11

Evo me... Baš ono što sam i očekivala... 15 dan ciklusa, a ovulacije ni na vidiku... Za tjedan dana opet na pregled + brisevi + papa...
    Neda mi se više majke mi... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• malina_30
    20. Kolovoz 2021. 13:23

Ameliee hvala na info, a bas se tako osjecam ima par dana, a tek za 7 moram dobit... danas sam srela frendicu ljudi moji kad je mene zaboljela lijeva antena - u ime mirka i marka Zoe 😂 (i ja prosla ekonomiju) 

Atina - a si redovito mijenjala badice? Ja sam se bas zato trudila full voditi brigu o tome ovo ljeto, svaki put sam se presvukla... ali mene je pocelo boljet odmah nakon keksanja tih 2-3 puta jos za vrijeme O kak me (kak muz voli reci natankal😂🚗) i od tad svaaaaaaaaki dan jajnici tuf-tuf... od jucer i cicke.. 

• Baby❤
    20. Kolovoz 2021. 16:04

Cure jel znate kakve inspirativne, utješne knjige na našu temu ili nešto u vezi pobačaja?
    Baš mi se čita nešto na tu temu…. 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

lunamoon
    20. Kolovoz 2021. 17:57

Amelie Hvala ti. Uljepšala si mi dan 😂 molim svaki dan jednu crticu iz tvog života. Znaci top 😄❤️

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Atina25
    20. Kolovoz 2021. 21:35

Malina Natankal🤣🤣 ma ja sam ti bila prosli mj uvjerena da sam trudna jer sam bila napuhana uzasno plus cice su me uzasno boljele (inace ne bole nikad pred m) i bas masu drugih znakova da se nesto drugacije desava i eto nista procurila prije vremena.tako da sam tad bas klonula i odlučila prestat s tim osluškivanjem svaki mj,dosla sam na forum jer mi je bas tesko palo taj mj valjda jer sam bila uvjerena radi simptoma. Promijenim Badić nekad ne uvijek..🤦
    Samoja moja s posla legica radila na bebi dosta isto tako nekoliko mj nista na kraju kroz Lh trakice skuzila da joj O bila 23dc a imala je na 28 dana i onda je gađala sredinu nekako a zapravo totalno krivo. Imas trakice? Ako imas probaj sad jos ih ispucati mozda i tebi bude slična situacija. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.