Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    16. Kolovoz 2021. 13:39

Zoe vidjela sam neki dan da tipkaš na MPO temi? Nadam se da ćete preduhitriti konzultacije 10/21 i da ćeš imati plusić kao kuća do tada :) 
    Samoja :* :* :*
    Pa ne znam da ću biti aktivna kao prije, ali dođem vas škicnuti s vremena na vrijeme :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Kamilica ♡
    16. Kolovoz 2021. 14:49

Luna i meni je drago 😅 🤗pišu mi DC u potpisu 🙈 
    evo taman maloprije piskila, cini mi se da je peak 🤷🏼‍♀️
    https://ibb.co/k3Vb1yK
    ----
    Sto se libida tice, nemam ti objasnjenje. Osim da je to zdravo.😅 navodno smo naj napaljenije za vrijeme ovulacije, mada kod mene to ne vrijedi. Nisam nikad napaljena 🤷🏼‍♀️😅
    Atina piskila sam maloprije, čini se da je peak. 🤷🏼‍♀️Meni se dosad nije nikad desilo da bi preskocila peak. Obicno ako su mi npr danas iste jacine crtice, sutra bude peak. Ali treba piskiti bar dva puta na dan. Idealno izmedju podne i 19 sati. I da bude najmanje 4h od zadnjeg piškenja.☺️ Ti imaš 25 godina ili? 😀
    Ameliee zao mi je zbog M. Ali bit ce uskoro +.  Ne sumnjam.🤗
    Niki mozda se jos nesto promijeni. 🤞🤰Ako ne, bit ce iduci ciklus. Budi strpljiva. 🤗
    Samoja6 nisam te htjela baciti u depru. 🙈 To su samo cinjenice. Nažalost, najplodnije smo do 25. Ali dok god ne udjemo u menopauzu, šanse ima. Tako se ja tjesim. 😅 Koliko je tebi godina, ako nije tajna? ☺️
    Malina, Loza….😘

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Atina25
    16. Kolovoz 2021. 15:04

Kamilica Nisu mi nažalost to godine nego datum rođenja  eh da bar jesu ;) Imam 31 i bas mi je super. E sta se tiče pika ovako je meni bilo petak ujutro pa smo u petak navecer bili u akciji, vidjet ćemo dal će urodit plodom  

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Kamilica ♡
    16. Kolovoz 2021. 15:10

Atina25

Kamilica Nisu mi nažalost to godine nego datum rođenjaeh da bar jesu ;) Imam 31 i bas mi je super. E sta se tiče pika ovako je meni bilo petak ujutro pa smo u petak navecer bili u akciji, vidjet ćemo dal će urodit plodom

Naravno da ti je super, 30-e su najbolje godine. 😁
    Ovulacija navodno nastupa 12 h nakon peaka, tako da ste najvjerojatnije pogodili bas ovulaciju. 🥳
    Drzim fige da se primi. 🤞🤰🤗 I mi ćemo veceras, pa sta bude. 🤷🏼‍♀️😀

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Samoja6
    16. Kolovoz 2021. 16:19

Kamilica 🌞

—-
    Sto se libida tice, nemam ti objasnjenje. Osim da je to zdravo.😅 navodno smo naj napaljenije za vrijeme ovulacije, mada kod mene to ne vrijedi. Nisam nikad napaljena 🤷🏼‍♀️😅
    Atinapiskila sam maloprije, čini se da je peak. 🤷🏼‍♀️Meni se dosad nije nikad desilo da bi preskocila peak. Obicno ako su mi npr danas iste jacine crtice, sutra bude peak. Ali treba piskiti bar dva puta na dan. Idealno izmedju podne i 19 sati. I da bude najmanje 4h od zadnjeg piškenja.☺️ Ti imaš 25 godina ili? 😀
    Amelieezao mi je zbog M. Ali bit ce uskoro +. Ne sumnjam.🤗
    Nikimozda se jos nesto promijeni. 🤞🤰Ako ne, bit ce iduci ciklus. Budi strpljiva. 🤗
    Samoja6nisam te htjela baciti u depru. 🙈 To su samo cinjenice. Nažalost, najplodnije smo do 25. Ali dok god ne udjemo u menopauzu, šanse ima. Tako se ja tjesim. 😅 Koliko je tebi godina, ako nije tajna? ☺️
    Malina, Loza….😘

30! 🔫🔫

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Kamilica ♡
    16. Kolovoz 2021. 16:39

Samoja6

Kamilica 🌞

—-
    Atinapiskila sam maloprije, čini se da je peak. 🤷🏼‍♀️Meni se dosad nije nikad desilo da bi preskocila peak. Obicno ako su mi npr danas iste jacine crtice, sutra bude peak. Ali treba piskiti bar dva puta na dan. Idealno izmedju podne i 19 sati. I da bude najmanje 4h od zadnjeg piškenja.☺️ Ti imaš 25 godina ili? 😀
    Amelieezao mi je zbog M. Ali bit ce uskoro +. Ne sumnjam.🤗
    Nikimozda se jos nesto promijeni. 🤞🤰Ako ne, bit ce iduci ciklus. Budi strpljiva. 🤗
    Samoja6nisam te htjela baciti u depru. 🙈 To su samo cinjenice. Nažalost, najplodnije smo do 25. Ali dok god ne udjemo u menopauzu, šanse ima. Tako se ja tjesim. 😅 Koliko je tebi godina, ako nije tajna? ☺️
    Malina, Loza….😘

30! 🔫🔫

Najbolje godine. 😍 To tek shvatis kad si blizu 40-e. 😅

• Baby❤
    16. Kolovoz 2021. 17:01

Curke, jel se desilo kojoj da je zatrudnjela 33.dan ciklusa? Inače imam jako neredovite menstruacije.
    Od 30 do 50 dana razmak. 

Imali smo odnos 25ti dan ciklusa, radila test nakon 18 dana i bio negativan, e sad imali smo odnos 33dan ciklusa, sad mi je 9 dana od odnosa tak da mi je još rano za test. Ali 2 dana nakon tog odnosa mi je bilo mučno ko sam vrag sljedeća tri dana. Danas isto bas cudno u tijelu 

Dal postoji mogućnost trudnoće ili sam spremna za ludnicu? 🤭

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

🌈Wonderer🌞
    16. Kolovoz 2021. 17:28

Loza 🧙‍♀️🥀

vidim da me se spominjeeee :D
    taman sam došla u pravi čas.
    Ameliee 'bemu miša i vještici! Nek je zadnja išišiš!
    Buhtlice mađijam ja svima vama <3
    Wonderer ako čitaš - često te se sjetim, nadam se da si trudna. Tebi također mađijam! <3
    Je li Ex_Inna tu? nadam se da je na sretnijim temama :)

Sunce moje Lozasto, hvala sto mislis i navijas za mene ❤!
    Nažalost nisam još trudna, a zadnjih 2 ipo, 3 mjeseca čitam forum svako prijestupne po par str, ugl u ovim danima pred M, ako mi padne na pamet. Uđem u nadi da ću vidit neki plusić cura koje znam, onih s kojima sam ovde provela super period u prvoj polovici godine, prepoznat će se ako čitaju 😊!
    Tako sam upravo došla povirit, vrtim unazad do današnjeg odbrojavanja i naletim na tvoju poruku 🥰🥰.
    Nadam se da si dobro, sretno s novim pokušajima i pozdravi mi puno sve naše curke, ako se još čujete na fejsu 🤗🤗.
    Ja sam ok, iza mene je poslovno baš stresan period u kojem smo samo pokrivali plodne dane odokativno, bez praćenja ičega, tako da me i ne čudi što nisam još ugledala svoj +. Ako i ovaj ciklus ne uspije, sljedeći mjesec se dragi i ja hvatamo doktora i detaljnih pregleda kod privatnika, pa kako bude, na sve sam spremna...
    Pozdrav i ostalim trudilicama i trudnicama koje će me se možda sjetit, kao i svim novim curkama ovde, nek vam je sretno i uspješno drage dame, da se što kraće ovde zadržite! 🤗

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Atina25
    16. Kolovoz 2021. 17:51

Kamilica drzim fige da nam onda upali taj pik i večernja akcija da urodi plodom🤣🤣🤞🤞🤞🤞🥳
    Tkočeka ufff, ja nemam iskustva s tim ali mozda bi Lh trakice pomogle plus ako se sad Nes ulovilo drzim fige da je to to i da plus izađe čim prije 

Sta se tiče godina stvarno je tako😎

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

lunamoon
    16. Kolovoz 2021. 18:20

Atina potpuno te razumijem. To je to kad hormoni prorade 😂
    Amelie upravo mi jedan golub sjedi na prozoru. Tko zna 😂🤭

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.