Beban hoćeš li ici raditi betu?
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Žene drage ja sam ovaj ciklus toliko narajcana da mi mužjak pored mene ne smije slučajno proći u gaćama već mi prorade hormoni. To je simptom cega? Molim objašnjenje 😂🤭
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Jutros sam pisnula i snješko.. jest da je 2 dana prije očekivane M, ali ako se ista primilo vjerujem da bi do sad trebalo pokazat..
Mozda ti je kasnije bila ovulacija i kasnije se primilo,napravi za koji dan opet (ako ne dode M)..Nikad ne znas🤞
• 20.04.2022. 🌷
Niki777 Ne mora značit a i ovi koji je test za hcg mozda nije toliko osjetljiv, dok m ne dođe uvijek postoji šansa.
Lunamoon tako sam i ja da li moram reć da moj bjezi od mene, ahahahha mislim da sam vise nabrijana sad kako radimo na bebi nego prije kroz cijeli ciklus
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
vidim da me se spominjeeee :D
taman sam došla u pravi čas.
Ameliee 'bemu miša i vještici! Nek je zadnja išišiš!
Buhtlice mađijam ja svima vama <3
Wonderer ako čitaš - često te se sjetim, nadam se da si trudna. Tebi također mađijam! <3
Je li Ex_Inna tu? nadam se da je na sretnijim temama :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Beban možda da, kako lunamoon kaže, odeš izvaditi betu? Barem ćeš znati na čemu si. Možda je to testa i njegove osjetljivosti, možda je kasnija ovulacija pa je još uvijek svijetlica crta, ali tamnije od prijašnje. Držim fige da sve bude ok. 🤞
Atina hvala ti. ❤️ Na drugom djetetu radimo tehnički 4 mjeseca, realno radimo puno duže, ali tada još nisam dobila menstruaciju poslije poroda pa smo gađali kao čorava kokoš, kao i za tu prvi treba ovulacija. 🤷♀️🙈 Pošto nam je za prvu trebalo 10 mjeseci, sada sam se odmah pripremila da će mi trebati vremena tako da se nisam ni razočarala niti me neka depra uhvatila. Bacila test, nabacila uložak, mrknula tabletu za bolove i idemo dalje, neće mi se zidovi sami ofarbat. 😂
Lunamoon hvala ti. ❤️ To je sigurno simptom dobitnog ciklusa, još ako te vani golub čudno pogleda, kukuleeeeleee bit će plus kao kuća na 8 dpo!! 🤞😂
Niki žao mi je zbog snješka. Kako cure kažu, dok ne dođe M nije gotovo. 🤞
Lozice eee sad kad si joj rekla to mora biti to!!! 😂😂 Gadura jedna, zeznula mi kupanje danas, nije mogla dočekat srijedu i kišu, neeeee. 😡🙈 Inače, kako si ti? Vidim da ste opet u aktivnom radu… 🥰❤️ Jeeeeeej.
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Ameli E draga moja ta pozitiva to je sve Ma da, tesko je to dok se ciklus barem ne unormali, tesko je evo i dok je normalan a kamoli drugacije. E moja frendica ostala trudna 2 mj nakon poroda
Kad sam to čula pala sam na dupe, dobila drugu bebu prva ni godinu nije napunila. Čak je ranije rodila 2 mj jer joj se maternica nije potpuno oporavila.
NIKKI ja ne znam za osjetljivost testića jer ih ne radim baš,znam da su ti kinezi i onaj sign iz dma manje osjetljivi jer njima je kao na prvi dan izostanaka,al imaju neki koji mogu ranije mozda CB? Pa probaj njega ako ne dođe
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Amelie ma tampon staviš i spas :D budeš u moru koliko ti se da i onda trk doma. Tako ja radim ako sam te nesreće da dobijem m na moru :D
Inače da, krenuli smo opet raditi na bebici :) nadam se da nećemo dugo čekati plusić.
Čitam ovo što pišeš da vam je i za prvo trebalo dosta dugo pa takve priče baš ohrabruju i daju vjetar u leđa :) sigurna sam da će ti curica ubrzo dobiti bracu ili seku :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Uskacem samo da pozdravim Lozu koja se vratila 🙋🏼♀️😘
Drago mi je da si opet u igri, zelim vam brzo brzo plusic nakon ovog odmora😊😊😊
Dosta ste odmarali😝
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Lozice WELCOME BACK! 😂
Kamilice deprimirala si me s onim najplodnijim do 25-te! 😂😂😂😂
Iskrene čestitke na ➕ svima! Uskoro se i ostale pridružujemo!
Btw, ni mome nije baš poželjno šetati po kući u boksericama! 😂😂😂😂
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji