Lavica ajmee plus ko kuća. Baš mi je drago. Eto toliko smo te pokušale smiriti sto se tiče simptoma, a na kraju je tvoja intuicija bila dobro usmjerena. Bravo 💜
Eto ja sam jucer ulovila pik. Pokrili smo sve ovaj tjedan i sinoc i jutros. Nek se nađe 🤞😂 sad sam u noćnoj, a mogli bi jos sutra zakucati 🐱 velika pusa svima 😘
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Lavice cestitam, stvarno lijep plus 😍😍😍
Ameliee, drzim fige da ne dodee, i nece dociii i to ce biti Lozino madijanje 🤣🤣 vec je vidim kako madijja 🧙♀️👩🍼👨🍼🤱🤰
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Di ste cure, baby boom ovdje vidim🤰🤰🤰😅
Lunamoon dobrodošla natrag! 🥳 Mi se ne znamo, Kamilica, drago mi je. 😅 Sretno ti u novim pokusajima! 🤗
Ex Inna kako ide s cajevima? Pijes svaki dan? ☺️
Buhtlice nadam se da uzivas na godišnjem 🤗
Beban, A11, lavica cestitam i sretno 🥳 Sad idite na temu proljetne bebe 🤗
Ameliee drzim fige da je to to! 🤞🤰🤗
Svenhanavid dobrodošla 🥳 nema mjesta depresiji, ne mora biti nista, jednostavno nama starijima od 35 nazalost treba i do godine dana pokušavanja, ako je sve ostalo ok. Nema predaje. ☺️
----
Evo ja od petka piskim lh trakice i svaki dan iste nijanse 😅 nikako da potamni crtica, nemam pojma zasto nece. 🤷🏼♀️ Nismo nista jos pokrili jer cekam peak, da se ne seksam bezveze po ovoj vrućini😅
Atina, Niki, Malina…😘
I svim ostalim curama zelim lijep pocetak tjedna! 🤗🌞🌊🏖️💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Cestitam na plusu, zbog jacine tvog plusa pet dana ranije, mene brine bledilo moje linije, javicu ujutro kakvo je stanje
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Hvala ti Kamilice ❤️. Drago mi je da smo se upoznale 😂 ajde samo ti pali klimu, ventilator šta god i obavi to. Nek ih ima u pričuvi dok dođe pik 😂 koji si DC?
Beban ajde nemoj se brinuti ❤️. Sve smo različite. Uostalom ovaj test sto je radila Lavica je dosta osjetljiv pa je i zbog toga linija jaka. Ne znam kakav je tvoj?
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Trudnice🤰:
💞 Lavica1234 ➕
💞 Beban ➕
💞 A11 ➕
💞 Katarina27098800 ➕
⬇️🔜🤰
🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
Nikki777 18.08. - 2 dana ❤️
Malina_30 26.08. - 10 dana ❤️
Atina25 27.08. - 11 dana ❤️
Kamilica 29.08. - 13 dana ❤️
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Mama_andjela 04.09 - 19 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.09. - 23 dana ❤️
Ameliee 15.09. - 30 dana ❤️
Buhtlica 18.09. - 33 dana ❤️
Dobro jutro! 💕
Ja pišnula jednog lijepog bijelog snješka pa za 5 min procurila. 🤦♀️😂 Dobro je, lutealna je za jedan dan dulja i idemo dalje. 💪
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Moja linija je i jutros blaga, bice kako je sudjeno
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Lavica čestitke😍 kad sam citala zadnje tvoje simptome, rekoh - taaaaa cura je trudna definitivno... jer sve sto si navela je bilo baš školski, a koliko sam ga pročitala po svugdje... ipak, mi smo sve tipkale da te malo umirimo, nista bezazleno, no 10dpo vecini je vidljiv, pa je samo bilo pitanje dana...
Curice sve ostale, kako ste mi? Vratila sam se s GO, evo spremam se na posao pa prvo vama tipkam (hval curkama koje su me navele u komentarima), što smo odradili za vrijeme go smo odradili😎 a sad ujutro me baš podsjetio na to desni jajnik (cca 5dpo trenutno)
Molim #babydust od trudilica-trudnica 😇🎉🥂😍♥️ I bez ječmenca😂
Jutro cureee
Ajme Lavica kako je lijepo vidjeti ovaj plus Neka bude školska!!
To šta kaže Kamilica ipak imaju godine nekog utjecaja pa je i sve lakše i tako mi je drago za vas cure, neka se samo nastavi sve u tom nizu Sad Nikki,pa ja pa Malina +
mi koje smo jos ostale iz kolovoza
Ameliee to kad vidiš snješka bijelića bas padnes u depru -.- Zao mi je za m, koliko vi pokuavate već za drugu bebicu?
Malina_30 koliko sam čitala kako ste bili vrijedni bilo bi šteta da sad ne dođe beban Tako da drzim fige i vama.
Mi smo i jučer pokrili iako mislim da je kasno jer je O već prošla al eto
Kamilica koja kraljica hahahahhaha, koji ti je dan ciklusa? Koliko već piškiš? Tako je meni bilo prošli mjesec nikako nisam uspjela ulovit pik, svaki dan je bila ista boja (svijetlija od kontrolne). Je moguce da O bude onda kroz noć npr dok spavamo pa da ne mozemo ulovit pik? Al svejedno ako imate koji seksić u plodne dok je linija ipak tu ne moze naskodit
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Amelie Žao mi je zbog snješka. Nemam ti sto drugo reći jer vidim da se lijepo nosiš s tim koliko god možeš. Bravo bravo 💜
Malina to žiganje 5 dpo se obično pokazalo dobro 🤞 bilo je tu cura na forumu koje su se na to žalile, a na kraju plusić. 😊🤞
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Sortiraj odgovore
Najstariji