Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Ožujak 2021. 16:32

Wonderer divna si ❤️
    LazyO lijepo te vidjeti ovdje, baš nedostaješ ❤️ hvala što navijaš za mene, ja ne znam više što bih mislila o ciklusu, zaista je bio luuuud :)
    Tloza činiš mi se malo bolje sad popodne ❤️ drži se, nemoj nam klonuti. :) 
    Rio kad piškiš? :) 
    Angel držim ti fige :)
    Lindsay generalko naša! ❤️
    Veroma ja nemam baš neka iskustva :/ Nekako su čudne, slabašne i prošli put mi je bacao sjenu ali na totalno krivom mjestu, pola metra od kontrolne crte :D ja ti ne vidim baš, ali nadam se da će tamniti ❤️

Loza 💙😇
    18. Ožujak 2021. 16:38

zuzuzujalica

Wondererdivna si ❤️
    LazyOlijepo te vidjeti ovdje, baš nedostaješ ❤️ hvala što navijaš za mene, ja ne znam više što bih mislila o ciklusu, zaista je bio luuuud :)
    Tlozačiniš mi se malo bolje sad popodne ❤️ drži se, nemoj nam klonuti. :)
    Riokad piškiš? :)
    Angeldržim ti fige :)
    Lindsaygeneralko naša! ❤️
    Veromaja nemam baš neka iskustva :/ Nekako su čudne, slabašne i prošli put mi je bacao sjenu ali na totalno krivom mjestu, pola metra od kontrolne crte :D ja ti ne vidim baš, ali nadam se da će tamniti ❤️

A vidi ti njene tempice aaaaa, prva temperatura foruma 😎💪 sad si prešla u tićnu je li? 😁
    Ma jesam, stvarno ste mi puno pomogle. Posebno me dignuo lindsayin post, baš sam bila ono "yes sir, yes sir", uzela mob u ruke i naručila se za ponedjeljak kod gina. Od tad mi je lakše :)
    .
    Folikulimetrija - ja sam mislila da se to radi kod gina u ordinaciji. A ček, jel može gin izdati uputnicu i onda da se ne plaća? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Niksii
    18. Ožujak 2021. 16:43

Curke može samo objašnjenje ... Što vam znači tićnu? 

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Loza 💙😇
    18. Ožujak 2021. 16:45

Butterfly564

Curke može samo objašnjenje … Što vam znači tićnu?

objašnjeno je negdje na prvim stranicama.
    Imaš TIĆNU - trudna ili ću nekog ubiti, i OIĆNU - ovulirala ili ću nekog ubiti 😁

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Bella🌟
    18. Ožujak 2021. 16:45

T.loza iskreno pojma nemam jel to soc gin radi. Znam da je to jedna od stvari koje rade na humanoj. Baš ću pitati i za sebe sad uskoro kad idem. Jer kako sam dobila godišnju uputnicu za bolnicu zbog endo i praćenja, a kod doktora sam koji je spec humane, tamo su mi to i radili kad sam rekla da idemo na T.
    A socijalnog nisam to nikad ni pitala zapravo jer sam te stvari dog na humanoj sa spec.  Al mogao bi i soc to napraviti valjda ,to je samo ultrazvučno praćenje folikula i vađenje progesterona. A sad jel bi mogao svaki mjesec to raditi,vjerojatno ne. Bar mislim.
    Super da si bolje❤
    Zuzuzujalice ovo bi ti mogao biti dobitni ciklus🤞🤞🤞

18. Ožujak 2021. 16:47

t.loza

A vidi ti njene tempice aaaaa, prva temperatura foruma 😎💪 sad si prešla u tićnu je li? 😁
    Ma jesam, stvarno ste mi puno pomogle. Posebno me dignuo lindsayin post, baš sam bila ono "yes sir, yes sir", uzela mob u ruke i naručila se za ponedjeljak kod gina. Od tad mi je lakše :)
    .
    Folikulimetrija - ja sam mislila da se to radi kod gina u ordinaciji. A ček, jel može gin izdati uputnicu i onda da se ne plaća?

Dobra je zasad, baš me zanima kako će se držati narednih dana :))) Već sam počela guglati "5dpo positive test" hahaha, to je toliko rano da ni kod amerikanki nema 😅 ja isto mislim da folikulometriju radi ginekolog... zar ne? nisam nikad išla, ali nekako sam bila uvjerena u to...

Butterfly564

Curke može samo objašnjenje … Što vam znači tićnu?

OIĆNU - ovuliram ili ću nekog ubiti 

😅😅😅 ovisi u kojoj si fazi ciklusa 

18. Ožujak 2021. 16:48

Bella🌟

T.loza iskreno pojma nemam jel to soc gin radi. Znam da je to jedna od stvari koje rade na humanoj. Baš ću pitati i za sebe sad uskoro kad idem. Jer kako sam dobila godišnju uputnicu za bolnicu zbog endo i praćenja, a kod doktora sam koji je spec humane, tamo su mi to i radili kad sam rekla da idemo na T.
    A socijalnog nisam to nikad ni pitala zapravo jer sam te stvari dog na humanoj sa spec. Al mogao bi i soc to napraviti valjda ,to je samo ultrazvučno praćenje folikula i vađenje progesterona. A sad jel bi mogao svaki mjesec to raditi,vjerojatno ne. Bar mislim.
    Super da si bolje❤

Ufff Bellice ❤️ ma ne znači ova moja tempica ništa. nemam ni sa čime za usporediti, prvi ciklus da mjerim bazalnu. vidjet ćemo što bude :) naravno, ne osjećam ništa, tek sam 4dpo, nema šanse i da bih osjetila. ali sam nekako cijeli ovaj ciklus mirna i pokušavam se ne stresirati oko ničega. 

LazyO
    18. Ožujak 2021. 16:51

Wonderer ma baš te i vidim kao wonderer od početka 😄. Organizirani i sanjivi nježni tip istovremeno. Ma baš mi lijepo biti tu s vama 😁❤
    Mare bude to, bude, totalno čudni vrtlog, ne znam što bih ti rekla 🤭🤞
    Zujalica tićnu i gotovo! Daj sad neku rimu i za to 
    Loza ma čim si se pokrenula odmah bolje volje! Ekšn plan sve popravi 😁
    Angel držim fige za subotu i da ti ni trebaju ni trakice ni bazalna neg da si nam odmah u trudnicama 🤗

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Loza 💙😇
    18. Ožujak 2021. 16:51

Bella🌟

A socijalnog nisam to nikad ni pitala zapravo jer sam te stvari dog na humanoj sa spec. Al mogao bi i soc to napraviti valjda ,to je samo ultrazvučno praćenje folikula i vađenje progesterona. A sad jel bi mogao svaki mjesec to raditi,vjerojatno ne. Bar mislim.
    Super da si bolje❤

Aha aha, razumijem. Eto i to ću si stavit na popis onda da pitam. Znam da samo pretpostavljaš, qli uhvatila sam se za ovo "hoće li to raditi svaki mjesec - vjerojatno ne" pa malo razmišljam naglas: ako je to tako da će to odraditi samo jednom i gotovo onda neću sad inzistirati na tome dok pauziramo (ako pauziramo). Bolje ću to iskoristiti kasnije. 🤔🤔 Zanemari, to ja tako i uživo mislim naglas 😂
    A čekaj, nisam shvatila, jel ti svaki mjesec ideš na to otkad ste počeli? Ili si išla par ciklusa, utvrdila da je s tim sve okej pa više ne ideš?
    Oprosti što sam znatiželjna, ali volim čuti i vaša iskustva 😁

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

18. Ožujak 2021. 16:55

Zelim da mi se jedu
    Krastavci i majoneza.
    Kako sam bucmasta
    Da me svatko zeza 
    ❤️❤️❤️ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.