Testovi mogu biti pozitivni kod biokemijske trudnoće, od kad si radila testove do kad si vadila krv beta je jednostavno mogla sa 25-30 koliko testovi na urin očitavaju past na 2-3 za to vrijeme, po meni je to jednostavno a logično....
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Drage pozdrav svima, već dugo pratim ove forume ali nikako da se ukljucim. Imam situaciju za koju mi je svaki savjet, iskustvo bilo što dobro došlo. Znaci ovako, radimo na bebi preko godinu dana ma skoro i dvije već. M je redovita, u minutu,do ovog mjeseca. Trebala sam dobit. 07.06. i tog sam dana imala smeđi iscjedak ali inace dan prije nego dobim je tako više manje, i ja računala to je to,evo kuje opet. Danas je vec 16.06.i ne događa se ništa, nje i dalje nema. Radila sam dva testa jedan prije 2 dana i jedan danas, nažalost oba su negativna. Znam moram ginekologu, vadit betu.. sve znam. Ali moram pitati da li je koja od Vas imala takva iskustva. Svaki komentar je dobro došao. Hvala Vam. 💞
🧍♀️29
🧍♂️33
09/2019👉 radimo na bebi
Amelie mene makni s odbrojavanja imam grčeve od jucer stize točno za dva dana pa u ponedjeljak idem u ginekologa pa cemo dogovarati sto dalje,nadam se sto prije krenuti u neki postupak
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ja sam jutros vadila betu, upravo mi stigao nalaz 190
A danas mi je dan za (ne) dobit M. Za svaki slucaj vadim jos u petak.
Superrrr
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Pozdrav cure, evo kod mene dramaticno, ali u jednu ruku dobro sto je jos uvijek sve na vrijeme. Ja prosla osnovne pretrage i sve je vise nego dobro, jos cekam kontrolu ureaplazme i nadam se da smo i to rijesili. Problem je s muzem, on ima dijagnozu oligozoospermia i malo nas je to sve skupa sokiralo. Ali evo, idemo u borbu. Moja ginekologica je odmah preporucila potpomognutu jer se "nema sto cekat" obzirom na moje nalaze. Salje nas sto prije na razgovor i upoznavanje s postupkom, ali evo odlucili smo pricekat njegove nalaze od urologa i otic po jos jedno misljenje. E sad, kakva su vasa iskustva s takvom dijagnozom spermija (oni sa slicnim problemom) i moze li se to ikako popraviti? On je na nekim vitaminima, dosta je skupa bila kutija, ali postoji li koja alternativa da bi mogla biti od koristi? Osim maticne mlijeci, s njom smo malo stali ali krecemo opet. Svako misljenje/iskustvo je dobrodoslo.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ženice trudnice,kakve ste simptome prije nego ste saznale za trudnoću?
Jeste li imali bolne grudi tj bradavice nekih tjedan dana i više i dolje bolove ko pree mengu?
Znam da ste pisale već o tome o svojim iskustvima
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
Drage pozdrav svima, već dugo pratim ove forume ali nikako da se ukljucim. Imam situaciju za koju mi je svaki savjet, iskustvo bilo što dobro došlo. Znaci ovako, radimo na bebi preko godinu dana ma skoro i dvije već. M je redovita, u minutu,do ovog mjeseca. Trebala sam dobit. 07.06. i tog sam dana imala smeđi iscjedak ali inace dan prije nego dobim je tako više manje, i ja računala to je to,evo kuje opet. Danas je vec 16.06.i ne događa se ništa, nje i dalje nema. Radila sam dva testa jedan prije 2 dana i jedan danas, nažalost oba su negativna. Znam moram ginekologu, vadit betu.. sve znam. Ali moram pitati da li je koja od Vas imala takva iskustva. Svaki komentar je dobro došao. Hvala Vam. 💞
Pisala sam ja na stranici prije. Ista stvar. Nemam pojma šta misliti. Test neg ali imam još 5 dana do M a iscjedak danas stao. Prsa kao dva balona nateknuta 🙈
Pisala sam ja na stranici prije. Ista stvar. Nemam pojma šta misliti. Test neg ali imam još 5 dana do M a iscjedak danas stao. Prsa kao dva balona nateknuta 🙈
Dobro ti još imaš do M, a meni vec debelo kasni, a nikakvi simptomi. A inace uvijek ko i kod tebe prsa kao dva balona, i jaka želja za slatkim
🧍♀️29
🧍♂️33
09/2019👉 radimo na bebi
Dobro ti još imaš do M, a meni vec debelo kasni, a nikakvi simptomi. A inace uvijek ko i kod tebe prsa kao dva balona, i jaka želja za slatkim
Ma mene zabrinuo taj iscjedak sv.smedi. nikad to u životu nisam imala i baš me uplašilo kad sam vidjela.. a kad odem guglati dođe mi da se ubijem odmah hahahhahaha... a ginekologa moram čekati po mjesec dana za termin pa se raspitujem da se umirim malo 🙃
Cure smeckasti iscjedak moze biti pred M "stara krv"., moze bit i nesto drugo al bez pregleda mozemo svi samo nagadati. Simptomi rane trudnoce mogu biti isti kao i simptomi pms-a. Ako postoji mogucnost trudnoce a test je negativan izvadite betu ona ce vam 100% rec je li trudnoca ili nije.
Inesoo tebi je jos svakako rano strpi se jos par dana pa ponovi test. Ako si radila s onim najosjetljivijim testicem svejedno moze bit rano ako je O bila kasnije pa tako i implantacija.
Nala tebi sam vec i na drugoj temi rekla ako su ti inace M uredne a M ti kasni 10 dana i test je negativan vadi betu ako i dalje mislis da bi mogla bit T i javi se dr.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji