Ovi iz laboratoria mi poslali mail da su imali problema i da cu rezultate bete dobit tek sutra ujutro. Nazvala sam ih i kazu mozda vam ovi iz zagreba veceras posalju. Ludaaa sam .test jucer i danas 30 dc
E stalno upadam u temu da vidim jel dosla beta kao ono govno..mogu mislit kak si ludaaa 😒
Noooooo, po meni ovo je okej test :) iii jos jedna dobra stvar, nema krvarenja, jel tako? Danas si koji dpo?
30dc ovo je avion test 💪💪🤞❤️
Oo Tooomyy kako sii? Kako je Fran?
Ljubiceee ❤️❤️ super smo, rastemo i divljamo 🤣 do nedavno sam ga osjetila samo u donjem dijelu stomaka a sad si vec uzima malo hrabrosti pa ga ima sad po cijelom stomaku, istrazuje momak 🤣
Ja sam dobila jutarnje mucnine pa eto izazov je oprati zube ujutro, no dobrooo 🤣🤣 kako si ti? 😘😘😘
Ina85 pa da, za dan ocekivane je ovo cist pristojan test ☺️ kod mojih biokemijskih svi testovi su bili govno, sjenice koje moras lovit da bi se ista vidjelo
Evo ti moj 14dpohttps://ibb.co/rpHMtTB ovaj iznad je mislim 12dpo.. a nasa Freya ti do 16dpo nije imala BFP..taaak da, vjerujem da ce biti sve ok ❤️
Hej, pa evo usudit cu se reci da sam dobro. Malo se zaguzvalo na poslu posto su krenili godisnji polako, ali dobro je. U nedjelju sam pocela piti tablete posto mi je danas vec 50 dc a M nema.. tako da lagano imam vrtoglavice pa sam pocela piti navecer tablete jer ako ujutro popijem ne mogu funkcionirati.
Znas sta neka je on aktivan, a mucine ce proci. Bitno da ste vi dobro❤
50dc???!! Omg! Bome ti se fino razvuklooo..misa mu 😒 sta si dobila da pijes? Utrice?
Ja sam ti dobila tablete za tlak..znaci odvratne su! Bome sam pila svakakve al ovako slane i ruzne nikada 🤮🤮
Nadam se da ces uskoro zaustaviti taj ciklus na jedno godinu dana, pa nek se onda razvlaci koliko hoce 😘😘
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ovi iz laboratoria mi poslali mail da su imali problema i da cu rezultate bete dobit tek sutra ujutro. Nazvala sam ih i kazu mozda vam ovi iz zagreba veceras posalju. Ludaaa sam .test jucer i danas 30 dc
E stalno upadam u temu da vidim jel dosla beta kao ono govno..mogu mislit kak si ludaaa 😒
Noooooo, po meni ovo je okej test :) iii jos jedna dobra stvar, nema krvarenja, jel tako? Danas si koji dpo?
30dc ovo je avion test 💪💪🤞❤️
Oo Tooomyy kako sii? Kako je Fran?
Ljubiceee ❤️❤️ super smo, rastemo i divljamo 🤣 do nedavno sam ga osjetila samo u donjem dijelu stomaka a sad si vec uzima malo hrabrosti pa ga ima sad po cijelom stomaku, istrazuje momak 🤣
Ja sam dobila jutarnje mucnine pa eto izazov je oprati zube ujutro, no dobrooo 🤣🤣 kako si ti? 😘😘😘
Ina85 pa da, za dan ocekivane je ovo cist pristojan test ☺️ kod mojih biokemijskih svi testovi su bili govno, sjenice koje moras lovit da bi se ista vidjelo
Evo ti moj 14dpohttps://ibb.co/rpHMtTB ovaj iznad je mislim 12dpo.. a nasa Freya ti do 16dpo nije imala BFP..taaak da, vjerujem da ce biti sve ok ❤️
Hej, pa evo usudit cu se reci da sam dobro. Malo se zaguzvalo na poslu posto su krenili godisnji polako, ali dobro je. U nedjelju sam pocela piti tablete posto mi je danas vec 50 dc a M nema.. tako da lagano imam vrtoglavice pa sam pocela piti navecer tablete jer ako ujutro popijem ne mogu funkcionirati.
Znas sta neka je on aktivan, a mucine ce proci. Bitno da ste vi dobro❤
50dc???!! Omg! Bome ti se fino razvuklooo..misa mu 😒 sta si dobila da pijes? Utrice?
Ja sam ti dobila tablete za tlak..znaci odvratne su! Bome sam pila svakakve al ovako slane i ruzne nikada 🤮🤮
Nadam se da ces uskoro zaustaviti taj ciklus na jedno godinu dana, pa nek se onda razvlaci koliko hoce 😘😘
Da imam utrogasten, nadam se da i ja samo sam vec luda od svega hahah 🤣🤣
Ajoj ja ne volim tablete ni nacrtane vidit ali sta ces. Sto se mora nije tesko. Za bebolinu sve pa i tablete i sve sta treba🥰😚😚
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
XOXO, valjam se od smijeha zbog ovog da ste pokrili samo pik, hahah. Pa kako to da izvedem, pa pravit ću se da me boli glava sve do pika hahah
Pozdrav i Buba, ljeto je idealno vrijeme za sve živo :) Je li bas rečeno trebate pauzirati ljeto?
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
I je li ko došao do nivoa istraživanja drevnih mudrosti o povezanosti zablokirane 2. čakre i neobjašnjive neplodnosti? :D Malo se zezam ali sam i ozbiljna :D
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Trudnice🤰:
💞 Jagodica1988 ➕
💞 Ancio ➕
💞 Rea ➕
💞 Jelenko ➕
💞 Bambina ➕
💞 Lori ➕
⬇️🔜🤰
☀️ ODBROJAVANJE - 6. MJESEC ☀️
Ina85 12.06. - 4 dana kasni ❤️ (u isčekivanju bete)
XOXO 16.06. - ❤️❤️❤️ (imamo +, čekamo da službeno zakasni M)
Marinci 18.06. - 2 dana ❤️
Sunshine 23.06. - 7 dana ❤️
Buffy 27.06. - 11 dana ❤️
Ameliee 28.6. - 12 dana ❤️
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
Delia 01.07. - 15 dana ❤️
Kamilica 03.07. - 17 dana ❤️
Sekica89 07.07 - 21 dan ❤️
Dobro jutro svima! 💕 Bacam se na čitanje zaostataka… Pusaaa 😘
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Jutro cure😊
Marinci kad nam ti piskis?
BubaT folna je super i za oporavak maternice, meni su tako rekli u bolnici. Samo ju nastavi piti i pazi da bude aktivna folna. Jos malo pa ce i kod tebe krenuti odbrojavanje🤗
Ina test izgleda skroz dobro, drzimo fige za betu! Bas su te zeznuli s tim nalazima😣
Tommyf drago mi je da ste ti i malac dobro😍 sta jutarnje mucnine u 18tt?? Ma daj! Znaci doslovce se mogu bilo kad pojaviti.
Amelie, XOXO😘😘
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
e tek sad mi nista nije jasno. 🙄 kako moze beta bit negativna a test pozitivan
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
I pise datum prijema 15.6 a ja betu vadila 14.6 u pon 🙄
I pise datum prijema 15.6 a ja betu vadila 14.6 u pon 🙄
Jutro cure.
Ina datum prijema u Zg je 15. Vjerojatno iz tvog mjesta su tek sljedeci dan poslali u laboratorij. Ima nekoliko razloga da beta bude negativna a test pozitivan. Nemoj se odmah istresirat betu treba svakako ponoviti pa bit pametniji ❤️
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Nemam testica hcg icu kupit poslje. Piskila sam jedan lh sad i ovo je pik.
Sortiraj odgovore
Najstariji