Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    18. Lipanj 2021. 09:03

Ja isto bas nevjerujem ovom laboratoriju. Beta u poedeljak bila 2.30 a ja mengu jos nisam dobila a 35 dc je danas. Samo smeckaste mrljice. Znam da cu dobit i da je biokemijska. Al ako gledamo po njihovom onda sam trebala dobit prije 5 dana vec M. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

buhtlica23
    18. Lipanj 2021. 09:13

MartaZ12

Ja se uz sve jako brinem i kako će se svi ovi pokušaji odraziti na nas brak. Koliko god se ljudi voljeli, ovo je bas nekakav veliki izazov jer je stres neizbježan. Ja pokušavam iskulirati koliko mogu, pravim se pred MM da me sve ovo ne bedira bas previše, ali se sve vise počinjem osjećati neplodna, suhonjava, ostarjela, manje vrijedna. MM izgleda kao da uopste nema nikakvih problema sa svim tim neuspjelim pokušajima, ali ipak… znamo svi šta je muški ego. Ponekad me brine i da ne pomisli da bi to uspio s nekom drugom ženom. Imam prekrasnog muža ali sam ipak veoma zabrinuta. A onda svi ti ljudi s bebama… i njihovi sažaljivi tonovi. Nekad imam osjećaj da neki od njih namjerno pričaju o svojoj djeci pred nama, možda nesvjesno ali maliciozno. Onda postajem i ljubomorna. Svašta nešto se dešava u medjuvremenu dok čekam taj plus. Pa neka tuga, pa faza racionalizacije… pa tuge i brige šta ako nikad ne uspijemo. Nekad čak mislim da me neko i prokleo :) Sorry za ovu patetiku, ne mogu razumjeti oni srećkovića koji ne prolaze sve ovo, pa se nemam gdje ispuhati :)

Tocno tako se i ja osjecam, s tim da smo mi mladi svima pa ono. Iako stalno forsiraju sa pitanjima. Posto smo u braku svako malo kad ce beba. Nitko ne misli o tome da je to preosobno pitanje i niko ni ne pomislja o tome da mozda imamo problem. Ne mozda nego sigurno imamo. U obitelji imamo 2 trudnice i za trecu smo saznali jucer ne moram vam pricati o tome koliko me to potreslo. Toliko sam plakala da me bolila, glava sinusi i sve ostalo. Bila sam jako sretna zbog njih,ali jako tuzna zbog nas. Bojim se kako ce to utjecati na nas,nas brak, odnos. Ond asi opet govorim mlada si mlad je doci ce to na svoje. Onda me opet obuzme tuga i tako u krug. Sve vise prinateljica je trudno i najgore od svega je sto ne zele nego eto desilo se. To kad mi kazu kao da mi zabiju noz u stomak eto.. nije patetika nego surova realnost koja je uzasno nepravedna.. drzi se nadam se da cemo sve ovdje sto prije ugledati plusic 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

*Buffy*
    18. Lipanj 2021. 10:33

Ina85

Ja isto bas nevjerujem ovom laboratoriju. Beta u poedeljak bila 2.30 a ja mengu jos nisam dobila a 35 dc je danas. Samo smeckaste mrljice. Znam da cu dobit i da je biokemijska. Al ako gledamo po njihovom onda sam trebala dobit prije 5 dana vec M.

Hoćeš ić opet vadit betu, draga?

Podrška i ogromni zagrljaj svima vama koje se osjećate beznadno.. vjerujte, sve smo u istom košu. I mene uhvati, pogotovo par dana pred mengu 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Marinci
    18. Lipanj 2021. 11:16

Jutro curke,vidim da smo sve malo u budućnosti zadnje dane,proc ce i to budemo brzo kupovale gegice i haljinice za trudnice,Buhtlice svima nam je tako meni isto jucer mama nabraja ko je sve ostao trudan prisila mi je kava i ručak nije da sam ljubomorna al hocu i ja

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    18. Lipanj 2021. 11:17

Marinci

Jutro curke,vidim da smo sve malo u budućnosti zadnje dane,proc ce i to budemo brzo kupovale gegice i haljinice za trudnice,Buhtlice svima nam je tako meni isto jucer mama nabraja ko je sve ostao trudan prisila mi je kava i ručak nije da sam ljubomorna al hocu i ja

U bedu hahahahah ne budućnosti mob ispravlja

👦38👩32

buhtlica23
    18. Lipanj 2021. 11:29

Marinci

E bas to,prisjedne mi se. Jako sam sretna zbog njih svih, ali ocu i ja hahhaha.

I meni tako ispravlja pa ispadnem ko budala 😅🤣🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

*Buffy*
    18. Lipanj 2021. 11:30

Marinci

meni isto jucer mama nabraja ko je sve ostao trudan prisila mi je kava i ručak nije da sam ljubomorna al hocu i ja

Ja bogme budem malo zavidna.. Jučer saznam da je još jedna kolegica trudna - bam, samo tako. Odmah nakon prvog djeteta. Znači, svaki mjesec netko s posla trudan.

Baš frustrirajuće.

👩🏻 34 🧔🏻34
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Redovne M 🩸
    Normozoospermia ✅

*Buffy*
    18. Lipanj 2021. 12:03

Cure, prijavljujem herpes na gornjoj usni. A jučer sam dobila brutalan osip na mjestu vjenčanog prstena - još uvijek je tu, ne znam što da radim. Svrbi za poludit. Mažem aloe vera gelom u nadi da će što prije proći.

Nadajmo se da su to rani simptomi. Ako nisu, netko se okrutno igra mojim osjećajima 

👩🏻 34 🧔🏻34
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Redovne M 🩸
    Normozoospermia ✅

Marinci
    18. Lipanj 2021. 12:18

_Buffy_

Marinci

meni isto jucer mama nabraja ko je sve ostao trudan prisila mi je kava i ručak nije da sam ljubomorna al hocu i ja

Ja bogme budem malo zavidna.. Jučer saznam da je još jedna kolegica trudna - bam, samo tako. Odmah nakon prvog djeteta. Znači, svaki mjesec netko s posla trudan.

Baš frustrirajuće.

A to da ne govorim cijela firma trudna i jos se čude kako nisu ocekivale,hahahahahhahaha a ja svome ne dam disat

👦38👩32

Marinci
    18. Lipanj 2021. 12:28

🤰🏼🍀Anci🍀🔜🤱🏼

ola trudilice, no no nema odustajanja ili negativnih misli, sve sam i sama prosla kao sto vi trenutno prolazite ili ste prosle, isplacite se i cim menga dode u nove pobjede, uspjet cete!! 🧡🧡samo glavu gore, kad vjerujes da ce biti onda i bude! grlim vas

Ancice hvala  znam da ti je brzo pregled bas me veseli to,reci mi kako je Sandricak pratim malo i zimske nju ne vidim

👦38👩32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.