Jutro 🙂
Mi smo pokrili pik pa sta bude bude, nadamo se najboljem… a sad odbrojavanje
Sto se tice ovih pms/trudnoca simptoma, sad kako par mjeseci pratim, bilo je tu svega, svaki mjesec razlicito tako da se na to uopce ne vrijedi obazirati… barem je kod mene tako…
Nećete dan nakon peaka pokrit?
Meni je isto tako sa tobožnjim simptomima. Nekako se psihički držim do 8dpo, a onda sve ode u kuki ta zadnja 4 dana pred mengu
Ma tako sam i ja, pred kraj ludim…
Pokrit cemo i veceras, ali mislim da je prosla O jer mi danas nije bio smajlic na lh testu i svijetlije su trakice kad ih usporedim s jucerasnjim…
Mi smo prosli put pokrili samo pik - dan smajlica i ulovilo se tako da drzim fige. Vjerojatno nismo vojsku preforsirali pa je bila odmorna i puna snage 🤣🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Pozdrav zene👋
Ja sam u iscekivanju prve menge nakon sponatnog (blighted ovum 10tt),jucer je ravno mjesec dana proslo. Vadim krv (hormone, feritin, vit d) s tom prvom mengom. Papa je uredan. Boostam malo maternicu i jajnike sa cajem (neven, vrkuta, stolisnik).
Nego, aktivno cu vam se pridružiti kad produ 3 ciklusa koliko mi je receno da trebamo pauzirati. Pa ćemo loviti pikove (tako zovemo ovulaciju?, ne zamjerite nisam do sad imala iskustva s trakicama, prvi sin se uhvatio ne planirano) trakicama. U svoj toj strci sam zaboravila pitati gin kad je najbolje poceti s folnom opet?
Zelim vam sto prije svima plusiće i uredne i dosadne skolske trudnoće 🤞
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Ovi iz laboratoria mi poslali mail da su imali problema i da cu rezultate bete dobit tek sutra ujutro. Nazvala sam ih i kazu mozda vam ovi iz zagreba veceras posalju. Ludaaa sam .
test jucer i danas 30 dc
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ovi iz laboratoria mi poslali mail da su imali problema i da cu rezultate bete dobit tek sutra ujutro. Nazvala sam ih i kazu mozda vam ovi iz zagreba veceras posalju. Ludaaa sam .test jucer i danas 30 dc
E stalno upadam u temu da vidim jel dosla beta kao ono govno..mogu mislit kak si ludaaa 😒
Noooooo, po meni ovo je okej test :) iii jos jedna dobra stvar, nema krvarenja, jel tako? Danas si koji dpo?
30dc ovo je avion test 💪💪🤞❤️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ovi iz laboratoria mi poslali mail da su imali problema i da cu rezultate bete dobit tek sutra ujutro. Nazvala sam ih i kazu mozda vam ovi iz zagreba veceras posalju. Ludaaa sam .test jucer i danas 30 dc
E stalno upadam u temu da vidim jel dosla beta kao ono govno..mogu mislit kak si ludaaa 😒
Noooooo, po meni ovo je okej test :) iii jos jedna dobra stvar, nema krvarenja, jel tako? Danas si koji dpo?
Oo Tooomyy kako sii? Kako je Fran?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Da jedva sam cekala danas u 1 da mi posalju rezultat. Al bas su me zeznuli. Nisam mogla vjerovat . Al.cut ce oni mene jos. Ako budem ponovo morala vadit betu idem direkt u pulu i za sat vremena imam rezultat. Ovi ovdje su bas neozbiljni. Ti stvarno mislis da je to ok testic za 30 dc. A ja uvjerena da mora bit skroz tamna crtica jer mi kao dan M. Izgleda da nakon toliko testiranja stvarno nista neznam 🤣
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Buba meni je gin rekla da niti ne prestanem pit folnu. Tako da sam nastavila cijelo vrijeme. Ne zelim ulazit u odluke tvog dr ipak su oni strucnjaci. Al meni je moja gin rekla da je to cekanje 3-6 mj "zastarjela teorija" i ako je sve ok nakon prvog M vec se moze krenut u nove pokusaje. Tako je i meni nakon prve M dala zeleno svjetlo.
Pik je kratki period najvece razine lh koji bude cca 24 h pred ovulaciju. Trakice pokazuju najtamniju crticu kad je pik.
Ina meni tvoj testic izgleda skroz ok. Znam da si vadila betu sto ce ti 100% potvrdit sve al dok ne dodu nalazi sta si ne uzmes onaj CB s tjednima. Tamo mi se cini stvarno nema zabune. Vidim da si i ti iz Istre 🤩
_____
Ja sam se narucila sutra ujutro za vadit betu. E sad dvoumim se dal sljedeci put ic u petak ( ili mi je to prerano) ili cekat tek ponedjeljak?
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ljubiceee ❤️❤️ super smo, rastemo i divljamo 🤣 do nedavno sam ga osjetila samo u donjem dijelu stomaka a sad si vec uzima malo hrabrosti pa ga ima sad po cijelom stomaku, istrazuje momak 🤣
Ja sam dobila jutarnje mucnine pa eto izazov je oprati zube ujutro, no dobrooo 🤣🤣 kako si ti? 😘😘😘
Ina85 pa da, za dan ocekivane je ovo cist pristojan test ☺️ kod mojih biokemijskih svi testovi su bili govno, sjenice koje moras lovit da bi se ista vidjelo
Evo ti moj 14dpo https://ibb.co/rpHMtTB ovaj iznad je mislim 12dpo.. a nasa Freya ti do 16dpo nije imala BFP..taaak da, vjerujem da ce biti sve ok ❤️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Xoxo, hvala na objasnjenju ☺️ nek dode ova prva menga pa ću razmišljati kako dalje. Nek prođe ljeto 🤭
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Ljubiceee ❤️❤️ super smo, rastemo i divljamo 🤣 do nedavno sam ga osjetila samo u donjem dijelu stomaka a sad si vec uzima malo hrabrosti pa ga ima sad po cijelom stomaku, istrazuje momak 🤣
Ja sam dobila jutarnje mucnine pa eto izazov je oprati zube ujutro, no dobrooo 🤣🤣 kako si ti? 😘😘😘
Ina85 pa da, za dan ocekivane je ovo cist pristojan test ☺️ kod mojih biokemijskih svi testovi su bili govno, sjenice koje moras lovit da bi se ista vidjelo
Evo ti moj 14dpohttps://ibb.co/rpHMtTB ovaj iznad je mislim 12dpo.. a nasa Freya ti do 16dpo nije imala BFP..taaak da, vjerujem da ce biti sve ok ❤️
Hej, pa evo usudit cu se reci da sam dobro. Malo se zaguzvalo na poslu posto su krenili godisnji polako, ali dobro je. U nedjelju sam pocela piti tablete posto mi je danas vec 50 dc a M nema.. tako da lagano imam vrtoglavice pa sam pocela piti navecer tablete jer ako ujutro popijem ne mogu funkcionirati.
Znas sta neka je on aktivan, a mucine ce proci. Bitno da ste vi dobro❤
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji