Ameliee znaci tempo nam je jako slican.
Svaki put kad bi mi se tako kao tebi sad zaredale nevjerojatne stvari i dogadaji bila sam trudna. Tako da te cekam sa +
Lori ja nisam jos ni muzu rekla 🤣🤣🤣 cekam da M "zakasni". Prosli put ga je dotuklo pa bi sad ipak bila sigurna da nisu samo hormoni prolupali 🤣🤣🤣 bar to.. A onda valjda necu opet uletit u tu ststistiku da sam bas ta 1: x slucajnosti komosomeopatije.
Blizi se pregled nestrpljivo cekamo dovre vijesti. Iako si u guzvi obavezno javi ❤️
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jagodice sretno na pregledu.🤞 Probaj ne brinuti previše. 🤗💓
Buffy sretno s hopsanjem. 🙈🤞
Jelenko uf 3 tjedna ces se morati strpiti. Ali, budi pozitivna, sve ce bit ok. 🤗💓
Ameliee bas sam se nasmijala 😂
Veliki pozdrav svim curama, i sretno u ovom tjednu sa svim kroz sto prolazite! 🤗🤞💓🌞
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
A kakve lijepe vijesti! 🥳 Čestitam XOXO! Čuvam ti fige da sve bude baš lijepo i bez ikakvih problema.
Kod mene je napokon otišla vještica pa kreće malo zanimljiviji period hehe. Dr. za štitnu mi je korigirala terapiju, malo manje Eutiroksa sada i rekla mi je da mi je ipak možda previše selena i D vitamina, pa da napokon smanjim i to, sto je super jer taj Tiromaxx i taj uljani D vitamin košta ko Svetog Petra kajgana.
Amelie, ako nam osjećaj kaže da će biti, onda je vrlo vjerovatno da će biti 🤞🏻
Mužu sada svaki 2-3 dan poturim kapsulu cinka, za svaki slučaj, kofol protiv COVIDa :)
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Trudnice🤰:
💞 Jagodica1988 ➕
💞 Ancio ➕
💞 Rea ➕
💞 Jelenko ➕
💞 Bambina ➕
💞 Lori ➕
⬇️🔜🤰
☀️ ODBROJAVANJE - 6. MJESEC ☀️
Ina85 12.06. - 3 dana kasni ❤️ (u isčekivanju bete)
XOXO 16.06. - 1 dan ❤️ (imamo +, čekamo da služeno zakasni M)
Marinci 18.06. - 3 dana ❤️
Sunshine 23.06. - 8 dana ❤️
Buffy 27.06. - 12 dana ❤️
Ameliee 28.6. - 13 dana ❤️
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
Delia 01.07. - 16 dana ❤️
Kamilica 03.07. - 18 dana ❤️
Sekica89 07.07 - 22 dana ❤️
Dobro jutro drage moje! 💕 Samo da brzo objavim listu, danas mi je velika gužva na poslu pa vas vrlo vjerojatno neću moći pratiti do navečer.
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Jutro curke,Xoxo kako si nam trudnice
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Jutro cure. Evo dobro. Kriza me ubijaju i umor. Drugo nista ni cice ni bas nista drugo od simptoma. Imas ti kakvih simptoma za prijavit?
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jutro cure. Evo dobro. Kriza me ubijaju i umor. Drugo nista ni cice ni bas nista drugo od simptoma. Imas ti kakvih simptoma za prijavit?
Draga evo ledjq me bole sise me ne bole niti su narasle,a inace su odmah nakon ovulacije ogromne i bolne iako mi je tako bilo i prije dva mjeseca pa sipakk, pritisak mi je dole cudan i ledja bole kao inace svaki mjesec uhhh
👦38👩32
Imas isto ko i ja simptome. Znaci kriza, cudan pritisak dole cak nije ko pred M nego vise samo pritisak. I ostalo nista. Cice totalno mlohave a inace se sve stvrdnu.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jutro 🙂
Mi smo pokrili pik pa sta bude bude, nadamo se najboljem… a sad odbrojavanje
Sto se tice ovih pms/trudnoca simptoma, sad kako par mjeseci pratim, bilo je tu svega, svaki mjesec razlicito tako da se na to uopce ne vrijedi obazirati… barem je kod mene tako…
Nećete dan nakon peaka pokrit?
Meni je isto tako sa tobožnjim simptomima. Nekako se psihički držim do 8dpo, a onda sve ode u kuki ta zadnja 4 dana pred mengu
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Imas isto ko i ja simptome. Znaci kriza, cudan pritisak dole cak nije ko pred M nego vise samo pritisak. I ostalo nista. Cice totalno mlohave a inace se sve stvrdnu.
Da upravo to iako mi je identicno bilo i prije dva mjeseca kad sam se ponadala tako da ćemo vidit, bit će sta bude, radis li opet testic
👦38👩32
Sortiraj odgovore
Najstariji