Proguglala sam ok niata opasno..
Inače trebam dobiti za 4 dana 🙏
Nemam nikakav osjecaj.. Ni da cu ni da necu
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Zeljezo ti je ok al bilo bi dobro ga podignut kad ostanes trudna ce ti beba crpit pa da ne odes u minus. To mozes i prirodno sa svjezim sokom od cikle mrkve i jabuke npr. Mchc cak zna i na dehidraciju odskakat. Tako meni uvijek dr kaze vise vode piti.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Zeljezo ti je ok al bilo bi dobro ga podignut kad ostanes trudna ce ti beba crpit pa da ne odes u minus. To mozes i prirodno sa svjezim sokom od cikle mrkve i jabuke npr. Mchc cak zna i na dehidraciju odskakat. Tako meni uvijek dr kaze vise vode piti.
Hvala ❤️
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Nes hvala ti. 😘 Naravno da ću te upisati, pa mi smo tu dan za danom, a nadam se da će uskoro pasti i neki plusić. 🤞🤞 Normalno da tu i tamo ponekad potonemo, ali uvijek isplivamo!! 💪❤️
Buffy ispravljeno. 😉
Marinci ništa nije gotovo dok gadura ne zakuca na vrata. Realno 6 mjeseci nije dugo, no vjerujem da ti je dosta svega i da ti se tih 6 mjeseci čini kao 6 vječnosti. Ako misliš da je to najbolji put za tebe, želim ti svu sreću ovoga svijeta i da ti se sve želje i snovi ostvare. ❤️❤️
XOXO sutrašnja će beta 🔝, sigurna sam u to. 💪 Inače, danas sam se zatrpala u svoje papire i tipkala cijeli božji dan i baš mi je godilo da mi nitko za promjenu ne skače po glavi. 🙈
A muž, jadaaan, danas ga napadam samo verbalno, vrijeme mu je da se malo sabere i shvati da ne živi u hotelu i da mu ja nisam sobarica. 😡
Lozice moja draga, hvala ti puno! 🥰❤️
Ina85 a jebem mu miša. Ako je tako moralo biti neka onda više dođe i neka te prestane patiti. Baš mi je žao. 😔 Drži se! ❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Slično kao ova zavrzlama s čudnim testovima i betom, kod mene je zavrzlama sa TSH. Idem sada češće na kontrole jer su mi tako rekli i puf- test TSH u jednoj laboratoriji 1,5, a samo dva sata poslije test u drugoj laboratoriji TSH 4,6. Dan poslije odbijenih nalaza, TSH u 3. laboratoriji 2.5. (Svi testovi odrađeni prije popijene terapije). Opet su mi mjerili i prolaktin koji je 436 (3dan ciklusa), sto je valjda povišeno. Ostalo sve super, željeza recimo imam za izvoz :) Taj TSH me bas smara. Kako takve oscilacije, ne razumijem.
XOXO, ja tvoju metodu ne mogu primijeniti, MM i ja smo kao dvoje pubertetlija, ako ni ovaj mjesec ne upali hopsanje non stop e onda ćemo tek probat “samo pik” metodu.
Takodjer, inače mi je 28 dana ciklus, ne provjeravam ovulaciju trakicama ali mi je ginekologinja rekla da su mi uredne ovulacije, ali imam osjećaj da se upravo dešava na 9.DC. Ne znam je li to moguće???? ali prateći vaginalni iscjedak i grčiće...
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Marta i mi smo ko pubertetlije startali negdje u 3/2020 pokusavat svaki dan bez trakica. Kako se nista nije desilo do 11 mj kad sam imala godisnju kontrolu dr mi je rekla da uzmem trakice i da malo primirimo. I stvarno prvi put koristenja trakica pokrili smo pik i to je bilo to ulovilo se. Ta T je zavrsila kako je. Sad kad smo dobili zeleno smo recimo pauzirali 3-4 dana pred pik pokrili pik i dan poslije i opet se ulovilo. Gle nesto ima i u tome da vojsku treba odmorit ocito. Da ne budu umorni pred cilj 🤣🤣
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ja se uz sve jako brinem i kako će se svi ovi pokušaji odraziti na nas brak. Koliko god se ljudi voljeli, ovo je bas nekakav veliki izazov jer je stres neizbježan. Ja pokušavam iskulirati koliko mogu, pravim se pred MM da me sve ovo ne bedira bas previše, ali se sve vise počinjem osjećati neplodna, suhonjava, ostarjela, manje vrijedna. MM izgleda kao da uopste nema nikakvih problema sa svim tim neuspjelim pokušajima, ali ipak... znamo svi šta je muški ego. Ponekad me brine i da ne pomisli da bi to uspio s nekom drugom ženom. Imam prekrasnog muža ali sam ipak veoma zabrinuta. A onda svi ti ljudi s bebama... i njihovi sažaljivi tonovi. Nekad imam osjećaj da neki od njih namjerno pričaju o svojoj djeci pred nama, možda nesvjesno ali maliciozno. Onda postajem i ljubomorna. Svašta nešto se dešava u medjuvremenu dok čekam taj plus. Pa neka tuga, pa faza racionalizacije... pa tuge i brige šta ako nikad ne uspijemo. Nekad čak mislim da me neko i prokleo :) Sorry za ovu patetiku, ne mogu razumjeti oni srećkovića koji ne prolaze sve ovo, pa se nemam gdje ispuhati :)
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Draga Marta znam točno kako se osjećaš. Ja se pronalazim u svemu što si napisala. ❤ Naši frendovi s djecom ne znaju da mjesecima radimo na bebi, većina ih misli da smo jednostavno prekomotni i nismo još spremni za djecu. A skoro svi parovi s kojima se družimo ili već imaju djecu ili očekuju uskoro. I sto pitanja: "Pa kad ćete vi već jednom krenuti raditi na bebi?"
Isto imam divnog muža, ne žuri mu se nikamo, ne brine ga 8 neuspješnih mjeseci koji su iza nas.
Prisjetila sam se neki dan svoje izjave otprije 7 godina... S 22 godine sam u jednom trenutku rekla frendici: "Što ako ja sad te pilule uzalud pijem, što ako na kraju ispadne da zapravo ne mogu imati djecu? Pa udarat ću se po glavi za svaku kunu potrošenu na kontracepciju." I eto ga sad...
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Trudnice🤰:
💞 XOXO ➕
💞 Jagodica1988 ➕
💞 Ancio ➕
💞 Rea ➕
💞 Jelenko ➕
💞 Bambina ➕
💞 Lori ➕
⬇️🔜🤰
☀️ ODBROJAVANJE - 6. MJESEC ☀️
Sunshine 23.06. - 5 dana ❤️
Ameliee 28.06. - 10 dana ❤️
Nes 29.06. - 11 dana ❤️
Buffy 29.06. - 11 dana ❤️
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
Delia 01.07. - 13 dana ❤️
Kamilica 03.07. - 15 dana ❤️
Sekica89 07.07. - 19 dana ❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Drage Marta i Ina koliko god frustrirajuce sad izgleda najgore je kad si u glavu stavite takve stvari jer vas jos vise vuku dole. Vjerujte svi ti ljudi oko vas su se isto namucili za dobit dijete ili ako ne to sigurno imaju neki drugi problem. Samo sto ljudi o tome ne pricaju nego vole sve predstavit kroz ruzicaste naocale. A vjerujem da rjesenje postoji. Npr potpomognuta uopce nije sramota. Znam curu kojoj je receno da nema sanse da ikad ostane T i nakon svih mogucih klinika u pragu je uspjela i to dvoje ( ne blizanci).
Ja sam ko i sve vi jako nestrpljiva i ja sam vec bila na kontaktirala prag i dopisivala se s njima i bila spremna otic tamo.
Takoder znam jaaako puno ljudi koji su vec godinama u postupku tu u hr i vidim po njima kako je frustrirajuce kad se bas nista ne desava bas nikakav pomak. Neki pricaju o tome neki ne.
Mene isto bilo strah kako ce nakon prosle T izgledat nas brak ipak je to bila vec T u 16 tjednu. Skoro pola! Muz i dalje ne zeli pricati o tome i kad ja i spomenem samo promjeni temu. Ja nemam problem pricati o tome cak mi i pase al kad me njeko pita nesto uvijek se potrudim da on nije u blizini. Muski imaju nekakav svoj nacin za nosenje s problemima. Ja to postujem ko sto on postuje neke moje stvari. Kao sto ste rekle imate divne muzeve i vjerujem da ce vas ovo samo zbliziti. Ako osjecate da ova situacija postaje previse odite si u neku mpo kliniku porazgovarajte s nekim. Jer rjesenje sigurno postoji i sve ce se sigurno posloziti samo treba boti uporan i psihicki jak.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji