Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    17. Lipanj 2021. 11:09

_Buffy_

Marinci

mi nazalost nećemo moći puno cekat oce li ili neće pa idem ispilat ginekologa da krenemo s pokusavanjem na drugi nacin

Zašto nećete moći čekati, ako smijem pitati?

Jutro, ženice. 2dpo kod mene. Amelie, molim te prepravi mi za 12 dana do menge (ovulacija je kasnila ovaj mj)

Draga naravno da možeš,zato sta sam ja već psihicki nestabilna od pokusavanja imam osjecaj da jednostavno nece i moram se maknuti s mrtve točke,znas kad sve napraviš sve super a bebe nema a meni bi ta beba značila vise od života,bas sam nesretna i zato kažem da vise ne bi čekala nego probala nesto,a i mislim da je trebalo bit ,a imam i 32 godine oq da krenemo s necim

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Kamilica ♡
    17. Lipanj 2021. 11:32

Marinci bas me rastuzi kad procitam da je netko nakon pola godine pokusavanja obeshrabljen sa (samo) 32 godine. 🥺 Ja neću nikome soliti pamet, jer nemam iskustva u pokusavanju. Ja sam tek pocela prije mjesec dana s 38 godina. Ali imam oko sebe jako bliske osobe koje su u tvojim godinama pokusavali tek prvo dijete, pa nakon godinu-dvije tek uspjeli. Jesi provjerila briseve, hormone, uzv?  Mozda je neka upala, bakterija, cista.......a mozda si stvarno 100 % zdrava, ali nakon 30-te treba malo vise vremena. Daj si vremena. 😊Poanta je da nemas razloga biti nesretna i obeshrabrena. Imas vec jedno dijete, znaci da su velike sanse da ce i drugo doci. Samo budi pozitivna i strpljiva. Tek su ti 32 godine zeno draga. Sve najbolje ti zelim.🤗💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• XOXO
    17. Lipanj 2021. 12:31

Marinci nista nije gotovo dok M ne dode. Iako podrzavam u potpunosti tvoju ideju za potpomognutom. Ja sam nakon ovg induciranog zeljela ic u prag jer tamo rade genetska testiranja prije transfera i odmah znas da ti vracaju genetski zdravo. Svejedno sto nemam problema al s obzirom na prosli ishod. Pa me muz unormalio. Isto tako nemam zivaca cekat godinama da bi do cilja dosla a ako postoji laksi nacin zasto ne.
    Nes odbrojavamo s tobom i nek bude pozitivno.
    Ina ima li kakvih novosti?
    Ameliee idem da ponovit petu sutra ujutro.
    Kako tvoje dogodovstine se smiruju ili nastavljaju?
    Ikakvi simptimi u vrijeme odbrojavanja? Ili i dalje napadas muza?
    Loza nadam se da uzivas u "odmoru". Lijepo sto nas posjetis tu i tamo. Da da beta je na dan M tj ne M bila 190. Sutra ponavljam
    Lori zvuci glupo jer stres nece nestat s obzirom na prijasnja iskustva al ovaj put MORA sve bit OK tako da samo pomalo i veselo ❤️. Cekamo da nam javis lijepe vijesti nakon pregleda.
    Ja evo nisam jos nikome rekla 🤣🤣🤣 ni muzu. Cekam da vidim sutra kako se beta dupla ili ne pa cu onda valjda.  Iskreno ne znam sta cekam al kad kazem ce se opet svi prema meni pocet ponasat ko da sam invalid a taman sam malo prodisala nakon induciranog. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Kamilica ♡
    17. Lipanj 2021. 12:35

Xoxo svaka ti čast kako mozes izdržati, a da ne kazes muzu, ja bi pukla 😅 drzim fige za betu, i da je sve ok. 🤞😊

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Loza 💙😇
    17. Lipanj 2021. 12:48

Ameliee čestitke na promaknuću! <3 <3 ne sumnjam u tebe da ćeš ti to uspjeti :*
    XOXO ma sutra će beta bit u nebesima, dolazim škicnut <3

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

anuška
    17. Lipanj 2021. 16:43

Pozdrav cure,
    pratim vašu temu i lovci na ovulacije još od jeseni 2020. godine i baš sam na ovom forumu naučila hrpu stvari o kojima nisam prije imala pojma te da rad na bebi zaista jest znanstvena fantastika. U međuvremenu sam ostala trudna pomoću LH trakica (za koje i jesam ovdje saznala kako se koriste), imala spontani pobačaj i sada sam ponovo trudna (ponovo uz LH trakice). Trenutno sam u 20. tjednu i zbog straha od spontanog i čestog krvarenja sam čvrsto čuvala svoje LH trakice jer sam mislila da će mi skoro ponovo trebati. Napokon se osjećam dobro, imam nade i vjere da će s bebom biti sve u redu pa sam se odlučila riješiti LH trakice koje su mi ostale (više od 60 komada) i testove za trudnoću (20 komada) jer će ovdje nekome sigurno pomoći kao što su pomogle i meni. 
    Sve sam naručivala preko ebaya, testovi za ovulaciju su zeleni One step od 20 IU/ml, a testovi za trudnoću plavi One step od 10 IU/ml. Ukoliko je neka zainteresirana za kupnju, neka se slobodno javi na anuskamamuska39@gmail.com. Cijena po testu je 3kn, ali nije fiksna. 
    Želim vam svima da što prije dočekate svoje bebice.

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

Ina85
    17. Lipanj 2021. 17:36

XOXO

Marinci nista nije gotovo dok M ne dode. Iako podrzavam u potpunosti tvoju ideju za potpomognutom. Ja sam nakon ovg induciranog zeljela ic u prag jer tamo rade genetska testiranja prije transfera i odmah znas da ti vracaju genetski zdravo. Svejedno sto nemam problema al s obzirom na prosli ishod. Pa me muz unormalio. Isto tako nemam zivaca cekat godinama da bi do cilja dosla a ako postoji laksi nacin zasto ne.
    Nes odbrojavamo s tobom i nek bude pozitivno.
    Ina ima li kakvih novosti?
    Ameliee idem da ponovit petu sutra ujutro.
    Kako tvoje dogodovstine se smiruju ili nastavljaju?
    Ikakvi simptimi u vrijeme odbrojavanja? Ili i dalje napadas muza?
    Loza nadam se da uzivas u "odmoru". Lijepo sto nas posjetis tu i tamo. Da da beta je na dan M tj ne M bila 190. Sutra ponavljam
    Lori zvuci glupo jer stres nece nestat s obzirom na prijasnja iskustva al ovaj put MORA sve bit OK tako da samo pomalo i veselo ❤️. Cekamo da nam javis lijepe vijesti nakon pregleda.
    Ja evo nisam jos nikome rekla 🤣🤣🤣 ni muzu. Cekam da vidim sutra kako se beta dupla ili ne pa cu onda valjda. Iskreno ne znam sta cekam al kad kazem ce se opet svi prema meni pocet ponasat ko da sam invalid a taman sam malo prodisala nakon induciranog.

Ina ceka mengu. Pije brufene za glavobolju. Pocelo nes smede vec 4 dana me muci al nis od M jos. 🤷‍♀️ valjda ce krenut kad tad.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Amy_94
    17. Lipanj 2021. 18:03

Evo stigla moja krvna slika
    https://ibb.co/28w5PQV

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• XOXO
    17. Lipanj 2021. 18:36

Ina ako tako treba bit nek krene sto prije pa u nove pobjede. Drzim fige da sto prije bude.
    Amy povodom cega si vadila krv? Sory negdje nisam pohvatala. Meni kao lajiku doduse sve izgleda ok a ovaj mchc je toliko minimalno povisen da je zanemarivo

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Amy_94
    17. Lipanj 2021. 18:45

Zbog željeza sam vadila.. 
    Pojasni mi molim te ne kuzim se u to

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.