Bok cure :)
Evo da vam se javim i da vam ispricam svoju pricu od ovog mjeseca…
Znate da ovaj mjesec nismo planirali trudnocu zbog neurednog papa testa, bila sam radit briseve i cekam nalaze. Imali smo jedan odnos 6 dana prije Ovulacije koju sam popratila trakicama kao i uvijek i danas 9dpo ja za zezanciju ilza cure iz grupe idem pisnut test. KAD ONO ŠOK…
Evo ja sam i dalje ful iznenadena nemogu vjerovat da nakon 10 mjeseci intenzivnog rada na bebi nam se desi ovako nesto… slucajno. Jedino nerazumijem kako je crta tako tamna na 2 urin na 9 dpo neznam 🙈 svega me strah ali nadam se najboljem ❤️
Prekrasno dragaaaaaa,čestitam
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Oooo Inna živa si nam, baš sam pitala za tebe neki dan ❤️ kako si?
Mašo ❤️
Buhtlice kako to misliš da ćeš pričekati? 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Znate da ovaj mjesec nismo planirali trudnocu zbog neurednog papa testa, bila sam radit briseve i cekam nalaze. Imali smo jedan odnos 6 dana prije Ovulacije koju sam popratila trakicama kao i uvijek i danas 9dpo ja za zezanciju ilza cure iz grupe idem pisnut test. KAD ONO ŠOK…
Evo ja sam i dalje ful iznenadena nemogu vjerovat da nakon 10 mjeseci intenzivnog rada na bebi nam se desi ovako nesto… slucajno. Jedino nerazumijem kako je crta tako tamna na 2 urin na 9 dpo neznam 🙈 svega me strah ali nadam se najboljem ❤️
Ti da nisi planirala trudnocu ne bi se ni seksala. Pogotovo sto ti papa nije bio dobar. Po meni neodgovorno od tebe. Ili bilo koga da to radi svjesno. A ako ste vec imali i taj jedan seks mogli ste se seksat zastitom. Cestitam na trudnoci i nadam se da ce ti se brisevi vratiti u redu i da nece biti utjecaja na plod ili trudnocu. E sad svakoj od vas pisem. Jer mi je pun kufer da niko ne pise ono sta mu je na pameti neg svi ko neki cici mici. Imajte svoje ja. Ako mislite biti neodgovorni i tako se ponasati da bi ostvarili trudnocu razmislite jos jednom jer ocito nistw svjesne koje posljedice mogu biti pa cak i ako se radi i nekom maloj bestiji.
Martina GO FUCK YOURSELF .I.
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Oooo Inna živa si nam, baš sam pitala za tebe neki dan ❤️ kako si?
Mašo ❤️Buhtlice kako to misliš da ćeš pričekati? 😂😂
A strah me haahha, da se ne razocaram 🤣 ali opet nekako mi cudno da jos uvijek nije stigla 🙄
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Martina koji je tvoj problem? Kako ti druge cure tjeraš sa teme LH trakica kad objave pozitivne testove, tako si i i ti otjerana s ove teme. Tko te tjerao uopće da išta komentiraš TIM VIŠE da govoriš što je "nama svima" na umu? Ja razumijem tvoju frustraciju, ali ne razumijem zašto konstantno imaš potrebu napadat svakog tko ima pozitivan test. Pretjerala si s ljubomorom, stvarno si sve granice prešla.
Uostalom jel ti nisi otišla s foruma?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ti da nisi planirala trudnocu ne bi se ni seksala. Pogotovo sto ti papa nije bio dobar. Po meni neodgovorno od tebe. Ili bilo koga da to radi svjesno. A ako ste vec imali i taj jedan seks mogli ste se seksat zastitom. Cestitam na trudnoci i nadam se da ce ti se brisevi vratiti u redu i da nece biti utjecaja na plod ili trudnocu. E sad svakoj od vas pisem. Jer mi je pun kufer da niko ne pise ono sta mu je na pameti neg svi ko neki cici mici. Imajte svoje ja. Ako mislite biti neodgovorni i tako se ponasati da bi ostvarili trudnocu razmislite jos jednom jer ocito nistw svjesne koje posljedice mogu biti pa cak i ako se radi i nekom maloj bestiji.
Draga moja.. Vidim te na par tema da samo pljujes cure koje ostanu trudne... Prvo se cestita, a ako imas svoje misljenje o nećem nemoj ga iznosit jer imas katastrofalne komentare...očito je da nisi dobro upućena u njene "osobne" stvari i zdravstvene pa onda i bezveze komenitras... Uistalom ako ti na LH temi smetaju poneke cure i tjeras ih kao da si "vladarka foruma" onda idi na svoju temu koja ti odgovara...pretjerujes stvarno, i žao mi je sto imas milijunnn problema al frustracije se ne ispoljavaju ovdje...
Umjesto da zazelis mirnu i zdravu trudnoču ti pljijes trudnicu.. Pa akde ti malo razmisli kako se kome vraća... Lp!!
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Znaci Anitram , iskaces iz pastete na svim temama i to samo s ruznim i ocorcenim komentarima, a toliku zlobu davno nisam vidjela, pre tuzno. Ne komentiram cesto ali sorry, prvo kreni od psihe pa onda ostalo 🤮 bljuc .
Sve bestije se daju rijesit bez problema, ali psiha moj prijatelji je zajebana stvar. Isprati se sama
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
ANITRAM NIKO TE NIJE PITAO ZA MIŠLJENJE!!! DOSTA JE VIŠE I TEBE I TVOJIH GOVNARSKIH KOMENTARA !!!!!
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Martina koji je tvoj problem? Kako ti druge cure tjeraš sa teme LH trakica kad objave pozitivne testove, tako si i i ti otjerana s ove teme. Tko te tjerao uopće da išta komentiraš TIM VIŠE da govoriš što je "nama svima" na umu? Ja razumijem tvoju frustraciju, ali ne razumijem zašto konstantno imaš potrebu napadat svakog tko ima pozitivan test. Pretjerala si s ljubomorom, stvarno si sve granice prešla.
Uostalom jel ti nisi otišla s foruma?
Ma koja jebena ljubomora zenska glava. Ja znam sta znaci boriti se al da svjesno idem u nesto sto nesmijem daj molim te. Pa da mi dijete bude nedaj Boze bolesno. Niste bas sve svoje znas. Kao podupitrzr se pa daj onds budi iskrena. Jel bi ti savjetovala nekom kom je receno da se ne seksa zbog neceg da se ipak seksa pa sta budem ajd niste normalne bas.
Sortiraj odgovore
Najstariji