Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    27. Travanj 2021. 09:05

TijanaB

Hvala cure 🥰. Mi po prvi put nismo gledali ni plodne dane ma ništa. Sigurna sam bila da smo ih propustili jer su mi uglavnom 13dan ciklusa.

Hehhe super.. Mada ajd nemoguce da ste propistili plodne dane s obzirom na plusić, al shvacam želis reč da ste bas bili opusteni❤️❤️❤️cestitam. Javi nam se nakon bete ako ces ic vadit

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

TijanaB
    27. Travanj 2021. 09:09

To sam mislila 😂. Bili smo opušteni. Betu ću za nekih 10 dana. Plašim se i raditi. Tj plašim se svega nakon ovoliko vremena

Delia
    27. Travanj 2021. 09:30

@Anci @RioMare @Lori1998 i ostale cure hvala vam puno. 🤗 
    @t.loza hvala, a 25.05. ne očekujem M 😊 Malo mi je se i to poremetilo zadnja 2 mjeseca, pa dodje 2-3 dana prije. 😑
    Sretno nam, da imamo što više plusića na testovima. 

👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
    Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
    06.10. +
    16.10.21. Missed ab 6tt 😞
    13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞

Lori🍀
    27. Travanj 2021. 09:34

Jutro zene😘
    Ja sam malo u guzvi s poslom pa cu manje tipkati ovih dana.
    Marinci mozda ima jos nade
    Tijana ne znam za betu mozda da nazoves ginekologa pa pitas kad bi bilo najbolje vaditi? Testic je pozitivan😍
    Tloza ❤ Danas sam nekak bzvz raspolozena pa ne bubam gluposti😁 Krece pms lagano, jadan moj muz
    Lavanya, RioMare, Rea, Malina😘

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Elinan
    27. Travanj 2021. 10:09

Pozdrav djevojke,
    Imam problem i veliku nedoumicu. 27. i 28. dana ciklusa radila sam test koji je bio blago pozitivan, vidljivost ovog radjenog 28-og nesto malo jaca. 29. dana, odnosno jucer, vadila sam betu i rezultat je, na moje veliko razočaranje, samo 4,3. Jasno mi je da je rezultat prema parametrima negativan, no ipak je blizu ovoj granici od 5 pa me zanima znaci li on ista? Danas je 30-i dan ciklusa i menstrucija jos nije dosla. Od simptoma imam natecene grudi, tamne bradavice, blage bolove u trbuhu i sasvim blage mucnine. Takodjer u par navrata sam se jako oznojila u snu, što mi se inače NIKAD ne događa. Unaprijed hvala na odgovorima, savjetima i sugestijama!

• Sarita111
    27. Travanj 2021. 10:51

Pozdrav nova sam ovdje 🤗🤗
    Naime imam pitanjce negdje sam procitala da lh trakice mogu "potvrditi" trudnocu... Pa sad neznam jeli ima neko mozda iskustva s tim 🙄 M mi kasni 2 dana nisam radila test jer me strah ponovnog razocarenja naime 2 godine radimo na bebi i nista (s nama je sve u redu)... Vrag mi nije da mira i napravim lh test za ovulaciju iako je vec bila itd i pokaze opet pozitivan rezultat sto me zbunilo skroz... Pa me zanima dali je imao ko slicno iskustvo svakako sutra kupujem test ako nedode M... Oprostite na duzem postu😊 lp ❤️

buhtlica23
    27. Travanj 2021. 11:04

Sarita111

Naime imam pitanjce negdje sam procitala da lh trakice mogu "potvrditi" trudnocu… Pa sad neznam jeli ima neko mozda iskustva s tim 🙄 M mi kasni 2 dana nisam radila test jer me strah ponovnog razocarenja naime 2 godine radimo na bebi i nista (s nama je sve u redu)… Vrag mi nije da mira i napravim lh test za ovulaciju iako je vec bila itd i pokaze opet pozitivan rezultat sto me zbunilo skroz… Pa me zanima dali je imao ko slicno iskustvo svakako sutra kupujem test ako nedode M… Oprostite na duzem postu😊 lp ❤️

Pozdrav,moguce je da pokaze trudnocu,no to vrijedi samo ako je druga crtica tamna kao i kontrolna. Barem je do sada tako bilo. Najbolje bi bila da kupis hcg i napravis imas u DM 2 kom za 30 kn 😁 sretno!

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

RiO MArE🐟😅❣️
    27. Travanj 2021. 11:12

Elinan

Pozdrav djevojke,
    Imam problem i veliku nedoumicu. 27. i 28. dana ciklusa radila sam test koji je bio blago pozitivan, vidljivost ovog radjenog 28-og nesto malo jaca. 29. dana, odnosno jucer, vadila sam betu i rezultat je, na moje veliko razočaranje, samo 4,3. Jasno mi je da je rezultat prema parametrima negativan, no ipak je blizu ovoj granici od 5 pa me zanima znaci li on ista? Danas je 30-i dan ciklusa i menstrucija jos nije dosla. Od simptoma imam natecene grudi, tamne bradavice, blage bolove u trbuhu i sasvim blage mucnine. Takodjer u par navrata sam se jako oznojila u snu, što mi se inače NIKAD ne događa. Unaprijed hvala na odgovorima, savjetima i sugestijama!

Pozdrav.. Možda je jos fulll jako rana trudnoća.. Oko 3.tjedna je mislom vrijednost od 5 - 50.. Pričekaj pa opet uradi test pa ako bude poz onda opet betu uradi... Ako želis možeš nam test ubacit na ovaj link https://imgbb.com/

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    27. Travanj 2021. 11:13

Sarita111

Naime imam pitanjce negdje sam procitala da lh trakice mogu "potvrditi" trudnocu… Pa sad neznam jeli ima neko mozda iskustva s tim 🙄 M mi kasni 2 dana nisam radila test jer me strah ponovnog razocarenja naime 2 godine radimo na bebi i nista (s nama je sve u redu)… Vrag mi nije da mira i napravim lh test za ovulaciju iako je vec bila itd i pokaze opet pozitivan rezultat sto me zbunilo skroz… Pa me zanima dali je imao ko slicno iskustvo svakako sutra kupujem test ako nedode M… Oprostite na duzem postu😊 lp ❤️

Pozdrav, nemoj se oslanjat na lh trakice kao moguć znak trudnoće..one znaju biti pozitivne i kad je M u dolasku, radije napravi hcg pa budi sigurna.. Imali smo i trudnica koje su isle vidit s lh trakicama dali to vazi pa nisu bile pozotivne.. Tako da svakako nemoj se na to oslanjati

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Elinan
    27. Travanj 2021. 11:26

RiO MArE🐟😅❣️

Elinan

Pozdrav djevojke,

Pozdrav.. Možda je jos fulll jako rana trudnoća.. Oko 3.tjedna je mislom vrijednost od 5 - 50.. Pričekaj pa opet uradi test pa ako bude poz onda opet betu uradi… Ako želis možeš nam test ubacit na ovaj linkhttps://imgbb.com/

Bilo bi lijepo kad bi bilo tako, al ova je vrijednost ipak uznemirujuce mala. Ovo su linkovi na testove napravljene  prije 2 i 3 dana https://ibb.co/qdpQWKH https://ibb.co/hLhKRtk

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.