Pozdrav nova sam ovdje 🤗🤗
Naime imam pitanjce negdje sam procitala da lh trakice mogu "potvrditi" trudnocu… Pa sad neznam jeli ima neko mozda iskustva s tim 🙄 M mi kasni 2 dana nisam radila test jer me strah ponovnog razocarenja naime 2 godine radimo na bebi i nista (s nama je sve u redu)… Vrag mi nije da mira i napravim lh test za ovulaciju iako je vec bila itd i pokaze opet pozitivan rezultat sto me zbunilo skroz… Pa me zanima dali je imao ko slicno iskustvo svakako sutra kupujem test ako nedode M… Oprostite na duzem postu😊 lp ❤️
Pozdrav, nemoj se oslanjat na lh trakice kao moguć znak trudnoće..one znaju biti pozitivne i kad je M u dolasku, radije napravi hcg pa budi sigurna.. Imali smo i trudnica koje su isle vidit s lh trakicama dali to vazi pa nisu bile pozotivne.. Tako da svakako nemoj se na to oslanjati
Hvala vam na brzom odgovoru 😊😊 svakako cu ako ne dode do sutra otic kupit test pa cemo vidjeti.. Hvala najljepsa ❤️
Evo moja menstruacija došla napokonnnn znala sam da će doc nemajtee brige vec od jucer kad je negativan test bio jbg ne ide pa ne ide od prirodnog nema puno koristi krecem sad žestoko s pretragama očito je da nešto ne štima par mjeseci konstantno truda pa sipakk, i nema više opuštanja puna mi je kapa kad mi kažu treba se opustit iduci tjedan idem gledat prohodnostttt držite fige,,,,,,,valjda će mi ginekolog sto pametno savjetovat osim opuštanja hahahahahhahaha,curke moje di je zujalica njoj kasni dva danaaaq
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Evo dog u ponedjeljak prohodnost,,,lozice moja upisi me 25.5. Opet sam crna ovca ma listi
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Evo dog u ponedjeljak prohodnost,,,lozice moja upisi me 25.5. Opet sam crna ovca ma listi
Heej devojke ,zdravo svimaa. Zao mi je za minuse i glupe veštice, a plusicima cestitam. ❤
Marinci obavezno javi kako je na HSG,jako me zanima. I ja sam mislila sledeci mesec ako dobijem da idem,ali msm da necu ici jos uvek. ❤
Pozdrav svima,slabije sam aktivna ali citam vas ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ancio ma pokriveno je toooo 🤞🤞
TijanaB stvarbo treba biti opušten, meni je to tako neizvedivo :D
Delia odlično, odbrojavamo zajedno :D
Aaaaaa lori moja nemoj mi to govoriti da te neće biti 💔 mislim na tebe :*
Elinan nadam se da nije biokemijska u pitanju
Sarita lh trakicr mogu detektirati t ali isto tako i m, svakako savjetujem da piškiš hcg i pošalješ nam slikicu 😁
Marinci žao mi je za m, idemo sad ovaj ciklus ozbiljno 💪 sretno!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Buhtlice što se s tobom događa?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bok cure :)
Evo da vam se javim i da vam ispricam svoju pricu od ovog mjeseca...
Znate da ovaj mjesec nismo planirali trudnocu zbog neurednog papa testa, bila sam radit briseve i cekam nalaze. Imali smo jedan odnos 6 dana prije Ovulacije koju sam popratila trakicama kao i uvijek i danas 9dpo ja za zezanciju ilza cure iz grupe idem pisnut test. KAD ONO ŠOK...
Evo ja sam i dalje ful iznenadena nemogu vjerovat da nakon 10 mjeseci intenzivnog rada na bebi nam se desi ovako nesto... slucajno. Jedino nerazumijem kako je crta tako tamna na 2 urin na 9 dpo neznam 🙈 svega me strah ali nadam se najboljem ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bok cure :)
Evo da vam se javim i da vam ispricam svoju pricu od ovog mjeseca…
Znate da ovaj mjesec nismo planirali trudnocu zbog neurednog papa testa, bila sam radit briseve i cekam nalaze. Imali smo jedan odnos 6 dana prije Ovulacije koju sam popratila trakicama kao i uvijek i danas 9dpo ja za zezanciju ilza cure iz grupe idem pisnut test. KAD ONO ŠOK…
Evo ja sam i dalje ful iznenadena nemogu vjerovat da nakon 10 mjeseci intenzivnog rada na bebi nam se desi ovako nesto… slucajno. Jedino nerazumijem kako je crta tako tamna na 2 urin na 9 dpo neznam 🙈 svega me strah ali nadam se najboljem ❤️
Aaaaa čestitam 💗💗 wow 💗 nek sve bude dobro 🙏🙏 bas bas mi je drago
Jutro cure… malo da vam se javim… iskreno, nemam volje uopce ista pisati, vise mi nimalo nisu "zabavne" ni trakice ni bazalna ni tempirani odnosi… osjecam kao da ne pripadam vise u ovu grupu 🤷♀️ nadam se da uskoro krecemo u neke konkretnije stvari tipa ivf…
Sad sam 4dpo… bole me sise od jucer… simptoma nema jos naravno… drzite fige🤞
Zao mi je zbog svih vjestica i minusa 💔 i drzim fige da stigne koji plusic… 💗💗🍀🍀🍀🙏🙏🙏
Tijana cestitam od srcaaa…mogu zamislit srecu nakon 3 godine!! Nek sve bude dobro dalje 🙏🙏
Mislim da je sve lakše ako podijeliš s nekim, a znaš da ćemo te mi ovdje razumjeti ❤️ i sama sam rekla da neću više ni trakice, bbt a seksat ćemo se kad nam je volja a ne po rasporedu, ali svejedno sd osjećam lakše kada sam tu. Zamisli Tijanin plusić nakon 3 godine, pa to baš daje snagu i volju za dalje :)
Želim ti da kroz koji dan i ti ugledaš svoj plusić ❤️❤️
❤❤
Buhtlice što se s tobom događa?
Nista posebno od M ni traga ni glasa, pricekat cu jos par dana pa onda pisnit test. Posto sam ono nesto slicno piku uhvatila u proslu subotu i odma je krenila svjetlilt tako da ne znam sto je to bilo. Mozda je pik mozda ne ne znam. Mozd aubpetak pisnem ako ne dode prije. Ali ne nadam se nicemu.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji