Ancio nemoj mi ta odustajanja na 6dpo, bit će kaznenih bodova 😤😤
TijanaB uhh lijep testić 🥰🥰 što si rekla, kasni li ti ili si nestrpljiva pa piškiš ranije?
vidi vidi macke moje, ma lozice pa nismo pik pokrili tako da su sanse nikakve hihi
stvarno ne vjerujem u ovaj ciklus nikako, sam ne volim to sto se ja napatim kao idiot dok ona dode
jel ide jako? kako si ti
kako napreduje TICNU grupa
Znam da si pričala da niste pik pokrili, ali osim ako se prije toga niste seksali prije više od 3 dana onda još ima nade i tićnu si i gotovo 😎 nema odustajanja
Ma okej sam, u fazi sam nagovaranja muža da ide napraviti spermiogram a on se tome opire kao da sam mu rekla da će ga streljati tamo. Malo me ljuti ali proći će i to.
A grupica nam je vesela i aktivna 😁 poziv i dalje vrijedi ako ćeš nam se pridružiti ❤️
Čuješ li se s Monsterom? Kako je ona?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Marty, Ancio, Skategirl, RioMare 💗
Bella ako citas 💗 nadam se da si dobro 💗
Jutro cure… malo da vam se javim… iskreno, nemam volje uopce ista pisati, vise mi nimalo nisu "zabavne" ni trakice ni bazalna ni tempirani odnosi… osjecam kao da ne pripadam vise u ovu grupu 🤷♀️ nadam se da uskoro krecemo u neke konkretnije stvari tipa ivf…
Sad sam 4dpo… bole me sise od jucer… simptoma nema jos naravno… drzite fige🤞
Zao mi je zbog svih vjestica i minusa 💔 i drzim fige da stigne koji plusic… 💗💗🍀🍀🍀🙏🙏🙏
Tijana cestitam od srcaaa…mogu zamislit srecu nakon 3 godine!! Nek sve bude dobro dalje 🙏🙏
Mislim da je sve lakše ako podijeliš s nekim, a znaš da ćemo te mi ovdje razumjeti ❤️ i sama sam rekla da neću više ni trakice, bbt a seksat ćemo se kad nam je volja a ne po rasporedu, ali svejedno sd osjećam lakše kada sam tu. Zamisli Tijanin plusić nakon 3 godine, pa to baš daje snagu i volju za dalje :)
Želim ti da kroz koji dan i ti ugledaš svoj plusić ❤️❤️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Gdje mi je Lori? Ženo nisam se cj jutro nasmijala a godilo bi mi smijeha, požuri s javljanjem 😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Danas (ne) trebam dobit ili sutra, jer su mi ciklusi 27-28 dana. Šta misliš kad bih betu trebala raditi?
Super ti je testić... Pa možeš betu otić vadit i onda svaka 2 dana se dupla❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
TijanaB uhh lijep testić 🥰🥰 što si rekla, kasni li ti ili si nestrpljiva pa piškiš ranije?
vidi vidi macke moje, ma lozice pa nismo pik pokrili tako da su sanse nikakve hihi
stvarno ne vjerujem u ovaj ciklus nikako, sam ne volim to sto se ja napatim kao idiot dok ona dode
jel ide jako? kako si ti
Ajojjj pa ako ste oko pika pokrili uopće se ne sekiraj... Nema straha i unaptijed otpisivanja😁😎💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hvala cure 🥰. Mi po prvi put nismo gledali ni plodne dane ma ništa. Sigurna sam bila da smo ih propustili jer su mi uglavnom 13dan ciklusa.
Buffy slavit ćemo zajedno 😇 Reazamisli samo da ovu snimku imaš u uspomenu i za buduću bebicu 😍 a možda i upravo taj jedan bude vrijedan 💌 uživaj i veseli se, sreća doslovce kuca na vrata 🙏🏻❤️
Lunamooni ostatak cura - možda ćemo brojiti rekorde u svibnju na ovom forumu 😎
Ja sam slikicu zalijepila u biljeznicu nakon lh trakica 😀 sad bar znam da 2 dana nakon pika ovuliram za ubuduce. Jos jedan smijeh. Mene bolio lijevi jajnik i kaze ona meni ali na desnom ovuliras 🤣 tek navecer mi se javio taj desni jajnik koji me bas rasturao da sam isla spavati 😅 danas me tu i tamo probode. I napuhala sam se tako da je danas definitivno bila ovulacija. Od sutra mogu krenut u cekanje i gledanje simptoma 🤣
jel ide jako? kako si ti
Jos uvijek stoji poziv da nam se pridružiš ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji