Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Travanj 2021. 17:20

I da se razumijemo Anitram, shvaćam što želiš reći i shvaćam da si možda zabrinuta hoće li biti sve ok. Ali ovo je JEBENO zločesto. Ja ne znam shvaćaš li ti da Mašu udaraš upravo tamo gdje najviše boli - nju unaprijed okrivljuješ za nešto i tjeraš je da se loše osjeća. Što te čini sretnom u tome da se netko loše osjeća? Zašto i kakvo zadovoljstvo imaš u tome?

RiO MArE🐟😅❣️
    27. Travanj 2021. 17:20

RiO MArE🐟😅❣️

🦋Anitram-3-🦋

Rea_30

Anitram vrati se od tamo gdje si i došla. Jer šta ćeš tu kad nismo normalne.
    Itekako imas problema sa frustracijom i ljubomorom.
    Prvo svoje smece pometi pred svojim vratima a tek onda pred drugim.
    Taj visak negativne energije zna se kako se rješava- seksom. Zato sretno !

Ajd nauci si prvo brisat dupe pa se onda javi. Da bar imam na sto bito ljubomorna jos bi i rekla nesto. A na to da riskiram roditi bolesno dijete jer eto meni se bas oce imat dijete sad u odmah, bome na to nisam ljubomorna. ❤

Molila bi te da se okrenes i odes s ove teme…niti znas sta je kome niti imas pravo osuđivat ako ne znas sta kroz sta prolazi…hvala sto si nam otvorila oči i prosvijetlila nas ali ajde pomozi prvo sebi draga nasa pa onda drugima…

Uostalom koliko vidim da imas puno vaznijih problema pa se pozabavi s tim jer takav načim, stav, karakter i mrznja nece te dovest na uspješan put...

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Sunshine10
    27. Travanj 2021. 17:21

Anitram a da odjebes sa ove teme i postedis nas svojih sranja? 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Lola1
    27. Travanj 2021. 17:23

Anitram nebitna si i smaras shvati, ocito si izignorirana i doma i u siroj okolini pa cisto da znas, da te se treba ignorirat jer ne zasluzujes niciju paznju . 
    Nikom ne zelim zlo i nek ti se ostvari sve sto zelis, slobodno ti tipkaj i dalje ako te to veseli 😹 i ako nemas pametnijeg posla u zivotu. Cao bao 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

27. Travanj 2021. 17:25

🦋Anitram-3-🦋

Rea_30

Anitram vrati se od tamo gdje si i došla. Jer šta ćeš tu kad nismo normalne.
    Itekako imas problema sa frustracijom i ljubomorom.
    Prvo svoje smece pometi pred svojim vratima a tek onda pred drugim.
    Taj visak negativne energije zna se kako se rješava- seksom. Zato sretno !

Ajd nauci si prvo brisat dupe pa se onda javi. Da bar imam na sto bito ljubomorna jos bi i rekla nesto. A na to da riskiram roditi bolesno dijete jer eto meni se bas oce imat dijete sad u odmah, bome na to nisam ljubomorna. ❤

Draga moja, oces me ti nauciti obrisati dupe?

Prvo hodaj mojim cipelama pa reci kroz sta sam sve prosla.

Žao mi je da žena od 38 godina  tako  nisko spusta i ponaša.

Toliko to od mene jer ne želim svoje živce trošit na nebite osobe. 

27. Travanj 2021. 17:28

Vi mislite da sam ja zlocesta? Ajd dobro neka sam jos 100 puta i mozete me ljepo poljubit znas. A o nekim stvarima mi nemoj soliti pamet i dao Bog da ih ne dozivis. NIKAD ALI NIKAD NISAM BILA NA NIKOG LJUBOMORNA NITI CU BITI. U UVIJEK U SVOJIM MOLITVAMA STAVLJAM DRUGE ISPRED SEBE. a to sto vi ne shvacate da vam neko zeli nesto ukazati da ne srljate bas iz razloga sto ja jesam pa znam o cemu pricam. Nikad nikog na ovom forumu nisam slagala, optuzila krivo, namjerno povrijedila da bi vi ovako sad. Pa eto onds tapsajte jedna drugu sa svojim bolestinama pa kad dodete na neku tuznu temu nemojte se zapitat zasto se to meni desava. A to sto vas mozak nemoze shvatiti sta vam zelim reci i da izvucete neku pouku vas problem.  Muz i ja imamp savrsem odnos, ja niti sam malo zivcana, niti sam pod stresom ali hvala vam sto brinete za mene. Adio 

RiO MArE🐟😅❣️
    27. Travanj 2021. 17:31

🦋Anitram-3-🦋

Vi mislite da sam ja zlocesta? Ajd dobro neka sam jos 100 puta i mozete me ljepo poljubit znas. A o nekim stvarima mi nemoj soliti pamet i dao Bog da ih ne dozivis. NIKAD ALI NIKAD NISAM BILA NA NIKOG LJUBOMORNA NITI CU BITI. U UVIJEK U SVOJIM MOLITVAMA STAVLJAM DRUGE ISPRED SEBE. a to sto vi ne shvacate da vam neko zeli nesto ukazati da ne srljate bas iz razloga sto ja jesam pa znam o cemu pricam. Nikad nikog na ovom forumu nisam slagala, optuzila krivo, namjerno povrijedila da bi vi ovako sad. Pa eto onds tapsajte jedna drugu sa svojim bolestinama pa kad dodete na neku tuznu temu nemojte se zapitat zasto se to meni desava. A to sto vas mozak nemoze shvatiti sta vam zelim reci i da izvucete neku pouku vas problem. Muz i ja imamp savrsem odnos, ja niti sam malo zivcana, niti sam pod stresom ali hvala vam sto brinete za mene. Adio

Postoji normalan i razuman način na koji si to mogla reć...gruba si i negativna... Niko te ne trazi da tapšeš i cuckes ali ako več upadas ovdje i komentiras nečiji pozitivan test, onda bi trebala bit upućena prvo u njezino stanje pa onda se na lijep način to može reć bez osuđivanja... Ali koliko sam primjetila ti to neznas... I ok kažeš da ti je dosta svih cura i da neces nikome sutit i svakom reč koga sta ide,al TKO te uopće trazio savjet i komentar???!! 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• skategirl
    27. Travanj 2021. 17:32

🦋Anitram-3-🦋

Vi mislite da sam ja zlocesta? Ajd dobro neka sam jos 100 puta i mozete me ljepo poljubit znas. A o nekim stvarima mi nemoj soliti pamet i dao Bog da ih ne dozivis. NIKAD ALI NIKAD NISAM BILA NA NIKOG LJUBOMORNA NITI CU BITI. U UVIJEK U SVOJIM MOLITVAMA STAVLJAM DRUGE ISPRED SEBE. a to sto vi ne shvacate da vam neko zeli nesto ukazati da ne srljate bas iz razloga sto ja jesam pa znam o cemu pricam. Nikad nikog na ovom forumu nisam slagala, optuzila krivo, namjerno povrijedila da bi vi ovako sad. Pa eto onds tapsajte jedna drugu sa svojim bolestinama pa kad dodete na neku tuznu temu nemojte se zapitat zasto se to meni desava. A to sto vas mozak nemoze shvatiti sta vam zelim reci i da izvucete neku pouku vas problem. Muz i ja imamp savrsem odnos, ja niti sam malo zivcana, niti sam pod stresom ali hvala vam sto brinete za mene. Adio

Ako zelis nekom uputit neki dobronamjerni savjet, komentar ili ga upozorit na nesto definitvno se to ne radi na nacin na koji si to ti napravila. Ne napadom, prozivanjem i definitivno ne vrijedjanjem!

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

LazyO
    27. Travanj 2021. 17:41

Hej Martina, Anitram ili kako god.

Prvo, neću ti izraziti žaljenje zbog svega što si prošla jer možda je to karta na koju igraš da dobiješ pozornost, sažaljenje, da umanjiš tuđi put koji su prošli i da si daš za pravo pametovati.
    Donedavno, iskreno mi je bilo žao zbog tvog puta, nikom ne želim tako nešto. Međutim, kako vrijeme na forumu prolazi, sve više vidim da si sama navlačiš sve to. 
    Mašinu priču nisi ni razmotrila, seks je bio 6 dana prije pika, 7 prije ovulacije, rano u ciklusu- što nije prvi put da susrećemo kao neobičan slučaj. Plus, ona ni nema dijagnozu.
    Nitko je nije nagovarao ili podržavao u tome. Mi na ovoj temi svoje terapije i upute (bar većina nas) dobro slušamo (MM i ja smo 2 mjeseca apstinirali iz predostrožnosti zbog terapije npr).
    .
    Ali ti...ti si odlučila iskoristiti nepostojanje administratora na ovom forumu da trollaš na svakoj temi. Pa ženo, ako te tvoja neplodnost zbog ogorčenosti u životu čini sretnom, budi i dalje frustrirana i sterilna, i slobodno ovdje sipaj komentare i imaj i dalje neuspjele pokušaje.
    U suprotnom, odi porazgovaraj s nekim, za svoje dobro. Jer iskreno ti želim sretan kraj ovog puta za bebom. Nadam se da će te promijeniti na bolje.
    Plus, mislim da će svima na forumu biti lakše kad se makneš.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    27. Travanj 2021. 17:42

A kad sam već tu, samo da pozdravim Wonderer ❤, Monsteru ❤, Anci ❤ i Bellu ako čita ❤

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.