Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine10
    27. Travanj 2021. 16:59

Inna_

Btw. mužek i ja smo na antibiotiku zbog ureaplazme, ali nismo dobili zabranu da se ne smijemo seksati 🤔 Doksiciklin je opasan za plod u fazi organogeneze (od 15. dpo do kraja 1. trimestra) pa valjda zato nemamo zabranu?? 🤔

Muz I ja smo nedavno imali terapiju sa doksiciklinom I jos 2 lijeka I strogo je bilo zabranjeno ! Gin je rekao da bi morala odmah abortirati. 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Loza 💙😇
    27. Travanj 2021. 17:06

Samoja6

Cure odlučila sam na svoju ruku tražiti od doktorice da mi izvadi krv, napraviti krvnu sliku… Međutim i prvi put sam joj sama govorila što da mi izvadi…
    Možete mi reći što da tražim od nje?

Hej, ja sam vadila ove hormone: albumin, tsh, kortizol, fsh, lh, e2, prl, shbg, testosteron, dhea-s, amh

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

27. Travanj 2021. 17:07

Lola1

Znaci Anitram , iskaces iz pastete na svim temama i to samo s ruznim i ocorcenim komentarima, a toliku zlobu davno nisam vidjela, pre tuzno. Ne komentiram cesto ali sorry, prvo kreni od psihe pa onda ostalo 🤮 bljuc .
    Sve bestije se daju rijesit bez problema, ali psiha moj prijatelji je zajebana stvar. Isprati se sama

❤🤗

27. Travanj 2021. 17:09

Anitram vrati se od tamo gdje si i došla. Jer šta ćeš tu kad nismo normalne. 
    Itekako imas problema sa frustracijom i ljubomorom. 
    Prvo svoje smece pometi pred svojim vratima a tek onda pred drugim.
    Taj visak negativne energije zna se kako se rješava- seksom. Zato sretno !

27. Travanj 2021. 17:12

zuzuzujalica

Anitramstvarno ti želim svu sreću i želim da ti uspije što prije.
    .
    S druge strane, stvarno te može biti sram tvog ponašanja i pristupa ljudima. Ti nisi nikome sudac niti bi trebala "dijeliti pravdu" u svakoj temi u kojoj se pojaviš. Bila sam aktivna u nekoliko tema, nisam vidjela nijednu u kojoj ti nisi nekoga napala i izvrijeđala. Razumijem da si prošla kroz puno toga, ali što bi cijeli forum trebao - čekati da rodiš da bi netko ostao trudan? I ponavljam, stvarno se nadam da će ti se sve najbolje i najljepše ostvariti što prije. Između ostalog, Maša nije maloumna 12-godišnjakinja koja nema pojma o životu, već žena koja je svjesna i rješava svoje probleme. Najbolje bi bilo da te svaka pitamo za dopuštenje kad da spavamo s muževima.

Ocito je kad se seksa pod zabranom. Pa mozete da zasto ne....ajde brate mili niste normalne ni one koje se seksate pod terpijom ni one koje ih podrzavaju u tome. Svakom sam do sad bila podrska u svemu. Pune 4 godine. I cula, vidla svasta. E pa dosta je. Treba vam neko ko ce vam rec sta vas ide a ne da vam tapse po ledima i govorim bravo. I necu prestat.

27. Travanj 2021. 17:14

Rea_30

Ajd nauci si prvo brisat dupe pa se onda javi. Da bar imam na sto bito ljubomorna jos bi i rekla nesto. A na to da riskiram roditi bolesno dijete jer eto meni se bas oce imat dijete sad u odmah, bome na to nisam ljubomorna. ❤

Loza 💙😇
    27. Travanj 2021. 17:14

🦋Anitram-3-🦋

zuzuzujalica

.
    S druge strane, stvarno te može biti sram tvog ponašanja i pristupa ljudima. Ti nisi nikome sudac niti bi trebala "dijeliti pravdu" u svakoj temi u kojoj se pojaviš. Bila sam aktivna u nekoliko tema, nisam vidjela nijednu u kojoj ti nisi nekoga napala i izvrijeđala. Razumijem da si prošla kroz puno toga, ali što bi cijeli forum trebao - čekati da rodiš da bi netko ostao trudan? I ponavljam, stvarno se nadam da će ti se sve najbolje i najljepše ostvariti što prije. Između ostalog, Maša nije maloumna 12-godišnjakinja koja nema pojma o životu, već žena koja je svjesna i rješava svoje probleme. Najbolje bi bilo da te svaka pitamo za dopuštenje kad da spavamo s muževima.

Ocito je kad se seksa pod zabranom. Pa mozete da zasto ne….ajde brate mili niste normalne ni one koje se seksate pod terpijom ni one koje ih podrzavaju u tome. Svakom sam do sad bila podrska u svemu. Pune 4 godine. I cula, vidla svasta. E pa dosta je. Treba vam neko ko ce vam rec sta vas ide a ne da vam tapse po ledima i govorim bravo. I necu prestat.

Koji si ti kurac em na forumu em u našem životu da si daješ toliku važnost 😂 ženo oladi pod hitno.

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

27. Travanj 2021. 17:15

🦋Anitram-3-🦋

zuzuzujalica

.

Ocito je kad se seksa pod zabranom. Pa mozete da zasto ne….ajde brate mili niste normalne ni one koje se seksate pod terpijom ni one koje ih podrzavaju u tome. Svakom sam do sad bila podrska u svemu. Pune 4 godine. I cula, vidla svasta. E pa dosta je. Treba vam neko ko ce vam rec sta vas ide a ne da vam tapse po ledima i govorim bravo. I necu prestat.

Hvala ti puno na iskrenosti ❤️ Stvarno puno znači. Daš mi broj da te nazovem i pitam misliš li da je pravo vrijeme da se seksam s mužem? Puno bi mi to značilo, mislim da si stvarno jako relevantna u mojem seksualnom i privatnom životu. A i Mašinom. 

RiO MArE🐟😅❣️
    27. Travanj 2021. 17:16

🦋Anitram-3-🦋

Rea_30

Ajd nauci si prvo brisat dupe pa se onda javi. Da bar imam na sto bito ljubomorna jos bi i rekla nesto. A na to da riskiram roditi bolesno dijete jer eto meni se bas oce imat dijete sad u odmah, bome na to nisam ljubomorna. ❤

Molila bi te da se okrenes i odes s ove teme...niti znas sta je kome niti imas pravo osuđivat ako ne znas sta kroz sta prolazi...hvala sto si nam otvorila oči i prosvijetlila nas ali ajde pomozi prvo sebi draga nasa pa onda drugima... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• skategirl
    27. Travanj 2021. 17:19

Anitram mozda kad bi se ti malo opustila i bavila iskljucivo svojim problemima, a ne tudjim za koje te btw nitko nije ni trazio misljenje, mozda bi onda i ti napokon ugledala svoj + i ostavirila dugoocekivanu trudnocu. 
    Zelim ti svu srecu u daljnim postupcima i lijepo te molim da napustis ovu temu.

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.