Mašoo pa čestitam. Neka bude uredna i školska ❤️ bas sam sretna zbog tebe
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Masoo pa cestitam, bas i si me razveselila na ovaj tmurni dan, drzim fige da sve bude okej 🥰🥰
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ajme Maso cestitam!!! I cestitke muzu na izdrzljivim vojnicima😎 Koje divno iznenadjenje❤ Javljaj nam se i uzivaj u trudnoci
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Buhtlice jako navijam za tebe i cekam tvoj testic za par dana🤞
Tloza tu sam ja ne idem nigdje😘 Malo manje pisem zbog posla
Sandricak😘
Marinci zao mi je za M, al bar te nije mucila danima s nedolaskom, meni se to 1 ciklus desilo, 4 dana je kasnila a inace nikad. Naravno napravila par testova, minus samo takav i zakljucila da nista ne valjaju da sam sigurno T😂
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Maša - 6 dana prije ovulacije? Wow
Znači stvarno nema pravila...
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Marinci čuda se događaju, vjeruj!
Lunamoon vec sad vibriraš za željicom koja se sigurno rođendanom udvostrućuje, ma takva se mora ostvariti ;)
ANcio i ja sam imala valunge neki dan 😬 sad sam negdje cca 9dpo... mislim da cu full sačekati sto ce M odluciti jer puno previše sam do sada na testove potrošila, tako da Tijana B čisto info od mene, samo jedan digitalni test imam u kupaoni, a on je previše vrijedan da bi se prije M potrošio 😂
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Mašooooo icuce pa čestitam😍😍❤️❤️❤️ Jesi možda izvrtila jesi li imala ikakveee simptome? Inace kažu da kad tako rano dođe tamnije na testiću da se možda radi i o blizancima... no al nebudem coprala ☺️
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Bok cure :)
Evo da vam se javim i da vam ispricam svoju pricu od ovog mjeseca…
Znate da ovaj mjesec nismo planirali trudnocu zbog neurednog papa testa, bila sam radit briseve i cekam nalaze. Imali smo jedan odnos 6 dana prije Ovulacije koju sam popratila trakicama kao i uvijek i danas 9dpo ja za zezanciju ilza cure iz grupe idem pisnut test. KAD ONO ŠOK…
Evo ja sam i dalje ful iznenadena nemogu vjerovat da nakon 10 mjeseci intenzivnog rada na bebi nam se desi ovako nesto… slucajno. Jedino nerazumijem kako je crta tako tamna na 2 urin na 9 dpo neznam 🙈 svega me strah ali nadam se najboljem ❤️
Draga Maša, čestitam ti ❤❤
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Buhtlicejako navijam za tebe i cekam tvoj testic za par dana🤞
Sandricak😘Marincizao mi je za M, al bar te nije mucila danima s nedolaskom, meni se to 1 ciklus desilo, 4 dana je kasnila a inace nikad. Naravno napravila par testova, minus samo takav i zakljucila da nista ne valjaju da sam sigurno T😂
Hvala ti puno iako kao sto sam prije bila rekla ne nadam se nicemu posto nismo pokrili subotu,vec samo nedjelju. Iako nakon Masine objave mi je srce zatreperilo moram priznat 🤣 najrade bi pisnila neki test 😅🤣😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlicejako navijam za tebe i cekam tvoj testic za par dana🤞
Sandricak😘Marincizao mi je za M, al bar te nije mucila danima s nedolaskom, meni se to 1 ciklus desilo, 4 dana je kasnila a inace nikad. Naravno napravila par testova, minus samo takav i zakljucila da nista ne valjaju da sam sigurno T😂
Hvala ti puno iako kao sto sam prije bila rekla ne nadam se nicemu posto nismo pokrili subotu,vec samo nedjelju. Iako nakon Masine objave mi je srce zatreperilo moram priznat 🤣 najrade bi pisnila neki test 😅🤣😂
Ako imas... Pišniii😁💜💜🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore