Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lunamoon
    27. Travanj 2021. 13:17

Mašoo pa čestitam. Neka bude uredna i školska ❤️ bas sam sretna zbog tebe

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

buhtlica23
    27. Travanj 2021. 13:24

Masoo pa cestitam, bas i si me razveselila na ovaj tmurni dan, drzim fige da sve bude okej 🥰🥰

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lori🍀
    27. Travanj 2021. 13:25

Ajme Maso cestitam!!! I cestitke muzu na izdrzljivim vojnicima😎 Koje divno iznenadjenje❤ Javljaj nam se i uzivaj u trudnoci

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    27. Travanj 2021. 13:34

Buhtlice jako navijam za tebe i cekam tvoj testic za par dana🤞
    Tloza tu sam ja ne idem nigdje😘 Malo manje pisem zbog posla
    Sandricak😘
    Marinci zao mi je za M, al bar te nije mucila danima s nedolaskom, meni se to 1 ciklus desilo, 4 dana je kasnila a inace nikad. Naravno napravila par testova, minus samo takav i zakljucila da nista ne valjaju da sam sigurno T😂 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

*Buffy*
    27. Travanj 2021. 13:57

Maša - 6 dana prije ovulacije? Wow
    Znači stvarno nema pravila...

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

• Malina_10
    27. Travanj 2021. 14:58

Marinci čuda se događaju, vjeruj! 
    Lunamoon vec sad vibriraš za željicom koja se sigurno rođendanom udvostrućuje, ma takva se mora ostvariti ;) 
    ANcio i ja sam imala valunge neki dan 😬 sad sam negdje cca 9dpo... mislim da cu full sačekati sto ce M odluciti jer puno previše sam do sada na testove potrošila, tako da Tijana B čisto info od mene, samo jedan digitalni test imam u kupaoni, a on je previše vrijedan da bi se prije M potrošio 😂

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

• Malina_10
    27. Travanj 2021. 15:06

Mašooooo icuce pa čestitam😍😍❤️❤️❤️ Jesi možda izvrtila jesi li imala ikakveee simptome? Inace kažu da kad tako rano dođe tamnije na testiću da se možda radi i o blizancima... no al nebudem coprala ☺️  

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

Inna_92
    27. Travanj 2021. 15:48

Maša🥰🤰🏼

Bok cure :)

Evo da vam se javim i da vam ispricam svoju pricu od ovog mjeseca…
    Znate da ovaj mjesec nismo planirali trudnocu zbog neurednog papa testa, bila sam radit briseve i cekam nalaze. Imali smo jedan odnos 6 dana prije Ovulacije koju sam popratila trakicama kao i uvijek i danas 9dpo ja za zezanciju ilza cure iz grupe idem pisnut test. KAD ONO ŠOK…

Evo ja sam i dalje ful iznenadena nemogu vjerovat da nakon 10 mjeseci intenzivnog rada na bebi nam se desi ovako nesto… slucajno. Jedino nerazumijem kako je crta tako tamna na 2 urin na 9 dpo neznam 🙈 svega me strah ali nadam se najboljem ❤️

Draga Maša, čestitam ti ❤❤

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

buhtlica23
    27. Travanj 2021. 15:53

Lori1988

Buhtlicejako navijam za tebe i cekam tvoj testic za par dana🤞
    Sandricak😘Marincizao mi je za M, al bar te nije mucila danima s nedolaskom, meni se to 1 ciklus desilo, 4 dana je kasnila a inace nikad. Naravno napravila par testova, minus samo takav i zakljucila da nista ne valjaju da sam sigurno T😂

Hvala ti puno iako kao sto sam prije bila rekla ne nadam se nicemu posto nismo pokrili subotu,vec samo nedjelju. Iako nakon Masine objave mi je srce zatreperilo moram priznat 🤣 najrade bi pisnila neki test 😅🤣😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

RiO MArE🐟😅❣️
    27. Travanj 2021. 15:56

buhtlica23

Lori1988

Buhtlicejako navijam za tebe i cekam tvoj testic za par dana🤞
    Sandricak😘Marincizao mi je za M, al bar te nije mucila danima s nedolaskom, meni se to 1 ciklus desilo, 4 dana je kasnila a inace nikad. Naravno napravila par testova, minus samo takav i zakljucila da nista ne valjaju da sam sigurno T😂

Hvala ti puno iako kao sto sam prije bila rekla ne nadam se nicemu posto nismo pokrili subotu,vec samo nedjelju. Iako nakon Masine objave mi je srce zatreperilo moram priznat 🤣 najrade bi pisnila neki test 😅🤣😂

Ako imas... Pišniii😁💜💜🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.