Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    27. Travanj 2021. 17:44

t.loza 🎀

Samoja6

Cure odlučila sam na svoju ruku tražiti od doktorice da mi izvadi krv, napraviti krvnu sliku… Međutim i prvi put sam joj sama govorila što da mi izvadi…
    Možete mi reći što da tražim od nje?

Hej, ja sam vadila ove hormone: albumin, tsh, kortizol, fsh, lh, e2, prl, shbg, testosteron, dhea-s, amh

💞 Hvala ti puno! Pitat ću opet sutra, da me još netko doživi, možda zna za još nešto... 🙂 Da ne idem svaki tjedan vaditi krv... 😝

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malina_10
    27. Travanj 2021. 17:45

Sve se može reći na lijep i pristojan način, ali prozivke pored jedne osobe i sve ostale, a Bože... Martina, tu je zaista svakakvih priča i čuda i trudnoća, mnogim curama se događaju i problemi i u samoj trudnoći iako je na početku sve bilo u redu... tako da, ovaj forum je tu za sve nas koji vjerujemo u pozitivu i pozitivne testiće za početak, a onda i sve dalje... to se zove -  život - i gledamo na njega  tako i trudimo se, samo svaka ima drugu priču, ali suditi nikako nikom... svatko si sam bira na koji će način krenuti u isto... 

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

Tommyfame
    27. Travanj 2021. 17:46

Masa cestitaaaaam,al ono stvarno i iskreno ❤️❤️🥰 

I molim te da sad kad si napokon dobila bebicu da krenes voditi brigu o sebi i svome tijelu. Ne zelim te plasiti, daleko od toga ali moras shvatiti ozbiljnost koliko bestije utjecu na trudnocu i bebu. I bestije poput tvojih se moraju rijesavati.
    Sa razlogom dr.tokom terapije preporucuju ili da nema odnosa ili da se prakticira odnos sa kondomima. 
    No sto je tu je, beba je tu i sad je vrijeme da krenes u borbu 💪 

Ostale cure, rekla bi da ste vi tu dosta kratko da biste znale o cemu tocno Anitram prica. 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Loza 💙😇
    27. Travanj 2021. 17:51

Tommyfame

I molim te da sad kad si napokon dobila bebicu da krenes voditi brigu o sebi i svome tijelu. Ne zelim te plasiti, daleko od toga ali moras shvatiti ozbiljnost koliko bestije utjecu na trudnocu i bebu. I bestije poput tvojih se moraju rijesavati.
    Sa razlogom dr.tokom terapije preporucuju ili da nema odnosa ili da se prakticira odnos sa kondomima.

Ostale cure, rekla bi da ste vi tu dosta kratko da biste znale o cemu tocno Anitram prica.

Iskreno Tommy, baš me i ne zanima o čemu priča s takvim pristupom :) sve se može reći na dva načina - tvoj i njen.
    Nego, vidjela sam da 30.4. ideš na drugi pregled 🥳🥳 javi kako je prošlo ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

27. Travanj 2021. 17:55

LazyO

Hej Martina, Anitram ili kako god.

Prvo, neću ti izraziti žaljenje zbog svega što si prošla jer možda je to karta na koju igraš da dobiješ pozornost, sažaljenje, da umanjiš tuđi put koji su prošli i da si daš za pravo pametovati.
    Donedavno, iskreno mi je bilo žao zbog tvog puta, nikom ne želim tako nešto. Međutim, kako vrijeme na forumu prolazi, sve više vidim da si sama navlačiš sve to.
    Mašinu priču nisi ni razmotrila, seks je bio 6 dana prije pika, 7 prije ovulacije, rano u ciklusu- što nije prvi put da susrećemo kao neobičan slučaj. Plus, ona ni nema dijagnozu.
    Nitko je nije nagovarao ili podržavao u tome. Mi na ovoj temi svoje terapije i upute (bar većina nas) dobro slušamo (MM i ja smo 2 mjeseca apstinirali iz predostrožnosti zbog terapije npr).
    .
    Ali ti…ti si odlučila iskoristiti nepostojanje administratora na ovom forumu da trollaš na svakoj temi. Pa ženo, ako te tvoja neplodnost zbog ogorčenosti u životu čini sretnom, budi i dalje frustrirana i sterilna, i slobodno ovdje sipaj komentare i imaj i dalje neuspjele pokušaje.
    U suprotnom, odi porazgovaraj s nekim, za svoje dobro. Jer iskreno ti želim sretan kraj ovog puta za bebom. Nadam se da će te promijeniti na bolje.
    Plus, mislim da će svima na forumu biti lakše kad se makneš.

E ovo je zlocesto i podlo napisano sa puno mrznje. Ja mrznje u sebi nemam kao npr ti. Sto si dokazala ovim. Nekom zeljeti zlo je gnjusno i jadno.  A tebi nedao Bog pola onog sta sam ja dozivla. I boli me dupe sta ti mislis o meni i zas ja to pise. Fuj si odvratna.

LazyO
    27. Travanj 2021. 17:58

🦋Anitram-3-🦋

LazyO

Hej Martina, Anitram ili kako god.

Prvo, neću ti izraziti žaljenje zbog svega što si prošla jer možda je to karta na koju igraš da dobiješ pozornost, sažaljenje, da umanjiš tuđi put koji su prošli i da si daš za pravo pametovati.
    Donedavno, iskreno mi je bilo žao zbog tvog puta, nikom ne želim tako nešto. Međutim, kako vrijeme na forumu prolazi, sve više vidim da si sama navlačiš sve to.
    Mašinu priču nisi ni razmotrila, seks je bio 6 dana prije pika, 7 prije ovulacije, rano u ciklusu- što nije prvi put da susrećemo kao neobičan slučaj. Plus, ona ni nema dijagnozu.
    Nitko je nije nagovarao ili podržavao u tome. Mi na ovoj temi svoje terapije i upute (bar većina nas) dobro slušamo (MM i ja smo 2 mjeseca apstinirali iz predostrožnosti zbog terapije npr).
    .
    Ali ti…ti si odlučila iskoristiti nepostojanje administratora na ovom forumu da trollaš na svakoj temi. Pa ženo, ako te tvoja neplodnost zbog ogorčenosti u životu čini sretnom, budi i dalje frustrirana i sterilna, i slobodno ovdje sipaj komentare i imaj i dalje neuspjele pokušaje.
    U suprotnom, odi porazgovaraj s nekim, za svoje dobro. Jer iskreno ti želim sretan kraj ovog puta za bebom. Nadam se da će te promijeniti na bolje.
    Plus, mislim da će svima na forumu biti lakše kad se makneš.

E ovo je zlocesto i podlo napisano sa puno mrznje. Ja mrznje u sebi nemam kao npr ti. Sto si dokazala ovim. Nekom zeljeti zlo je gnjusno i jadno. A tebi nedao Bog pola onog sta sam ja dozivla. I boli me dupe sta ti mislis o meni i zas ja to pise. Fuj si odvratna.

Inače sam puna ljubavi (kao ti?), al me presjeklo. Nisam ti poželjela zlo- upravo kontra, pa mi je žao ako to ne vidiš ispred svoje zlobe. Lijepo sam rekla da ti želim sretan kraj puta.
    Pa eto- sretno, a ak ti fali ljubavi to traži negdje drugdje.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

27. Travanj 2021. 18:00

Vidim da ovaj forum vise nema smisla. 
    Mislila sam napravit pauzu. Ali sam sada defitivno odlucila se maknuti i ugasiti svoj profil.
    Curke citam vas i dalje 🥰svima sve želim najbolje 🥰🥰 ove moje fejsace ce javiti ako bude kakve novosti kod mene 🥰🥰😘

Loza 💙😇
    27. Travanj 2021. 18:02

Znate kako babe kažu da ako se zamjeriš trudnici izaći će ti ječmenac. Draga Anitram, želim da nam svima ječmenac iskoči zbog tebe. Sljedeći put očekujemo od tebe samo lijepe vijesti ♥️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Tommyfame
    27. Travanj 2021. 18:07

t.loza 🎀

Tommyfame

Iskreno Tommy, baš me i ne zanima o čemu priča s takvim pristupom :) sve se može reći na dva načina - tvoj i njen.
    Nego, vidjela sam da 30.4. ideš na drugi pregled 🥳🥳 javi kako je prošlo ❤️

Dada, u petaaaak ❤️ naravno da cu vam sve javiti, jedvaaa cekaaam 🥰🥰

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

buhtlica23
    27. Travanj 2021. 18:29

Ajmeeee

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.