Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    08. Travanj 2021. 14:16

MiNiEl

Bella🌟

MiNiEl pa negde 8 dpo već možeš 🤭 al računaj da je mala vjerojatnost da vidiš nešto i nemoj se razočarati ako tad ništa nema😁 hoćeš pišnut sutra?😁
    Bambina ❤ još nema nikakvih simptomčića. Jedino drugačije nego inače je to sto me cicke ne bole a inače odmah čim O prođe počnu i po tome znam da je O završila. Sad ih stišćem jako i ništa još. Al nemam ja vjere u simptome više.😁 već sam bila u situacijama kad sam 1000% mislila da sam T,po simptomima,pa šipak na kraju. Ak se nekaj skroz čudno pojavi ,prijavljujem😁

A ne znam…strah me nekako😩😩
    Joj znas da ja jutros gledam kako me sise ne bole skoro nista…a dole i dalje osjecaj kao da cu dobit i to me kao buni🥴 kad sam ostala trudna ima par mjeseci sise su me ubile spavat od njih nisam mogla,jak pritisak dole da nisam noge mogla skupiti dok sam sjedila….i sad vise nemam jake bolove u jajnicima samo osjecaj da cu svaki sek procuriti…jel moguce da je svaka trudnoca za sebe?Da su simptomi drugaciji?
    Tebi?Kakva ti je situacija sa jajnicima?Jel te boli nesto?

Ja mislim da nemora bit ave isto kao u prvoj trudnoći... Tako da se ne sekiraj... Ili pričekaj jos koji dan za testić ❤️🤞❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Ginny
    08. Travanj 2021. 14:19

angel ne mogu rec za prve dvi trudnoce jer nisam imala pojma za lh trakice nit sam pratila nekako  ovulaciju. za ovo trece , imali smo odnose na dan pika i na dan ovulacije, oba puta navecer (kazu bolje ujutro pa eto), i 4 dana prije pika, evo bas gledam u app hahah, i nakon toga nismo 10 dana jer sam otisla na put nakon ovulacije. citala sam i za to, kao treba pauzirat jer moze zasmetat zacecu, probala nisam osim silom prilika hahah. al desperate times, desperate measures hahaha, mogla bi probat opet ako mi dođe

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    08. Travanj 2021. 14:21

miniei to se razlikuje od zene do zene al opcenito , svaka trudnoca za sebe. nisam imala ni jedan zajednicki simptom u tri trudnoce, osim mozda sta mi nikad nije bila muka 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

buhtlica23
    08. Travanj 2021. 14:28

buhtlica23

freya_444

🔜🤰🏼 anci000 🔜🤱🏼Dzeljana

Freya jesi poklonila tablete? Ako jesi hoćeš mi napisat opet ime izgubila sam se u stranicama

Ma ja sam spremna za bebaca vise nego ikad 🥰🤩🥰

Evo buhtlica me pitala za njih.
    To su Almagea Man formula šumeće.🤗

Nemam, ali napravim javim ti kroz dan. Tnxx

Freya evo mail : buhtlicaforum@gmail.com

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    08. Travanj 2021. 14:29

Bella🌟

Mare12345 kakvo je stanje?😘
    Buhtlica23 ti si jučer trebala dobiti? Kako je kod tebe? Jesi počela utrogestan opet koristiti?

Jesam, cekam da dode. Trebala bi kroz koji dan.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bambina
    08. Travanj 2021. 14:38

Lori1988

Bambinamislim da bi imala bolove i puno obilniju M da je bila biokemijska. A jesi radila test prije M?Meni više zvuči kao klasično ljuštenje maternice, nekad je jače nekad slabije…
    Angel tko će ga više znati. Mi se hopsali 4 dana prije O, dan prije O i na dan O u dobitnom ciklusu. A tko zna kad se ulovilo. Kad krenemo ponovno mislim da neću imati strategiju neku, osim probat pokriti te dane oko O.

Jesam, negativan je bio..
    Čitala sam i ja o tom ljuštenju, valjda je to onda..
    Samo kažem, nikada do sada nisam to imala nego baš sada kada radimo na bebi pa mi je prečudno bilo.. Baš ću popratiti ovaj ciklus.. 

Što ima kod tebe, kada krećete ponovno?
    Vidim da i ti isto piješ Novalac.. 
    Ja sam tek na prvoj kutijici, da li treba raditi nekakvu pauzu? Sve mi idemo sa pretpostavkom da ćemo odmah zatrudniti, ali s obzirom da ništa od toga, možda bi trebalo napraviti pauzu.. Hmm.. 

Bella🌟
    08. Travanj 2021. 14:45

Angel stvarno ne znam više. U prvoj T nisam pratila O,i hopsali smo 5,6,8,10,13 ,15 i 19dc. O je bila oko 15 jer mi je tako inače ali kad točno ne znam. Stvarno nisam pametna. Bas kako je Ginny neki dan rekla,to je sve sreća neki put. 
    Lori ovaj ciklus smo hopsali identično kak je tebi u dobitnom bilo sad kad citam😁🤭
    MiNiEl ma svaka trudnoća može biti za sebe, i ne mora imati iste simptome. Mene ništa za sad ne boli ni ništa. Ali u prvoj T sam imala blage menga bolove i to tjedan dana prije kaj mi je skroz čudno bilo jer inače su par dana prije i intenzivni su. Nadam se da su ti to dobri simptomi🤞🤞 ak nisi spremna nemoj raditi test još. 
    Ok Buhtlice, nadamo se da neće uopće, javi kako bude😘😘🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Lori🍀
    08. Travanj 2021. 14:58

Bambina - mislim da bi ti test bio pozitivan ili pokazao barem neke sjene da je bila biokemijska plus M bi ti bila obilnija i bolnija nego inače. Poprati svakako još jedan ciklus. Možda nisi do sad toliko obraćala pozornost na te stvari, ono zamijeniš uložak i bok, ni ne gledaš šta je unutra
    Ja sam ok, malo me hvata neka nervoza ovih dana jer idem na pretrage idući tjedan. I razmišljam stalno i guglam zašto se to dogodilo, ali to je valjda normalno. Ja se nadam da idući mjesec krećemo opet, kad dođu svi nalazi, ne usudimo se prije toga. Za sad radim papu, krvnu sliku, cervikalne briseve i pretrage na trombofiliju. Ako mi preporuče još nešto onda ću proširiti.
    O Bella, prijateljice po hopsanju (i nažalost po missed ab-u), pa ako si sad trudna onda smo otkrile čarobnu hops-formulu

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    08. Travanj 2021. 15:07

Bambina zaboravila sam ti odgovoriti za Novalac - ne treba ništa prekidati, ne mogu ti škoditi vitamini, višak folne i folata tijelo izbaci kroz mokraću. Ja sam ga nastavila piti nakon spontanog jer je folna važna i za oporavak maternice i piti ću i dalje

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bella🌟
    08. Travanj 2021. 15:13

Lori1988

O Bella, prijateljice po hopsanju (i nažalost po missed ab-u), pa ako si sad trudna onda smo otkrile čarobnu hops-formulu

To bi bilo fantastično😎😎🤭 hops formula😁 možda sko na tragu nečeg, čini mi se da je I Ginny isto hopsala, kako je ranije napisala🤭

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.