Skategirl javi nalaze čim stignu😘😘😘
Bambina draga oprosti stvarno , smetnula sam s uma😖😖 mičem te pa kad ćeš htjeti javi se. Super za acidosalus,super su mi te vaginalete bile. A imam iskustva s ugruscima samo, tako da za ovo drugo ne znam što bi bilo. Drzi se i grlim te💕💕
Ma sve ok, Bellice.. ❤️
Nikada nisam imala baš takvu situaciju sa tim komadom sluzavin osim u predprošlom mjesecu kada sam isto imala sve simptome i dobila M samo što je komad bio manji..
I baš su to mjeseci kada smo pokrili plodne dane..
Razmišljam da nije to možda biokemijska, da se nije uspjelo implantirati ili slično, svašta razmišljam..
Kako si ti? Ima li kakvih simptomčića?
Ja se baš veselim kada prijavite crtice, nekako pozitiva odmah proradi.. ❤️
Cure koje su dobile M, kako ste? 😘😘
E da, moj muž je pio Almageu Man Formula, i ostala mi jedna cijela netaknuta kutija s rokom iskoristivosti do 9/2021. To su šumeće s vitaminima, mineralima itd. Za muškarce.
Ako netko želi za svoje muževe, pošaljem :)
Freyaa cestitaam, ja bi te sumece ako vec netko nije prije uzeo 🤗😊
Hvala ti draga 💖
Nije nitko uzeo :)
Imas mail na koji ti se mogu javiti?
Lucija 16.12.2021.💗
ancio amalgea man, zapamtila sam jer je jedna prijateljica uzimala
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Freya jesi poklonila tablete? Ako jesi hoćeš mi napisat opet ime izgubila sam se u stranicama
Ma ja sam spremna za bebaca vise nego ikad 🥰🤩🥰
Evo buhtlica me pitala za njih.
To su Almagea Man formula šumeće.🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Freya jesi poklonila tablete? Ako jesi hoćeš mi napisat opet ime izgubila sam se u stranicama
Ma ja sam spremna za bebaca vise nego ikad 🥰🤩🥰
Evo buhtlica me pitala za njih.
To su Almagea Man formula šumeće.🤗
Nemam, ali napravim javim ti kroz dan. Tnxx
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
MiNiEl pa negde 8 dpo već možeš 🤭 al računaj da je mala vjerojatnost da vidiš nešto i nemoj se razočarati ako tad ništa nema😁 hoćeš pišnut sutra?😁
Bambina ❤ još nema nikakvih simptomčića. Jedino drugačije nego inače je to sto me cicke ne bole a inače odmah čim O prođe počnu i po tome znam da je O završila. Sad ih stišćem jako i ništa još. Al nemam ja vjere u simptome više.😁 već sam bila u situacijama kad sam 1000% mislila da sam T,po simptomima,pa šipak na kraju. Ak se nekaj skroz čudno pojavi ,prijavljujem😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Mare12345 kakvo je stanje?😘
Buhtlica23 ti si jučer trebala dobiti? Kako je kod tebe? Jesi počela utrogestan opet koristiti?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Opet malo citam po netu. Negdje pise da je najveca sansa za zacece na dan ovulacije a negdje par dana prije. Kaj vi mislite? One koje su vec bile trudnice iskustva? 😁
https://ibb.co/PTPDN8p
Bambina mislim da bi imala bolove i puno obilniju M da je bila biokemijska. A jesi radila test prije M? Meni više zvuči kao klasično ljuštenje maternice, nekad je jače nekad slabije...
Angel tko će ga više znati. Mi se hopsali 4 dana prije O, dan prije O i na dan O u dobitnom ciklusu. A tko zna kad se ulovilo. Kad krenemo ponovno mislim da neću imati strategiju neku, osim probat pokriti te dane oko O.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
MiNiEl pa negde 8 dpo već možeš 🤭 al računaj da je mala vjerojatnost da vidiš nešto i nemoj se razočarati ako tad ništa nema😁 hoćeš pišnut sutra?😁
Bambina ❤ još nema nikakvih simptomčića. Jedino drugačije nego inače je to sto me cicke ne bole a inače odmah čim O prođe počnu i po tome znam da je O završila. Sad ih stišćem jako i ništa još. Al nemam ja vjere u simptome više.😁 već sam bila u situacijama kad sam 1000% mislila da sam T,po simptomima,pa šipak na kraju. Ak se nekaj skroz čudno pojavi ,prijavljujem😁
A ne znam...strah me nekako😩😩
Joj znas da ja jutros gledam kako me sise ne bole skoro nista...a dole i dalje osjecaj kao da cu dobit i to me kao buni🥴 kad sam ostala trudna ima par mjeseci sise su me ubile spavat od njih nisam mogla,jak pritisak dole da nisam noge mogla skupiti dok sam sjedila....i sad vise nemam jake bolove u jajnicima samo osjecaj da cu svaki sek procuriti...jel moguce da je svaka trudnoca za sebe?Da su simptomi drugaciji?
Tebi?Kakva ti je situacija sa jajnicima?Jel te boli nesto?
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Sortiraj odgovore
Najstariji