Angel stvarno ne znam više. U prvoj T nisam pratila O,i hopsali smo 5,6,8,10,13 ,15 i 19dc. O je bila oko 15 jer mi je tako inače ali kad točno ne znam. Stvarno nisam pametna. Bas kako je Ginny neki dan rekla,to je sve sreća neki put.
Lori ovaj ciklus smo hopsali identično kak je tebi u dobitnom bilo sad kad citam😁🤭
MiNiEl ma svaka trudnoća može biti za sebe, i ne mora imati iste simptome. Mene ništa za sad ne boli ni ništa. Ali u prvoj T sam imala blage menga bolove i to tjedan dana prije kaj mi je skroz čudno bilo jer inače su par dana prije i intenzivni su. Nadam se da su ti to dobri simptomi🤞🤞 ak nisi spremna nemoj raditi test još.
Ok Buhtlice, nadamo se da neće uopće, javi kako bude😘😘🤞
Ma doci ce sigurno jel O nije bilo. Potvrdeno i progesteronom. Ali novi ciklus nova nada😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Angel stvarno ne znam više. U prvoj T nisam pratila O,i hopsali smo 5,6,8,10,13 ,15 i 19dc. O je bila oko 15 jer mi je tako inače ali kad točno ne znam. Stvarno nisam pametna. Bas kako je Ginny neki dan rekla,to je sve sreća neki put.
Lori ovaj ciklus smo hopsali identično kak je tebi u dobitnom bilo sad kad citam😁🤭
MiNiEl ma svaka trudnoća može biti za sebe, i ne mora imati iste simptome. Mene ništa za sad ne boli ni ništa. Ali u prvoj T sam imala blage menga bolove i to tjedan dana prije kaj mi je skroz čudno bilo jer inače su par dana prije i intenzivni su. Nadam se da su ti to dobri simptomi🤞🤞 ak nisi spremna nemoj raditi test još.
Ma doci ce sigurno jel O nije bilo. Potvrdeno i progesteronom. Ali novi ciklus nova nada😁
Znam da ti je bio izrazito nizak kad si vadila al sam mislila da je možda u međuvremenu došlo do O.
Onda neka ti novi ciklus donese sreću🤞🤞🤞🤞😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Znam da ti je bio izrazito nizak kad si vadila al sam mislila da je možda u međuvremenu došlo do O.
Onda neka ti novi ciklus donese sreću🤞🤞🤞🤞😘
Hvala ti na divnim zeljama🙏
I ja tebi zelim srecuu zaa jedan divan plusic 😊😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bella vidi stvarno i Ginny je imala isti raspored hahaha. Znači magična formula glasi: 4 dana prije O, dan prije O i na dan O Ajmo svi kolektivno zatrudniti ovaj/idući ciklus i zatvaramo temu
Buhtlice sretno, nadam se da ćeš uloviti O idući ciklus
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Bella vidi stvarno i Ginny je imala isti raspored hahaha. Znači magična formula glasi: 4 dana prije O, dan prije O i na dan OAjmo svi kolektivno zatrudniti ovaj/idući ciklus i zatvaramo temu
Buhtlice sretno, nadam se da ćeš uloviti O idući ciklus
ovu formulu zapisujem pa da isprobamo, iako sam planirala da ovaj ciklus hopsamo cijeli iduci tjedan oko srijede/cetvrtka bi trebala O
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Bella vidi stvarno i Ginny je imala isti raspored hahaha. Znači magična formula glasi: 4 dana prije O, dan prije O i na dan OAjmo svi kolektivno zatrudniti ovaj/idući ciklus i zatvaramo temu
Uhuuu može 😁😁😎🤣👌🤭❤😘
Skategirl evo eksperimentiramo na meni ovaj mjesec, ako će biti plus onda mozda da isprobaš čim prije😁😁
Uhuuu može 😁😁😎🤣👌🤭❤😘
Skategirlevo eksperimentiramo na meni ovaj mjesec, ako će biti plus onda mozda da isprobaš čim prije😁😁
i kad piskis prvi hcg? 🤣🤣🤣🤣🤣
za vikend cemo svakak, mozda onda pon preskocit pa utorak,srijeda,cetvrtak,petak pokrit
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Uhuuu može 😁😁😎🤣👌🤭❤😘
Skategirlevo eksperimentiramo na meni ovaj mjesec, ako će biti plus onda mozda da isprobaš čim prije😁😁
i kad piskis prvi hcg?🤣🤣🤣🤣🤣
za vikend cemo svakak, mozda onda pon preskocit pa utorak,srijeda,cetvrtak,petak pokrit
Haha🤣, nisam rana piškilica🤭 tek oko dana kad bi trebala doci M😁
Probajte pokriti pik i O svakako(tad su ionak najveće sanse). Imaš i onu metodu sperm meets egg plan ,u kojoj je od 8dc svaki drugi dan i kad je pik onda taj dan,i slijedeća dva dana pa dan pauze pa još jednom.😁
Ma cure moje, ja stvarno nisam mislila da je to tako teško ostati trudna.. Znači, i sa kondomom mene je bilo strah i svaki mjesec bi čekala kada će M.. Naravno, onda kada nije bilo vrijeme za bebu tijekom studiranja, neozbiljne veze itd.. I sad kada želiš, ne možeš ni ako se seksaš svaki dan bez zaštite, dižeš noge, pikiraš pik.. Nevjerojatno..
Naravno, ja cijelo vrijeme razmišljam zašto se nije uhvatilo ako smo sve pokrili i nastane lagana panika u mojoj glavi.. Da znam razlog, bilo bi mi puno lakše, a ova neizvjesnost je grozna.. Poslala sam email gin. i on meni da ne brinite se, do godine dana nema smisla raditi ikakve pretrage.. Ja luda.. 😬😅
Drage zene,
Ja sam nakon 2 dana kasnjenja napravila test koji je u tren pokazao jasan plus. Plan je bio ocitavati trakice uz pomoc aplikacije ali prije nego su stigle postom za iduci ciklus mi smo uspjeli. Pouzdala sam se u lh peak koji je aplikacija pokazala i bez ocitavanja trakica (a mozda je bila samo sreca 🤷♀️). Inace imam jako izrazen pms i mogu rec da su simptomi bili isti tako da nisam ni posumnjala na trudnocu. Imala sam jednake simptome i prosli mjesec, bila sam uvjerena da sam trudna pa sam dobila M. Grcevi su bili identicni, probadanja u jajnicima, umor, nervoza, bolne i osjetljive grudi, leda, mucnina, osjetljivost na mirise. Tako da nikad ne znate! 🥰
👱♀️31
👱♂️31
Papa test 01/2021 ✔
Pokušavamo od 01/2021
Elenatal od 11/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji