Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    07. Travanj 2021. 22:39

Bella🌟

Lavanya ❤❤
    Wonderer ma pričekamo mi do tad😘😘
    Sandričak može, kad utvrdiš O javi😘
    Lola1 sad sam vidjela da jebtonkrivo,oprosti. Ispravila sam. Nadam se da ti neće doći,bez obzira na grceve. Navijam za tebe🤞🤞🤞
    Monstera kako si?

Bellica draga, hvala ti šta pitaš za mene 🤗 Danas sam saznala neke loše vijesti, tako da sam iskreno cijeli dan baš tužna 😔 
    Šta se ciklusa tiče, ja sam bila uvjerena da mi sutra mora doći, ali sad vidim da bi trebala tek u petak dobiti...Kako god, stiže brzo jer ju osjećam već par dana 😂
    Kako si mi ti? Krenulo odbrojavanje do piškenja testa?😘

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Lori🍀
    07. Travanj 2021. 22:50

Rea_30

Evo moje sramotne sjene ja na slikama nis ne vidim.. a ove sve vide .. cak.me natjerale da otvorim test.. ali sta.. uzivo se stvarno vidi sjena ali ja na slikama nis ne vidim 🤣
    Piskila sam znaci popodne nakon sto sam 100 puta isla na wc i jos sam 9dpo.

https://ibb.co/Tth50rP
    https://ibb.co/5LdFtcy

I dalje necu nis piskit dok NEdobijem… ovo je samo sjena 🤣🤣

Ako treba koja slika sa filterom obratite se Rio Mare 🤣🤣

Vidim na drugom testu sjenicu🤞🤞🤞 Super je to za 9dpo!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Loza 💙😇
    07. Travanj 2021. 23:29

Freya čestitam :) baš ulijevaš nadu!
    Wonderer evo od danas sam se riješila vaginaleta 🥳🥳 za koji dan si planiram nabaviti one što su lindsay i curka spominjale, vaginalete od eteričnih ulja. Uzet ću si koji dan da malo predahnem od toga. Između ostalog, razmišljam kako ću teško odoliti piku ovaj ciklus 🙈 kako si mi ti? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• ladya
    08. Travanj 2021. 00:09

Pozdrav cure 

Odlučila sam se priključiti jer imam potrebu nekada postavit neko pitanje a neznam koje. 

Zanima me sada dok planirate trudnoću kakav vam je osjećaj i mišljenje? 
    Osjecateli možda nekakvu nelagodu , neugodnost kada razmišljate da imate bebu
    Mislim sa će meni falit život prije babe pa eto ako je neko u slicnoj situaciji. 

Hvala sretno svima 🥰

Samoja6
    08. Travanj 2021. 01:10

freya_444

Drage cure,
    Dosta vas se tu izmjenilo, ali one koje me prepoznaju po imenu malo da vam se javim s lijepim vijestima :)
    Za Uskrs sam si potvrdila da sam trudna, nakon što mi je kasnila M par dana 💞💖 nakon 8 mjeseci pokušavanja, uspjeli smo! sada sam 5+0 po aplikaciji, još moram na prvi pregled, a to će uskoro :)
    Nemojte odustajati i možda paničariti ako ne uspije nakon prvog, drugog, trećeg ciklusa..😊🤗 ja sam paničarila i ništa dobro iz toga nije izašlo samo stres.
    Držim Vam svima fige da ugledate plusić 💞💖

Čestitam!!!! 🎉🎈🎈🎉
    Svu sreću od ♥️♥️! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• skategirl
    08. Travanj 2021. 01:33

Freya cestitam, zelim ti urednu i mirnu trudnocu 😊😊😊
    Rea ima da tamni ta sjenicaaaa 🥳🥳🥳
    Wonderer brzo ce vikend i tvoj plus na hcgu 😊😊😊
    Monstera zao mi je za lose vijesti, nadam se da te filing vara i da vjestica nece doc 🤞❤
    Bella dada uskoro krecem s trakicama, razmisljam od sub/ned krenut tad cu bit 10/11dc, a O ocekujem oko 14dc 
    A za tempicu sam bas uzbudjenja jer me zanima kako ce se ponasat kroz ciklus, mislim da je prvi ciklus mjerenja najinteresantniji 😁
    Kako si ti? Nadam se da ces ovaj ciklus sebe upisat na vrh liste ❤
    Svim ostalima saljem 😘😘😘

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• Malina_10
    08. Travanj 2021. 06:15

Ladya heh dobro pitanje, ali mislim da kad mama i beba izbalansiraju ritam, za srećicu nije teško budit se i potrudit... 

Mene više zanima jeste li štogod cure eliminirale u životu da bi smanjile stres ne bi li se trudnoća dogodila? Meni gin. samo istaknuo da obavezno moram raditi na njegovom smanjenju... okei naravno, ali niie da bas obaveze na poslu mozes iskljuciti... 

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

Inna_92
    08. Travanj 2021. 07:29

Malina, od stresova sam smanjila samo fizički stres- sportske aktivnosti. Trenirala sam do nedavno 3-4x tjedno, a evo ovaj ciklus odlučila minimalno, sad oko 6 dpo ništa da ne bih zeznula moguću implantaciju. 
    Više ne znam što i kako 😒

Nažalost, stres na poslu nisam uspjela smanjiti, ali nastojim ne se živcirati.😄

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

08. Travanj 2021. 07:48

Lady "neugodu" osjecam samo kad pomislim da bi me mogao čekati zivot bez djece... u svakom pogledu sam spremna za dijete, i zelim ga bez ikakvog takvog osjecaja...i nece mi faliti nista, sigurna sam...
    Malina ja sam promijenila bas jako puno toga u zivotu... ostao mi stres na poslu, ali i to pokusavam smanjiti, mislim da ga hendlam čak i dobro... 😄

freya_444
    08. Travanj 2021. 07:57

Hvala cureee samo hrabro i pozitivno naprijed ☺💞 doc ce i vaši plusići!!
    Netko me pitao što sam promijenila u ovom ciklusu, realno.ništa, hopsali smo se nakon M svaki drugi dan i da, vjv je pogodovalo svemu to da sam se dan prije ovulacije gadno prehladila i prala me neka temp par dana, a sama prehlada tjedan dana,imunitet mi je baš pao...

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.