Drage zene,
Ja sam nakon 2 dana kasnjenja napravila test koji je u tren pokazao jasan plus. Plan je bio ocitavati trakice uz pomoc aplikacije ali prije nego su stigle postom za iduci ciklus mi smo uspjeli. Pouzdala sam se u lh peak koji je aplikacija pokazala i bez ocitavanja trakica (a mozda je bila samo sreca 🤷♀️). Inace imam jako izrazen pms i mogu rec da su simptomi bili isti tako da nisam ni posumnjala na trudnocu. Imala sam jednake simptome i prosli mjesec, bila sam uvjerena da sam trudna pa sam dobila M. Grcevi su bili identicni, probadanja u jajnicima, umor, nervoza, bolne i osjetljive grudi, leda, mucnina, osjetljivost na mirise. Tako da nikad ne znate! 🥰
Cestitke i nek bude skolska i mirna❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ma cure moje, ja stvarno nisam mislila da je to tako teško ostati trudna.. Znači, i sa kondomom mene je bilo strah i svaki mjesec bi čekala kada će M.. Naravno, onda kada nije bilo vrijeme za bebu tijekom studiranja, neozbiljne veze itd.. I sad kada želiš, ne možeš ni ako se seksaš svaki dan bez zaštite, dižeš noge, pikiraš pik.. Nevjerojatno..
Naravno, ja cijelo vrijeme razmišljam zašto se nije uhvatilo ako smo sve pokrili i nastane lagana panika u mojoj glavi.. Da znam razlog, bilo bi mi puno lakše, a ova neizvjesnost je grozna.. Poslala sam email gin. i on meni da ne brinite se, do godine dana nema smisla raditi ikakve pretrage.. Ja luda.. 😬😅
Grlim 💕💕💕 ako su kod tebe ovi nalazi što si radila ok,možda da muž napravi spermio? Da to isto čekirate?
Koliko si rekla da radite na bebi?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Drage zene,
Ja sam nakon 2 dana kasnjenja napravila test koji je u tren pokazao jasan plus. Plan je bio ocitavati trakice uz pomoc aplikacije ali prije nego su stigle postom za iduci ciklus mi smo uspjeli. Pouzdala sam se u lh peak koji je aplikacija pokazala i bez ocitavanja trakica (a mozda je bila samo sreca 🤷♀️). Inace imam jako izrazen pms i mogu rec da su simptomi bili isti tako da nisam ni posumnjala na trudnocu. Imala sam jednake simptome i prosli mjesec, bila sam uvjerena da sam trudna pa sam dobila M. Grcevi su bili identicni, probadanja u jajnicima, umor, nervoza, bolne i osjetljive grudi, leda, mucnina, osjetljivost na mirise. Tako da nikad ne znate! 🥰
Čestitke 🤗🤗🤗 neka bude školska trudnoća,uzivajte😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Marty i ti ideš na vrh liste ovaj mjesec ❤ već si dobar dpo😁😁😎 ćeš radit test kaj prije ili cekas do dana M?
Bellice misliiiiiis? hvala na optimizmu za mene u cini mi se prvom ciklusu odkad pokusavamo za mene pesimisticnom😃 ovaj put pokrili smo (neplanirano) pik i o, prije pika nismo nekih 7 dana pa ne znam koliko su se za to vrijeme spermici ulijenili🤷♀️ mislim da brutalno. svida mi se sto te ne bole sise koje te uvijek bole nakon o 👌👌👌👌 neka ti se ovaj ciklus ponovi scenarij od pred tocno godinu dana draga B 🍀🍀🍀💕💕💕💕 pa da i sebe upises na naaajvise mjesto na listi 😊
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
heej ženice, ja prijavljujem 6 dpokrece show
Inna samo nemoj tonuti, ja se nadam da ćeš puuuno prije 9. mjeseca ostati trudna, ionako kažu da je do 1 godine za zdrave parove normalno pokušavati, tako da samo pozitivno, bit će 🤞
Freya čestitaaam! baš mi je drago ❤❤
Bella 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za dobitni 8. ❤ nama je ovo 7. pokušaj
Wonderer hvalaa ti ❤❤
Monstera žao mi je za loše vijesti, želim ti da za vikend onda saznaš jednu preeeedivnuu vijest🤞🤞
Wuhuuuu tu smoooo martyć moj dragi… ❤️❤️❤️Nadam se da ces pucat već danas od simptomića… 🤞🤞❤️❤️
Mariiić danas samo mogu po savovima pucati, od simptoma not 😂 maaaah neceee to mene ta trudnoca. al zato hoce tebe, i simptomi te hoce 💕💕💕🍀🍀🍀
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty i ti ideš na vrh liste ovaj mjesec ❤ već si dobar dpo😁😁😎 ćeš radit test kaj prije ili cekas do dana M?Bellice misliiiiiis? hvala na optimizmu za mene u cini mi se prvom ciklusu odkad pokusavamo za mene pesimisticnom😃 ovaj put pokrili smo (neplanirano) pik i o, prije pika nismo nekih 7 dana pa ne znam koliko su se za to vrijeme spermici ulijenili🤷♀️ mislim da brutalno. svida mi se sto te ne bole sise koje te uvijek bole nakon o 👌👌👌👌 neka ti se ovaj ciklus ponovi scenarij od pred tocno godinu dana draga B 🍀🍀🍀💕💕💕💕 pa da i sebe upises na naaajvise mjesto na listi 😊
nisam ti odg za test 😁 a znas da sam ja stava kao ti kaj se tice ranijeg piskenja, mozda me povuce tamo oko 12 dpo al jako rano tipa 8, 9 dpo sigurno ne.. ti?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ma cure moje, ja stvarno nisam mislila da je to tako teško ostati trudna.. Znači, i sa kondomom mene je bilo strah i svaki mjesec bi čekala kada će M.. Naravno, onda kada nije bilo vrijeme za bebu tijekom studiranja, neozbiljne veze itd.. I sad kada želiš, ne možeš ni ako se seksaš svaki dan bez zaštite, dižeš noge, pikiraš pik.. Nevjerojatno..
Naravno, ja cijelo vrijeme razmišljam zašto se nije uhvatilo ako smo sve pokrili i nastane lagana panika u mojoj glavi.. Da znam razlog, bilo bi mi puno lakše, a ova neizvjesnost je grozna.. Poslala sam email gin. i on meni da ne brinite se, do godine dana nema smisla raditi ikakve pretrage.. Ja luda.. 😬😅
Grlim 💕💕💕 ako su kod tebe ovi nalazi što si radila ok,možda da muž napravi spermio? Da to isto čekirate?
Da, da, sljedeći je on na redu, ovaj mjesec ide urologu i napraviti spermio pa ćemo vidjeti i kod njega situaciju..
Ovo je bio četvrti ciklus, znam, nije dugo, ali opet, ne želim čekati sa pretragama godinu dana..
Idemo vidjeti situaciju i ako je ok, onda se mogu opustiti..
Ako nije, ajmo nešto poduzeti da ne gubimo vrijeme..
Štreberica u svemu, to je jače od mene.. 😄
E što ti znači ovo u opisu da koristiš - NAC?
Emka čestitam, da prođe sve uredu 🥰
Ginny najbolje da ja niti nepratim niti ne gledam kad je šta je neko ako bude bude kad bude, mislim da je tako nekako lakše
heej ženice, ja prijavljujem 6 dpokrece show
Inna samo nemoj tonuti, ja se nadam da ćeš puuuno prije 9. mjeseca ostati trudna, ionako kažu da je do 1 godine za zdrave parove normalno pokušavati, tako da samo pozitivno, bit će 🤞
Freya čestitaaam! baš mi je drago ❤❤
Bella 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za dobitni 8. ❤ nama je ovo 7. pokušaj
Wonderer hvalaa ti ❤❤
Monstera žao mi je za loše vijesti, želim ti da za vikend onda saznaš jednu preeeedivnuu vijest🤞🤞
Wuhuuuu tu smoooo martyć moj dragi… ❤️❤️❤️Nadam se da ces pucat već danas od simptomića… 🤞🤞❤️❤️Mariiićdanas samo mogu po savovima pucati, od simptoma not 😂 maaaah neceee to mene ta trudnoca. al zato hoce tebe, i simptomi te hoce 💕💕💕🍀🍀🍀
A nemojjj da nebudemo dobre vise! 🤭🤭
Navijam za tebe jako jako divma ženice...
I bellić nek bude ovaj dobitni da sw ponovi i da za 9 mj budete mamasite,😘😘❤️❤️🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Da, da, sljedeći je on na redu, ovaj mjesec ide urologu i napraviti spermio pa ćemo vidjeti i kod njega situaciju..
Ovo je bio četvrti ciklus, znam, nije dugo, ali opet, ne želim čekati sa pretragama godinu dana..
Idemo vidjeti situaciju i ako je ok, onda se mogu opustiti..
Ako nije, ajmo nešto poduzeti da ne gubimo vrijeme..
Štreberica u svemu, to je jače od mene.. 😄
E što ti znači ovo u opisu da koristiš - NAC?
Bambina slazem se i sa ovim i sa ranijim postom sto si pisala. ista sam kao ti, pred par mj smo poceli polako s pretragama i eto ispostavilo se da je spermio losiji i sad vec radimo na tome, pa se nadam da cemo uspjeti ostvariti t prije nego taj rok od 1 godine prode.. uvijek sam za da se osnovne pretrage naprave i ranije pa ako je negdje problem da mozes reagirati, a ako je sve ok (sto tebi od srca zelim) onda je samo pitanje trenutka kad ce se posloziti zvijezdice i mrvica odluciti usidriti 😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji