Marty i ti ideš na vrh liste ovaj mjesec ❤ već si dobar dpo😁😁😎 ćeš radit test kaj prije ili cekas do dana M?Bellice misliiiiiis? hvala na optimizmu za mene u cini mi se prvom ciklusu odkad pokusavamo za mene pesimisticnom😃 ovaj put pokrili smo (neplanirano) pik i o, prije pika nismo nekih 7 dana pa ne znam koliko su se za to vrijeme spermici ulijenili🤷♀️ mislim da brutalno. svida mi se sto te ne bole sise koje te uvijek bole nakon o 👌👌👌👌 neka ti se ovaj ciklus ponovi scenarij od pred tocno godinu dana draga B 🍀🍀🍀💕💕💕💕 pa da i sebe upises na naaajvise mjesto na listi 😊
❤❤❤❤
Ali pokrila si pik i O ,isto ides u eksperimentalni skupinu za ovaj mjesec ,da isprobamo današnju teoriju 😁 ako su se i ulijenili, ovi ispucani su otišli na pik,a friski novi i brzi su ubačeni na O😁😁
Budem ja za tebe optimistična, može?😘 znam kako je to kad se ne želiš nadati bezveze. Ali mjesto na vrhu ti čuvam kako god💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Marty i ti ideš na vrh liste ovaj mjesec ❤ već si dobar dpo😁😁😎 ćeš radit test kaj prije ili cekas do dana M?Bellice misliiiiiis? hvala na optimizmu za mene u cini mi se prvom ciklusu odkad pokusavamo za mene pesimisticnom😃 ovaj put pokrili smo (neplanirano) pik i o, prije pika nismo nekih 7 dana pa ne znam koliko su se za to vrijeme spermici ulijenili🤷♀️ mislim da brutalno. svida mi se sto te ne bole sise koje te uvijek bole nakon o 👌👌👌👌 neka ti se ovaj ciklus ponovi scenarij od pred tocno godinu dana draga B 🍀🍀🍀💕💕💕💕 pa da i sebe upises na naaajvise mjesto na listi 😊
❤❤❤❤
Ali pokrila si pik i O ,isto ides u eksperimentalni skupinu za ovaj mjesec ,da isprobamo današnju teoriju 😁 ako su se i ulijenili, ovi ispucani su otišli na pik,a friski novi i brzi su ubačeni na O😁😁
Budem ja za tebe optimistična, može?😘 znam kako je to kad se ne želiš nadati bezveze. Ali mjesto na vrhu ti čuvam kako god💕
Bellić a ti kad nam za koji dan kreneš u pravo odbrojavanjeee.. 🤞🤞Jedva cekam da slusam.. Iako ti nisi pratiteljica ranih simptoma... Ja cu svejedno maltretirat svaki dan😘😘❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
heej ženice, ja prijavljujem 6 dpokrece show
Inna samo nemoj tonuti, ja se nadam da ćeš puuuno prije 9. mjeseca ostati trudna, ionako kažu da je do 1 godine za zdrave parove normalno pokušavati, tako da samo pozitivno, bit će 🤞
Freya čestitaaam! baš mi je drago ❤❤
Bella 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za dobitni 8. ❤ nama je ovo 7. pokušaj
Wonderer hvalaa ti ❤❤
Monstera žao mi je za loše vijesti, želim ti da za vikend onda saznaš jednu preeeedivnuu vijest🤞🤞
Wuhuuuu tu smoooo martyć moj dragi… ❤️❤️❤️Nadam se da ces pucat već danas od simptomića… 🤞🤞❤️❤️Mariiićdanas samo mogu po savovima pucati, od simptoma not 😂 maaaah neceee to mene ta trudnoca. al zato hoce tebe, i simptomi te hoce 💕💕💕🍀🍀🍀
A nemojjj da nebudemo dobre vise! 🤭🤭
Navijam za tebe jako jako divma ženice…
I bellić nek bude ovaj dobitni da sw ponovi i da za 9 mj budete mamasite,😘😘❤️❤️🤞🤞
heheh nemoguce da ne budemo dobre 💕💕bilo bi preeodlicno da sad sve 3 ugledamo plusice nakon sto su nas tako zaj* prosli ciklus kad smo bile ful nabrijane i optimisticne i onda tri minusa ko od sale..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ma cure moje, ja stvarno nisam mislila da je to tako teško ostati trudna.. Znači, i sa kondomom mene je bilo strah i svaki mjesec bi čekala kada će M.. Naravno, onda kada nije bilo vrijeme za bebu tijekom studiranja, neozbiljne veze itd.. I sad kada želiš, ne možeš ni ako se seksaš svaki dan bez zaštite, dižeš noge, pikiraš pik.. Nevjerojatno..
Naravno, ja cijelo vrijeme razmišljam zašto se nije uhvatilo ako smo sve pokrili i nastane lagana panika u mojoj glavi.. Da znam razlog, bilo bi mi puno lakše, a ova neizvjesnost je grozna.. Poslala sam email gin. i on meni da ne brinite se, do godine dana nema smisla raditi ikakve pretrage.. Ja luda.. 😬😅
Grlim 💕💕💕 ako su kod tebe ovi nalazi što si radila ok,možda da muž napravi spermio? Da to isto čekirate?
Koliko si rekla da radite na bebi?
Da, da, sljedeći je on na redu, ovaj mjesec ide urologu i napraviti spermio pa ćemo vidjeti i kod njega situaciju..
Ovo je bio četvrti ciklus, znam, nije dugo, ali opet, ne želim čekati sa pretragama godinu dana..
Idemo vidjeti situaciju i ako je ok, onda se mogu opustiti..
Ako nije, ajmo nešto poduzeti da ne gubimo vrijeme..
Štreberica u svemu, to je jače od mene.. 😄
E što ti znači ovo u opisu da koristiš - NAC?
Razumijem da. 4 mjeseca je malo no s druge strane već dovoljno da se nešto ipak ispita, pa kako kažeš ako je spermio ok,onda se možeš opustiti. 😘
NAC je N -acetilcistein,oblik aminokiseline cistein. To je jedini suplemente koji uzimam na svoju ruku, a zbog endometrioze., napravljena su neka istraživanja s tim suplementom, bas medicinska ,da pomaže kod endometrioze pa isprobavam hoće li imati kakvih učinaka i na mene, da malo smanji upale u tijelu i pomogne sa simptomima.
❤❤❤❤
Bellić a ti kad nam za koji dan kreneš u pravo odbrojavanjeee.. 🤞🤞Jedva cekam da slusam.. Iako ti nisi pratiteljica ranih simptoma… Ja cu svejedno maltretirat svaki dan😘😘❤️❤️
Može 😁😁❤❤
Marty sad ja tebi zaboravila odg za test🙈 radit ću ga najranije dan prije M. Prije mislim da neću.
heej ženice, ja prijavljujem 6 dpokrece show
Inna samo nemoj tonuti, ja se nadam da ćeš puuuno prije 9. mjeseca ostati trudna, ionako kažu da je do 1 godine za zdrave parove normalno pokušavati, tako da samo pozitivno, bit će 🤞
Freya čestitaaam! baš mi je drago ❤❤
Bella 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za dobitni 8. ❤ nama je ovo 7. pokušaj
Wonderer hvalaa ti ❤❤
Monstera žao mi je za loše vijesti, želim ti da za vikend onda saznaš jednu preeeedivnuu vijest🤞🤞
Wuhuuuu tu smoooo martyć moj dragi… ❤️❤️❤️Nadam se da ces pucat već danas od simptomića… 🤞🤞❤️❤️Mariiićdanas samo mogu po savovima pucati, od simptoma not 😂 maaaah neceee to mene ta trudnoca. al zato hoce tebe, i simptomi te hoce 💕💕💕🍀🍀🍀
A nemojjj da nebudemo dobre vise! 🤭🤭
Navijam za tebe jako jako divma ženice…
I bellić nek bude ovaj dobitni da sw ponovi i da za 9 mj budete mamasite,😘😘❤️❤️🤞🤞
heheh nemoguce da ne budemo dobre 💕💕bilo bi preeodlicno da sad sve 3 ugledamo plusice nakon sto su nas tako zaj* prosli ciklus kad smo bile ful nabrijane i optimisticne i onda tri minusa ko od sale..
Možemo mi to 💪🍀🌹
Al ti si onako spontano to sve lijepo odlucila i samo se desilo... Tako da bek ti sreću donese😘😘
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
❤❤❤❤
💖💖💖 hjojjjj...
bome da, ovako jos nismo nijednom pohopsali, pa ajde da vidimo basss 😁 nije ti uopce losa ova teorija za spermice, superoptimisticna si i za mene 😍 samo cekaj sou kad mi se prvi "simptom" pojavi 🙈
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Mare bas si srce❤❤❤❤ i ja tebi zelim isto, ipak si se ti najvise potrudila ovaj ciklus🍀
Lori nadam se da ce ti svi nalazi koje ces raditi biti super! 🤞🤞💕 i onda trk po taj plusic🤗
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty.. ❤️❤️
Super što ste već odradili pretrage, držim fige da sve bude ok, a vjerujem da hoće prije ili kasnije..
Što se tiče spermiograma, tko očitava nalaze, urolog ili se moram javiti svom ginekologu da smo to obavili?
Nisam pametna da li da on najprije ode kod svoje doktorice pa ga ona dalje šalje ili nam je bolje odmah privatno urologu pa onda u bolnicu spermio obaviti? Nemam pojma za proceduru..
Bella.. ❤️😘
Držim fige onda da ti se sa tim NAC-om poboljša situacija i da ovaj mjesec bude plusić! Btw., našla sam na yt-u fertility yogu za two week wait! Kao slučajno mi iskočila.. 😎 Ne mogu ni zamisliti koja je to sreća kada žena ugleda tu crticu, jooj..
Emka- cestitke 😍😍😍
Ja za 3 dana trebam dobit, imam blage bolove tako da se vise nadam M nego + , isto cu pricekat nedjelju za test ako ne stige ujutro 🤣
Imam pitanje za lh trakice, jesu bolje clearblue ili iz mullera ona njihova marka? I nisam shvatila dal se lh trakica piski ujutro ili moze biti bilo koji dio dana?
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Sortiraj odgovore
Najstariji