E da, moj muž je pio Almageu Man Formula, i ostala mi jedna cijela netaknuta kutija s rokom iskoristivosti do 9/2021. To su šumeće s vitaminima, mineralima itd. Za muškarce.
Ako netko želi za svoje muževe, pošaljem :)
Freyaa cestitaam, ja bi te sumece ako vec netko nije prije uzeo 🤗😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Skategirl javi nalaze čim stignu😘😘😘
Bambina draga oprosti stvarno , smetnula sam s uma😖😖 mičem te pa kad ćeš htjeti javi se. Super za acidosalus,super su mi te vaginalete bile. A imam iskustva s ugruscima samo, tako da za ovo drugo ne znam što bi bilo. Drzi se i grlim te💕💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
heej ženice, ja prijavljujem 6 dpo krece show
Inna samo nemoj tonuti, ja se nadam da ćeš puuuno prije 9. mjeseca ostati trudna, ionako kažu da je do 1 godine za zdrave parove normalno pokušavati, tako da samo pozitivno, bit će 🤞
Freya čestitaaam! baš mi je drago ❤❤
Bella 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za dobitni 8. ❤ nama je ovo 7. pokušaj
Wonderer hvalaa ti ❤❤
Monstera žao mi je za loše vijesti, želim ti da za vikend onda saznaš jednu preeeedivnuu vijest 🤞🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty i ti ideš na vrh liste ovaj mjesec ❤ već si dobar dpo😁😁😎 ćeš radit test kaj prije ili cekas do dana M?
jutro cureee :D
ocekujem mengu svaki cas, najkasnije sutra, tempica je skroz pala i to je to, idemo dalje... s ovim ciklusom ulazim u termine 2022god , isuse, kako vrime prolazi... vec dvi godine pokusavamo :/ mozda mi se napokon ispuni zelja da rodim u ozujku hahah a mozda me ipak opet ceka neko litnje dite sta znaci da cu se jos nacekat, al ok.
monstera grlim i ljubim
inna, mislim da ti sportske aktivnosti ne mogu skodit, ja smanjila i nista s enije dogodilo par miseci, sad ovaj misec sam malo jace ko i prije i opet nista hahah. inace, meni se uhvatilo bas onda kad sam imala pregrst sportskih stresova u vidu da sam svaki misec trcala polumaraton, uhvatilo se bas onda kad je ovulacija bila dva dana prije jednog polumaratona, ako to nije stres onda ne znam st aje hahah.
freya cestitam <3
ladya nikad nisi posve spreman, pogotovo ako nemas vec dice i ne znas kako ce to izgledat, kako ce se poslozit, mislim da je unutarnji nemir normalan ;-) nista mi ne fali od zivota prije dice, dapace, sve se moze kad se hoce.
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
heej ženice, ja prijavljujem 6 dpokrece show
Inna samo nemoj tonuti, ja se nadam da ćeš puuuno prije 9. mjeseca ostati trudna, ionako kažu da je do 1 godine za zdrave parove normalno pokušavati, tako da samo pozitivno, bit će 🤞
Freya čestitaaam! baš mi je drago ❤❤
Bella 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za dobitni 8. ❤ nama je ovo 7. pokušaj
Wonderer hvalaa ti ❤❤
Monstera žao mi je za loše vijesti, želim ti da za vikend onda saznaš jednu preeeedivnuu vijest🤞🤞
Wuhuuuu tu smoooo martyć moj dragi... ❤️❤️❤️Nadam se da ces pucat već danas od simptomića... 🤞🤞❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ginny žao mi je za tempicu i dolazak M😖😖😖 grlim grlim grlim❤
bellice draga :-* nema ti sta bit zao, meni nije , bit ce <3
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
bellice draga :-* nema ti sta bit zao, meni nije , bit ce <3
❤❤❤
Ja sam mjerila inace u 11 ujutro temp...i racunam ajd idem jutros vidjeti kolika je,kako se inace bazalna mjeri i ispadne mi toplomjer i razbije se🙄🙄 jedva skupih onu zivu🥴 lijepo je vidjeti plusice..i bas me razalosti kad citam da je dosla ona koja nije trebala doci..😒😏Nego koliko najranije se moze raditi test? 🤪
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Sortiraj odgovore
Najstariji